Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
Szatyi. #25736 üzenetére
Üdv Néked Gazvezír...
én is egyetértek veled és Pajával is, mert ez a 2 év bármennyire nehéz is volt szintlépések tekintetében és autótuningolás ügyében, mégis nagyon hiányozna a sok-sok szép kilóméter és a barátok, a csapat, a sok szép derék verseny, az élmények, a bosszúságok, mind-mind nagyon jó volt, persze máshol is átélnénk ezeket, de 2 év és pár dolcsim azért benne van, szóval én foggal körömmel ragaszkodom ehhez a játékhoz, még ha máshol többet, jobbat is ígérnek, de az sem olyan rózsaszín azért!! Itt tanultam meg hogyan kell ügyesnek lenni, korrektül viselkedni és sok rendes embert ismertem meg, akikkel itt maradnék legszívesebben... Ha megjön az új patch, mégha nem is lesz no ban, akkor is leszünk annyian, hogy érdemes legyen felmenni, még az újaknak is, csak nagyobb felületen kéne reklámozniuk, nem így, mint most(sehogyan...) az Isabel jó lenne, ghost onnal és hozna is embereket, szerintem duplaennyien is lehetnénk, nem volna rossz, de ha csak ennyien maradunk, akkor is innkább PT ghost on-ban a régi motorosokkal, barátokkal, mint valami idióta ájnundcváncikokkal, akik direkt belédrondítanak és még te vagy a hülye meg szemét... szánalmasak...
szerk: és igen legfőképpen azért maradnék, mert itt Magyarok vannak és jól elvagyunk---> remélem visszaveszi a jogokat az Invictus, ha már nem üzemelteti a szerókat az Aeria, mert akkor (ha van elég keret, támogató és reklám)--sokkal jobban fellendülne a játék és nem kéne tisztelegni az amcsiknak...olcsóbb is lenne és többen költenének...reményeim szerint...
-
PaJa1
őstag
válasz
Szatyi. #22530 üzenetére
Vannak olyanok akiknek nem tetszik az amit gondolok és kimondom, ami van. Meg ha a játék az arcade irányzatot fogja felvenni és mi is pocsék, összecsapott Hannah-t kapunk akkor részemről valószínűleg ennyi volt, fost nem akarok támogatni. Ami lehet, hogy valakiknek nem fos, mert azt szeretik - valami furcsa okból. De nekem a játék arcade része teljesen idegen, a legrosszabb ami magával a játékkal történt eddig az arcade elterjedése, kb fél óráig talán vicces aztán semmi. Arról nem is beszélve, hogy az új verzióban megint csak az új játékosok kerülnek hátrányba. Eddig is ez volt az általános trend, hogy jobb minél előbb kezdeni, mert minél később szálsz be annál jobban kopik majd az állad.
-
Stewe24
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest