- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
jah és még valami: ha még nem tudnátok: 60 ponton változik a KRESZ!!! Gondoltam fontos dolog ez és ha belefér még a fórumba, mégha offos is akkor beteszem:
Ebből a forrásból informálódtam, de pontosan akkor nézhetitek meg a jogszabályváltozásokat, ha lementitek a .pdf -file-t: (az oldal alján lesz a linkje, a Kapcsolódó Anyagok-ban, a Kresz módosítás-ra kattintva)
-
Attka85
tag
Jeeee!!!! Valamiért úgy érzem hogy ez a mai nap szebb lesz, mint az idei összes együttvéve...
Nézzétek: most néztem az eventset...és...mit látok...szerver frissítés!!! már vártam ezt nagyon!!! Remélem jól gondolom és végre jönnek az újévre szánt pályák, kocsik és egyéb finomságok...
Meg remélem legalább egy Ranglista Reset
-
PaJa1
őstag
ááá a link - a lényeg - kimaradt
http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=631253Lényegében, letöltöd a proxifier-t, keresel neten us socks5-ös proxykat, azt leteszteled a programmal, majd azt használod. A linkelt topicban van link a programhoz és rengeteg proxyt is beírtak.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #23695 üzenetére
Néha lehet látni a rejtett tartalmat
A kiadó nem élesíti vagy nem akarja élesíttetni őket : -
Creative997
őstag
válasz
hugoagagyilo #23695 üzenetére
Ez is valamiféle bug lehet. Elvileg rengeteg pálya van benne a játékban csak a játékosok nem látják őket, mert még javítgatják gondolom én. Azok az unlockolt pályák egyszer majd valószínűleg bekerülnek, de elvileg nem lenne szabad látnod őket.
-
korbi.
csendes tag
köszi megoldodott
valaki tud valamit hogy mikor lessz uj patch vagy valami
sajnos egyre kevesebben játszanak, és szerintem ebben az is közrejátszik hogy se uj pályák se uj autok. valami történhetne már végre.
-
PaJa1
őstag
válasz
kurkoaligi #23688 üzenetére
Na itt a leírás a proxferről.
Nehezebb beállítani mint a HSSt, de sokkal jobban működik. Ha jól értelmeztem akkor te adod meg a proxyt, így tudsz jót is választani.Nekem 1001-es probléma a lvlRnél volt, mostanra az is megjavult.
-
korbi.
csendes tag
sziasztok nekem 1001 es errorkodot ir ki a pt tegnap este még tökéletesen müködött. ez mi lehet?
-
PaJa1
őstag
válasz
kurkoaligi #23688 üzenetére
Még nem jutottam odáig, hogy kipróbáljam.
Az aeria forumán legtöbbször a hotspotshieldet ajánlják, de volt 2 topicban is más megoldás, azokat kerestem. -
Creative997
őstag
Dettó mindenben.
Azaz én se kaptam kódot az rFactorhoz (a qrva anyjukat) de azóta is guberálok, de a neten nem szívesen fizetnék be.Navazz, kicsit hosszú lett sorry
Ami az időket illeti. Kezdjük az elejéről. Még nagyon régen elkapott a láz hogy minden akkori pályán(!) benne legyen a top 10-20ba, legjobb időként. Nos ez nagyjából sikerült. Mudon sanye-val, GSX-el és mmotors-al versenyeztem de többnyire összejöttek az első helyek, Circuite-n gridghosttal és yup patriottal, a leghosszabb pályák kivételével első, Tokyo-n pár pályán, rövidebbeken top3, hosszabbakon top 10, Serpentinen top 10, England top 20 vagy rosszabb (az manapság se a kedvencem), Tanzawa top5, ott tibee-vel és a többi, anno én is beraktam képeket mint Attka
. Akkor boldog voltam én is, majd jött egy törlés és pápá idők. Majd megint megpróbálkoztam, fele annyi sikerrel aztán megint törölték az időket bugok miatt; anyátokkal szórakozzatok, onnantól kezdve nem igazán izgatnak az idők. Párszor próbálkoztam világrekordokat csinálni, de már nem tudok, több okból:
- tizedannyit se játszom mint anno azaz nem gyakorlok sokat, csak emlékezetből megyek és már elég szarul sajnos (előny hogy minden pálya minden négyzetcentiméterét ismerem már)
- a régi trunkok nagy előnyt jelentenek az időkben, ezt én is tudom mert míg gyakoroltunk pl Karesszal - aki elég jól keni - a PT Tornára érezhető volt a nagy különbség
- sok idő, főleg Tokyon wallrider idő. Azért annyira nem vagyok béna hogy a rekordtól 20 mp-re lemaradjak! Aztán az egyik pályán leteszteltem és sokkal gyorsabb időt futottam mint a nélkül -jelenleg az az egyetlen WR-m-
Persze nekem is vannak olyan időim amelyekre büszke vagyok és gyakorlással értem el, pl RX-7 FC-vel az egyik Serpentinen (talán Rough ride) megdönthetetlen időm van; vagy éppen csak trunk nélkül mentem egy jó időt és magasabb classos autóst vertem meg; vagy csak a kategóriában egy pályán első vagyok úgy hogy nem is használtam trunkot vagy top 10es vagyok trunk nélküli időkkel (pl Evoval Serpentinen), stb, csak ezeket csak én tudom, itt jön a probléma amit írtatok, hogy külön kéne választani a trunkos időket, ami soha nem fog megvalósulni.
Manapság már ritkán játszom és ezután se lesz sok időm, csak kb annyi mint eddig. De amikor nyomulok mindig trunk nélkül, ritkán trunkkal ha a szobában úgy akarják. Trunk nélkül sokkal tisztább szerintem.
Na hirtelen ennyit az én életemről ami baromi régen volt már
Holnap este már lehet hogy fel tudok nézni a game-be, akit ott találok az lealázhat, kb a nagy verseny óta nemigazán mentem
Grat az OBHUN-nak a nagyszerű versenyzéshez
Bárcsak...
-
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #23684 üzenetére
Szép volt fiúk!!(öregfiúk
)
-
hugoagagyilo
tag
Szia!
A pályák változatosak voltak a versenynap reggelén kerültek kihirdetésre hogy ne nagyon tanulja be senki.Este 6 kor kezdtünk. Volt arcade 3 pálya fullos Cl1-el és Sim vs stock cobraval.Majd egy Ctf cobrás és egy össznépi TA. Elég sokan összejöttünk igy hát a TA-n kivül két külön szobában versenyeztek a fiúk pontozással.Persze Max és én nem számitottunk bele ebbe,elég szoros volt a verseny a harmadik helyen alakult ki holt verseny igy hát amiatt Bix- és Nkarcsik szaladt egy ujjabb karikát.A gyöztesnek még két napot hajtania kellett az XP-re hogy használatba vehesse a nyereményét
Végül a végeredmény:
1.Ivan Gorcsev nyereménye egy szabadon választott cl5 (Subaru lett
)
2.Tottomi szabadon választott cl3 (Civic)
3.Bix- szabadon választott cl2 (2000 Gt)
és a többi indulónak challenge ticket.Itt is szeretném megköszönni a részvételt a csapatnak!
A maximális lelkesedést igy tovább! Jól éreztük magunkat......Ja és lesz még ilyen
-
Attka85
tag
válasz
tomkatomi #23680 üzenetére
igen tudom mire gondolsz és nekem sem tetszik ez a kettős mérce, hogy BP-vel megy-e valaki vagy sem az az Ő dolga, csak az számít hogy élvezze és ne vegye el a másik élvezetét se ezzel...Tudom nem vagyok világbajnok, de jó érzés amikor a lista élén vagyok, mert akkor valamit mutattam már magamból, mégha van nálam gyorsabb is... Trunk/BP nélkül lenne az igazi, mert akkor valóban kiderülne, hogy ki mennyire is gyors VALÓJÁBAN, de akit ez egyáltalán érdekel(szeretne a leggyorsabb lenni) az úgyis kihasznál mindenféle legális módszert, amit a játék kínál...(ez nem azt jelenti hogy csak segítséggel tudok jót menni) Egy a lényeg: remélem kiveszik a trunkot, bp-t (vagy akárhogy nevezzük) a játékból és nullázzák a ranglistát, mert ennek így tényleg nem sok értelme van...
-
erdol
senior tag
Ki nyerte az obhun háziversenyét és hol versenyeztetek?
-
tomkatomi
tag
válasz
Attka85 #23675 üzenetére
Ezek mind szép és jó idők, csak sajnos, mint fentebb írtad, nem nagyon fedik a valóságot. Full hátizsákkal, csajjal, stb...(van még valami?), nem nehéz jó időket menni. De mint fentebb Hugó említette, akinek van pénze költeni arra, hogy a tabella elejére kerüljön, tegye, nem sajnálom tőle, csak ez nem a valóság. Én is jobban örülök egy jó versenynek, akár nyerek, akár vesztek, illetve azoknak az 1-268. helyeknek, amiket saját szerény tudásomból, segítség nélkül futottam meg pl itt is
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #23676 üzenetére
Nekem se sok időm van bent a rankingsban, mert általában táska nélkül megyek. Nem sűrűn hajtom az időt. Pedig megtehetnem, hogy a következő akár 1000 futamon is táskával menjek, de még mindig nem pazarlom a cuccokat. Ezt szoktam meg...
Nekem van eredeti Rfactorom, kormányhoz adták, de az se megy neten, mert valami kulccsal kell bajlódni amit nem mellékeltek vagy csak nem találtam
De egy kókányolt rF működik nálam, elég hybrid
Ha hazaértem utánanézek, hogyan lehet amcsi IPt fabrikálni a forumon, de egy guglizást te is megejthetsz.
-
Attka85
tag
válasz
hugoagagyilo #23676 üzenetére
igen a lényeg úgyis ugyanaz...a legjobbak között lenni és fair play, nomeg jó móka is persze egyben...énis szoktam bent lenni nagyon komoly ellenfelekkel,akik a toplisták elejében vannak és meg kell mondjam nagyon jókat megyünk, sőt néha még kis hülyéskedés is belefér, szóval énsem vagyok kocka...bár -remélem nem- afelé haladok, mert nagyon szeretem a PT-t és nem érném be mással esetleg Grat Turismo legújabb verziójával vagy a Dirt-tel...nfs nemkell-bár az uccsó nfs-em a carbon volt, de nem jobbak szerintem mint a PT...igaz rFactorom van, de csak tört, szóval meg kéne venni- de a PT lefoglal
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Attka85 #23675 üzenetére
Én meg azon lennék ezt a trunkos idiótaságot ki kellene venni a játékból vagy külön megjelölni hogy avval futotta valaki azt a legjobb időt.Vagyis inkább egy teljesen másik táblázatba tenni,mert értelme nem sok van.Bár akinek van pénze költse csak ilyesmire,egy jó kis izgalmas verseny mindennél többet ér ha győzöl ha veszitesz akkor is!Lehet csak én vagyok ilyen maradi
-
Attka85
tag
lehet hogy ez offos, de neharagudjatok rám...rámjött az 5perc...én ezekért a képekért kezdtem el az online játékot...mint szerintem nagyon-nagyon sokan és most picit örülök, bár sok feladat van még előttem, de nézzétek el nékem ezt a kis dicsekedhetnéket
nem mellesleg Creát ekkor ismertem meg és azóta is tartom az egyik -ha nem A -legjobbnak...de azért majd csinálok egy jobb időt is
--->
Egy valaminek nagyon örülnék: ha Resetelnék az összes időt, mert a régi verzióban a BP sokkal gyorsabb volt mint a mai Trunk, tehát azok az idők bebetonozódtak az elején, pedig én szeretném levadászni amit csak lehet!!-de így is lehet alkotni
Na mégegyszer elnézést kérek ha túl sok volt belőlem...ígérem egy darabig nem untatlak Benneteket...
-
Attka85
tag
-
erdol
senior tag
válasz
Karibaba #23671 üzenetére
Hát a srác k.vára nem laggolt,jó néhány versenyt mentem vele egyszerűen így megy.Ha azokat az íveket próbálom használni ahogy ő megy be sem tudom venni a kanyart.Nem használtam még gamepadot de gondolom aki használta már az meg tudja erősíteni hogy nem az ideális íven mennek ha jó időt akar menni.Jó a teleportálás kicsit erős volt az valóban laggra utalhat de tényleg nem laggolt.Olyan érzésem volt mintha itsover lenne az ellenfél csak új neve van.Nincs új neve?Ő azt hiszem gamepaddal is megy.
-
Attka85
tag
na közben megoldódott az update gondom...az egész 3 és fél Gigát letöltötte...ppedig 2 napja még simán játszottam a PT-vel...gondolom a regisztrációs adatbázisban nem volt meg xp reinstall után és ezért kell mindig újra rakni a PT-t...
ja igen nepster, szerintem kéne valami olyan mód a PT-be ahol felismeri a controller-t a játék és lennének külön módok vagy szobák megjelölve, ahol csak egyforma contrrolleresek lennének benn és akkor lenne egyenlő minden feltétel...de persze máshol, default szobákban, módokban lehetne bárhogyan menni, bármivel...ez csak 1 ötlet, de milyen jó lennena Üdv!!!
-
kurkoaligi
csendes tag
s akkor ezzel mit csinaljak??? h kell hasznalni...mert jo bonyolult?/
-
erdol
senior tag
Tegnap volt szerencsém versenyezni egy gamepad-os sráccal,már nem emlékezem a nevére elég érdekes volt.Olyan íveket használ ami az autóversenyzésnek mereven ellentmond egy igazi autóversenyen tök utolsó lenne ilyen vonalvezetésen,és mégis mindig lehagyott.A kanyarokban nem kanyarodik hanem jobbra át-ot vagy balra át-ot csinál,vagy inkább "teleportál".Ilyen szögletesen a kormánnyal nem is tudnék kanyarodni,de hát ő ugye csak rántott egyet a joyon és már másik irányban volt.Mivel persze rögtön irányban volt a kigyorsítása is jobb volt az egyenes felénél már lehagyott.Hát ez a különbség a kormány meg a gamepad között,ezért mondta azt annak idején Villeneuve hogy a kormány teljesen alkalmatlan eszköz egy autó vezetéséhez,a legjobb a joystick.
Úgy tűnik aki a legjobbak közé akar kerülni felejtse is el a kormányt.
Ja és úgy ment canal ride-on 1.14-es kört panamával hogy közben a falat súrolta meg a dobozokat lökdöste. -
hugoagagyilo
tag
válasz
SylarHUN #23667 üzenetére
Na tegnap nálunk is járt ilyen repkedős
CBMIKE Nem tudunk mást csinálni lista készül róluk és velünk sajna nem játszik többet a lagja miatt.Sajna van pár magyar is aki a net kapcsolata miatt nem a földön jár.
Ja azt gondolom mondanom sem kell mi mig birkán állunk a célban és várjuk az utolsó autót ő nyer.Senkinél nem jelenik meg merre jár.
-
SylarHUN
senior tag
Ezekkel a HotSpot Shield-esekkel már ki van a csékem!
Laggolnak és laggolnak, pattognak, röpködnek, nem töltődik tűlük a pálya, stb....
De a mai csúcs az volt, mikor az emberke, simán benragadt a versenyben. Én már percekóta kint voltam a szobában, ő még mindíg versenyzett, kiléptem a szobából és mit látok, hogy ő még mindíg versenyez. -
PaJa1
őstag
válasz
kurkoaligi #23665 üzenetére
Ezt találtam az aeria forumán régebben hss helyett.
-
kurkoaligi
csendes tag
Akkor a project torque nal nem tudtok semmit ajanlani hogy hotspot nelkul is menjen..???/ romaniai vok....s nem jo a hotspot....de project torquezni akarok...ha vki tud vmit az segithet.
-
kekeeci
senior tag
válasz
hugoagagyilo #23663 üzenetére
-
Attka85
tag
válasz
hugoagagyilo #23659 üzenetére
az esernyő az avira antivir jele...ha nyitva van akkor véd...
faxa mert fél óra alatt haladt 3 %-ot...lol
jó igaz csak 128-as a netem de azzal is 3 óra 1 giga és nemhiszem hogy mindent újratölt-vagy mégis??? de miért nem észleli hogy már friss a verzió?
-
buvez
tag
válasz
hugoagagyilo #23659 üzenetére
avira, nekem is az van
-
Attka85
tag
válasz
hugoagagyilo #23657 üzenetére
köszi Hugó, most baxaxok vele, mert végigment elég gyorsan lecheckelte aztán most megint csak 10%-nál tart...lehet ma már nem játszom...? bexarás nemtom mi van a gépemmel, lehet valami fertőzésem van, nemtom de semmi sem úgy megy ahogyan kellene...a PT-t sem tudom párhuzamosan futtatni, pedig azt hallottam lehet(igaz nem szeretik, de gondoltam kipróbálom)hát nekem nyiksz
na mind1 most vettem direkt csajokat hogy ha jön a morello akkorra meglegyen a zsé, meg az xp, ráadásul pont lekésem az 50%-os ünnepi bónt...lol...remélem valahogy megoldódik a bajom mert már hozzánőttem a PT-hez
Na Üdv!!!
-
Attka85
tag
sziasztok, felraktam az xp-t mert vírustalálatom volt és a rendszerpartícióm fálkjrendszer nélküli lett, szóval az xp installnál nem írta hogy ntfs, hanem hogy unknown...tehát valami vagy valaki elbaszarintotta nékem...most hogy megy a gép mostmeg a PT nem akarja letölteni magát, pedig 1 napos a PT-szóval annak még update nélkül is menni kéne... és megáll 49 %-nál hogy .Net Framework hiba, pedig feltettem a microsoft oldaláról azn összes verziót...HELLLLPPPPP
-
hugoagagyilo
tag
válasz
tomkatomi #23654 üzenetére
1 gépről több felhasználóval megy nekem is de két gépről nem tudunk már egymás ellen játszani egy szobában,nem indul el!Nekem szolgáltatótól jön wifin a jel nincs router amin meg lehetne osztani a netet,csak a gépen keresztül.Igy ha lekérdezem az ip-t mind két gépnek ugyan az.Végül is a lényeg igy már müködik és nincs lag
-
tomkatomi
tag
válasz
hugoagagyilo #23653 üzenetére
Nálam is működik 1 gépről 3 felhasználóval is akár...de két gépről wifin is megy a dolog.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
UnConnecteD #23652 üzenetére
Nálam is müködött régebben de már nem .Nem tudom miért.Te gét gépről próbáltad vagy csak másik felhasználóval ugyanarrol a gépről?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo #23651 üzenetére
de, lehet. tegnap kiprobaltam, mukodik.
-
hugoagagyilo
tag
Igen ez régen igy volt!De 2 hete nem müködött a dolog belépni a játékba belehetett de ha ketten mentünk egy szobában nem lehetett inditani a versenyt csak ha valamelyikünk kilépett a szobából.Lehetséges hogy jött valami kis javitás erre hogy ne lehessen saját magunk ellen körözni?A HSS -el játszottam a LevelR-t ott 500 ping idöt ir ki és lehet hogy lagoltam nem tudom,de itt tegnap kiprobáltuk és a ping 18 volt Le 3.8Mbit Fel 4.2Mbit mind két gépnél az eggyiken futott a Hss. 7-en voltunk a szobában és elsőként töltött mind a két gépem és nem volt semmi baj játék közben.Ja az még hozzá tartozik hogy Wifin kapom a netet Hot Spot -os szolgáltatótól és a win osztja meg nálam a két gép között.
-
PaJa1
őstag
válasz
_DarkDevil_ #23643 üzenetére
1 IPről elég sokan lehet játszani mindenféle trükk nélkül.
A HSS meg amúgy is felejtős, elég gyenge sávszélt biztosít. -
UnConnecteD
senior tag
válasz
_DarkDevil_ #23643 üzenetére
annelkul is mennie kell egyszerre. ezzel nem nagyon panaszkodnak, hogy lagolsz?
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #23644 üzenetére
Fordítva... németeknél az újabb verzió van, ami hatalmasat bukott és kiváltotta az egész IP blokk mizériát. Azt foltozgatják, mára tán játszató lett. Ha annak a hibáit kijavítják akkor azt a verziót kéne mindenhova dobni, mert jobb mint ami most PT liveon van.
Mellesleg a német játék webes dolgai túl vannak bonyolítva az aeriáéhoz képest.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
kurkoaligi #23645 üzenetére
tessék : http://levelr.gamigo.de/
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
kurkoaligi #23645 üzenetére
GP - Gamigo Point van ott...
-
kurkoaligi
csendes tag
ja.jo. kosz.....
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
kurkoaligi #23641 üzenetére
Szia ugyanaz csak a bautított változata!!!
Am ugyanugy néz ki meg minden csak ap helyet más van,más a neve!! meg több kocsi meg jo pályák!!! -
_DarkDevil_
csendes tag
válasz
nekem sikerült hotspottal végre uj ip-m van és igy megy mind2-nek a játék
-
ABnormal
őstag
válasz
a német verzioja a PTnek,nem 100%-ban azonos,de az alapok ugyanazok
-
kurkoaligi
csendes tag
s a level r mire jo???mi az???/
-
SylarHUN
senior tag
válasz
kurkoaligi #23639 üzenetére
Ha HotSpot-al nem megy akkor gáz van. Azzal mennie kellene.
Sajnos nem tudok tanácsot adni.
Illetve egyet, próbáld a Level-R-t, hátha az megy. -
kurkoaligi
csendes tag
hat en romaniabol jatszok.....akkor mit csinaljak h menjen??/ hotspottal nemm lehet,.
-
_DarkDevil_
csendes tag
Mi az oka annak hogy nem enged mindkettőnket játszani a párommal ? az Ip cim? Van megoldás? Kis segitség plz
-
PaJa1
őstag
válasz
kurkoaligi #23635 üzenetére
PTzni csak észak-amerikai és magyar ipvel lehet. A hivatalos forumon sok proxy fel van sorova, az is hogyan lehet őket használni, ha az említett teruleteken kivulrol játszanál.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
kurkoaligi #23635 üzenetére
milyen orszagbol jatszol ?
-
kurkoaligi
csendes tag
nekem mikor lepek bele a jatekba nem fogadja el az ip t...mar mindennel probalkoztam....a hotspot hield sem nyitsa meg azt az oldalt ahol lehetne conect alni....semmivel sem tom megvaltoztatni az ip m...mmit tegyek?>???
-
MaciG
addikt
válasz
SylarHUN #23632 üzenetére
Bár én nem dolgozom számítástechnikai szaküzletben, de én is legalább 10 embert "hoztam" még régen a PT-be a baráti /haveri körből, de sajnos már senki nem játszik közülük sem. Indok, az ugyanaz ,mint amiket ti is felsoroltatok.
Viszont én meg feltettem, szóval ha vége a karácsonyi rokonlátogatásnak majd felnézek gurulni egy picit. -
UnConnecteD
senior tag
válasz
ABnormal #23628 üzenetére
pedig akkor meg a regebbi verzio futott, akkor meg az explorer is ert valamit. ahhoz kepest mar megeltunk egy szep, nagy, par orszagot erinto ip ban-t, de meg igy is, aki akar jatszani, az meg mindig jatszik. ha kellesz, ha nem kellesz, nekunk kell a PT, lehetlessz,hogy vannak mar modernebb programok, de soknak pl. csak ezt birja a gepe, ( enyem is )
-
SylarHUN
senior tag
Sajnos ebből látszik, hagyják elsorvadni szépen lassan, aztán 1x-csak leáll a szerver, mint a Tabul Rasa-nál.
Jaj, emberek én mennyi, de mennyi embert hoztam...........
Számtek boltban dolgozom, és szinte akiről kiderült (Vevők), hogy játszik a géppel, annak mind, ajánlottam a játékot! Sőt soknak még ott helyben megcsináltuk a regjét, meg DVD-N odaadtam a PT legfrissebb verzióját, nem telepítős formában, hanem azonnal használhatóban.
Pontosan meg tudom mondani mennyien, játsszák jelen pillanatban közülük, 0.
Nem sok olyan fanatikus van, mint mi.
Kérdezgettem miért hagyták abba, a legtöbb válasz az volt: lassan lehet fejlődni, kevesen játszzák, kevés a pálya, kevés az autó, kevés a tuning, kevés az optikai tuning.
De a kettő fő probléma az : lassan lehet fejlődni, kevés és unalmas pályák.
A legtöbben még a 10 szintig sem játszották.
1 szó, mint 100, reklámozni kellene, legalább Amerikában!!!!!!
És kellenének az újítások! -
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #23630 üzenetére
Az ismerőseimet, lakótársaimat akikről tudom hogy egy kicsit is érdeklődnek az ilyesmi iránt ajánlom nekik a játékot mert tényleg jó, és ha leszünk elegen - engem az se zavarna ha csak magyarok lennénk rajta - akkor élvezni lehetne a játékot teljes pompájában.
A kiadó fele annyit tettem, hogy a GMnek mondtam, hogy reklámozzák ezt a fasza játékot, világszerte, de valami módon tudassák az emberekkel, újakkal és régiekkel, hogy csak bizonyos területről elérhető de mégis irányítsák a figyelmet a korlátozás megkerülésére, hogy mindenki élvezni tudja a játékot. Sőt az új verzió, új autók kiadására is felhívtam a figyelmét, hogy jó lenne most már előállni valamivel, mert van mivel, csak nem tudom miért nem teszik meg. Értelmes, tiszta választ nem kaptam
-
hugoagagyilo
tag
Sziasztok.
Lehet gyenge probálkozás de amerre megfordulok próbálom reklámozni a játékot legalábbis próbálom rávenni az emberkéket hogy egy próbát megér a game.Jó lenne ha minnél többen jönnének játszani.Egy kettőt már sikerült csábitanomDe akkor is kicsit nagyobb nyilvánosság kellene neki mert igenis JÓ JÁTÉK!Nincs itt olyan emberke aki igazán tudná hogyan is kellene ezt csinálni?Vagy a kiadónál vagy a fejlesztőnél ez süket fülekre talál?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
UnConnecteD #23627 üzenetére
oké de szerintem akkor nem kellesz szólni!!!
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #23627 üzenetére
csak a kedvedért gyorsan átfutottam azt a 717 hozzászólást amivel a topikot illettem az elmúlt években,én már májusban is temettem a PT-t...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #23626 üzenetére
meg szerencse, hogy hogy ez csak a te velemenyed
majd akkor szolj, ha nem lehet egyaltalan bejelentkezni a jatekba. ok ?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!!
Véleményem!!!
Sajnálattal közlöm veletek, hogy 1-2 hónap és befogják szüntetni a szervert!!
Senki se fog feljárni!! Vége ennek a játéknak ennyi volt!!!!
Vót értleme
Sok pénzt belenyomni az Invictus-nak ha nyomják akkor miért kellett leállni!!!
Akármennyi támogatást kaptak szerintem rohadt sokba került nekik ez!!! -
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #23623 üzenetére
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #23620 üzenetére
Jó az avatarod!!!
-
-
SylarHUN
senior tag
A PT már itt sem szerepel!
Azért ez gáz.... -
SylarHUN
senior tag
válasz
Bazzzs #23618 üzenetére
Azt nem értem miért nem reklámozzák a játékot, minimum úgy mint PL. a DarkOrbit-ot.
Az még a pt inditásánál is megjelenik. Pedig az nem AG játék, hanem BigPoint.Nekem már az is furcsa, hogy a PT eltünt az AG fő oldaláról. Már csak kattogtatva lehet meglelni.
Lehet hamarosan itt a vég? Nagyon szomorú lennék. -
Creative997
őstag
Előre már megvolt, most azért utólag is Boldog Karit to everyone!
Nem néztem a fórumot csak gyorsan ide is felnéztem a mobilnettel, de elég gáz ha karácsony alkalmából nem tesznek semmit, de szerintem az év végi promóból se lesz semmi így
De ne legyen igazam. Ha így van maguk alatt vágják a fát.
A mobilnet nem képes a teljes AG-t megnyitni -
erdol
senior tag
Annak hogy nincs semmi karácsonyi akció csak az lehet az oka hogy le se sz..ak bennünket már.Még jó hogy van legalább egy szerver amit játszani tudunk.
Azt hittem a morellót berakják legalább de még azt sem.Gondoltam megveszem az utsó bodyt rá.Hát nem hagyják hogy költsem a pénzem,ki érti ezt? -
SylarHUN
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #23616 üzenetére
És mi még, akkor keveseltük a játékosok számát.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Mit nem adnék azért, hogy megint annyian játszanak a játékkal mint régen!!!!
Sok event stb...!!! -
MaciG
addikt
válasz
UnConnecteD #23613 üzenetére
Mondjuk nem elvetendő az ötlet.
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #23613 üzenetére
Én csak az indító exet tartom meg, illetve másolom át oda ahova a játékot akarom, hogy legyen. Jó nettel kb 10 perc és játszhatok.
-
MaciG
addikt
Apropó, van valami karácsonyi extra a játékban? (festés, map? )
Tudom, nézzem meg ,de nincs fent a játék, mert friss a win
-
Attka85
tag
BÉKÉS, BOLDOG NYUGALOMBAN ÉS SEBESSÉGBEN GAZDAG ÜNNEPEKET KÍVÁNOK !!!!!!!!!!!!!!
--->Legyetek jók, mert ha rosszak lesztek, könnyen így járhattok!!! --->
virgács helyett...
-
Napfénysüti
nagyúr
Boldog Karácsonyt!!
-
kekeeci
senior tag
Csapattársaim nevében is mindenkinek nyugodt, békés ünneplést kívánok az év hátralévő napjaira.
És nem utolsó sorban sok jó versenyt. -
buvez
tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!
-
MaciG
addikt
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden kedves versenytársnak!
-
Karibaba
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #23597 üzenetére
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!
Kisa jók a képek! A régi szép idők mikor B-road on kinyomtam ItSOver- t
-
korbi.
csendes tag
BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDENKINEK!!!!!
-
Mariann294
őstag
-
Bazzzs
senior tag
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged