- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Tavaszi hardvernyitány
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
mR.bArCeLoNa
üzenetére
Az Invictus-Games Kft. 2009. október 15-én bevezeti ún. Licencek régiónkénti megfeleltetési programját, a Level-R (Project Torque, Скорость Онлайн, Fast Black, 极限飚车)game kliens szintjén.
Az Invictus minden kiadót korlátozni fog, akik a licenccel rendelkező területeken kívül nyújtanak szolgáltatást. Az intézkedés célja az, hogy a partnerekkel szerződésben rögzített kizárólagosságot biztosítani tudjuk.2009. október 15-től a játékosok nem tudnak bejelentkezni a kliensre, ha kívül esnek az adott licencelt területen. Ezúton kérünk minden játékost, aki a nem megfelelő kliensre jelentkezett eddig be, hogy keresse meg az idevonatkozó helyi verziót és ott folytassa a játékot.
Egyelőre ezt találtam.
A kövérített részből az sugallik, hogy ezt jogosan fogják csinálni, erről papír van.
Micur,
próbálok objektív maradni, de úgy hogy csak az 1ik felet hallom nem megy.
A hét elején is mondtam már, hogy 15én kiderül mi lesz, vagy kicsit utána az időzónák miatt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Linux Mint
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest