Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- 3D nyomtatás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Creative997
őstag
válasz
JackShephard
üzenetére
Hát az semmi EHHEZ képest. A rekordom az 430k volt per kör, 1 óra kemény kombózásért. Így gyorsan fejlődtem, emléxem level38ban össz 2 napot töltöttem
Most viszont level43ban már több mint fél éve dekkolok, 90k kell a 44hez. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
JackShephard
üzenetére
Na mióta ez nincs, azóta nem érdekel különösebben a PT.
(amúgy mióta bejött fiona, mindenki egycsapásra abbahagyta a kombózást, nem is próbálkoztak vele, de talán még így is többet adna kombózva mint extra magnettel masserkedve, csak senkivel nem lehet kipróbálni, mert csak annyit mondanak, hogy a kombózás halott)
-
sagesz93
addikt
válasz
JackShephard
üzenetére
Amarha, ez nem gyenge.

-
JackShephard
tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Remélem Crea nem haragszik meg, hogy idelinkelem egy 'régi fajta explorerezése' eredményét. De szép idők voltak ezek még.. régi explorer
-
sagesz93
addikt
válasz
mR.bArCeLoNa
üzenetére
Hát most extra magnet-em van, és 800xp-1000xp-ket kapok.
Meg azért is jó, mert sok giftet kapok.
Ma is 3meneten vagyok túl, eddig kaptam 3 giftet. -
sagesz93
addikt
válasz
mR.bArCeLoNa
üzenetére
oké, köszi!

Volt régebb fajta explorer?
Én amugy nagyon birom ezt a játékmódot. -
mR.bArCeLoNa
csendes tag
Level 35-től az igazán fincsi a fejlődés, nem is emlékszem már rá, mikor fejlődtem. Most vagyok lvl 37, még 21k és meglesz a lvl 38, de asszem nyári szünet előtt is lvl 37-es voltam...

a régi fajta explorer azért csak jó lenne még mindig...
Sagesz93: asszem te jelentkeztél a csapatunkba, ha még mindig szeretnél jönni, akkor join-olj be és majd ha fent leszek a játékban csinálok neked helyet!
Csapat neve: Hungarian Racing Team, ~hRt~
-
sagesz93
addikt
válasz
kekeeci
üzenetére
THX
Most esett le, hogy még nem is versenyezhetek azon a pályán.....
Viszont az tény, lvl 20-tól elég lassan fejlődik, most lvl 21 felén vagyok, de legalább igy lesz zsém.
Mondjuk most eléggé jó időben regiztem, mivel most a hétvégén 35/40% bonus volt.
Akkor ezt a race bonus X3-t érdemes megvenni? -
kekeeci
senior tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Szereztem két önként jelentkezőt
, és leteszteltem a wangant.
Az eredmények:
1 kör 2400, 2 kör 2900, 3 kör 3500, 4 kör 4200 XP - RP (Race Bonus x3 használatával)
Ezek szerint érdemesebb 1 körös futamokat nyomni.A classokhoz tartozó kb. köridők:
cl1 2.45, cl2 2.25, cl3 2.15, cl4 2.10, cl5 2.00, cl6 1.50, cl7 1.45 FUN 8.55
(bár nemigen akad olyan elmeháborodott - rajtam kívül -
, aki bobcat-tal akarna versenyezni a wangan-on) -
Karibaba
aktív tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Ghost on TA -ban nincs de sim vagy arcade modban van.
Ha fejlődni akarsz lehet Wangan-on 1 futam kb 2000 xp/rp ami 2-3 perc vagy Event drift route -on perfekt driftet nyomni minden kanyarban az 6-7000rp/xp kb 10 perc. 3x race bonus az kell hozzá.Szerverleállás kb 1 óra.
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57
üzenetére
ahogy mondod.
Tegnap csak 1 tiszta futamom volt, akkor is mi ketten mentünk....
Az ART klán asszem, ilyen sárga kocsijuk van, azok mekkora k*cs*gök. Aztán arra fogják hogy van egy aranyszabály Pass<<<<>>>>Draft..... Utálom ezeket
Van Ghost mód TA-ba? Ott szélárnyék van?
juhúú, végre van gém
-
ABnormal
őstag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
ne ott játssz,tele van "olyanokkal" ,jobb a békesség és a "ghost on"-os szobák...
-
bakosgabor57
őstag
Harmadik napja van fenn a játék, de arra már rájöttem, hogy TA jó ha vigyáz az ember ha két clan-tagot lát, a rendesebbje el van úgy hogy felváltva húzzák egymást és nem szemétkednek, de többség sajnos szereti már az elején letúrni a többieket...Így aztán elég kevés a tiszta futam.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Időben az mennyi kb? 1 óra 2, 100? Vagy már kérdezték...?

-
sagesz93
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
És ilyenkor csak karbantartás ? vagy új dolgok is vannak?
mod: ez meddig szokott tartani? -
sagesz93
addikt
Azt írja hogy bezárul a szeró, milyen frissítés lesz?
még1: Érdemes venni ilyen egyéb kiegészítőket? (nitro, meg ezek.) Melyik cuccokat érdemes megvenni? -
sagesz93
addikt
Én ugy csináltam hogy mikor regiztem, 2 perc alatt nem jött email, gyorsan kértem egy újraküldést, az már megjött 1 perc alatt,(mindez citromail-en.)
Szóval tényleg nincs 5 perc, max 4.
-
Creative997
őstag
Én kb 2 hete csináltam egy accountot - teszteltem valamit -, nincs az 5 perc se...
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
válasz
freeapro
üzenetére
hát nem tudom nekem anno semmi problémám nem volt a regeléssel... Annyira azért nem béna ez a játék... Én inkább az email szolgáltatódnál keresném a hibát, lehet az aeria elküldte időben az emailt, csak a szolgáltatód hibájából kifolyólag későn kaptad meg az üzenetet és akkor már lejárt a limit.
Citromail, freemail nálam alapból kuka kategória...
-
sagesz93
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én is beszélgettem egy két külföldivel, és kérdezték hogy engem hogy-hogy nem bannoltak le?
Most hogy is volt ez a bannolós dolog? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
sagesz93
üzenetére
Ezért nem TA-zok. Pedig ott talán normálisan lehetne RP-t kapni. De a gép engem büntet ha belémjönek, ez röhej.
Viszont tegnap este összefutottam egy német sráccal aki nagyon jó fej volt(ilyen játékosból kellene több). Mondta hogy a szar levelR után egy csomó német jön PT-be az IP-bant kijátszva. Tényleg sok némettel lehet találkozni mostanában.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
bumbalaci55
üzenetére
itt meg tobb
-
PaJa1
őstag
Hol tudom megnézni, hogy hanyas ati driver van fent? Mert én a legújabbat töltöttem le, azt tettem fel, de dxdiagnál meg 8.14est látok asszem a 9.9 helyett.
Ma végre mentem 3 versenyt meg 2 gyakorlófutamot az új gépen nagy felbontásban, szép grafikával, kormánnyal, hangfalakkal ahogy kell

Broadon utolsó körben akkorát borultam mint a ház! Így épp utolért a második aztán fej fel mellett mentünk a célig.Gyakorolni meg a wangant próbáltam ki cl6al. Nem sikerül 1.48at futni

-
bumbalaci55
tag
Nagyon soXép autó
[The Perfect Exposure] -
Creative997
őstag
-
freeapro
senior tag
Ekkora fasz jatekot! Hetek otaprobalom feltenni, csak azert hogy megnezzem milyen, erre elkezdett egy gigat updatelni, ez ment par napig, aztan a kurva regisztracio nem kuldi azonnal a fasz mail, amikor ranezek a mailre lejar az idozites, masodszor ugyanazzal az emaillel nem tudok regelni.
Mi a kurva eletert nem lehet egyszeruen elinditani ezt az idiota jatekot?????
Letoroltem a picsaba az egeszet. -
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy elfut e egy ilyen notin?
Intel Celeron 2,13Ghz
2GB DDR2 667 Mhz
Intel X3100 128MB -
Karibaba
aktív tag
1000 AP kaptam, most már ez a negyedik ilyen húzásuk.

-
SSP33DY
aktív tag
Tiszteletem a nagyérdeműnek!
Látom még vagyunk páran.. úgy 3 ember a régiek közül;)
További jó sz@r-akozást a PT-hez
Mindíg mindenhol és mindenre azt szoktuk mindani, hogy "ennél sz@rabb már nem lehet".. Hát bakker.. lehet.. nagyon sajnálom a PT-t..
Tán 2 hete felnéztem, asszem 2-3 ember volt fent.. abból 1 practice, 2 pedig zárt szobákban

...
Jóccakát;) -
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Itt kell, fénykép vagy videó szükséges. Ide minden le van írva, angolul persze
-
Napfénysüti
nagyúr
Paja hogy kell valakit feljelenteni vagy mi annak a menete?
<ISR> PanD3MIC-el vigyázzatok. Nagyon szemét és még elég finoman fogalmaztam.
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Játék közbe is megtudod nézni a többi chat fült.(Ő-Ú-val vált.) Z-vel pedig a chat ablak méretét módosíthatod, vagy tüntetheted el.
A szeróválasztásos izé nekem is volt már egyszer, nem nagyon érdekelt, mondjuk nem 290-nél jött be
-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Gábor, rádírtam a játékban, vedd már észre

-
SylarHUN
senior tag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Én a helyedben próbából csinálnék egy windows újratelepítést. Valószínűleg az megoldaná a problémád. Vagy DirectX hibád lehet.
De valószínűbb a win problem! -
bakosgabor57
őstag
-
kekeeci
senior tag
Új pálya, kocsi mikor várható, ki tudja??

-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Nyilván oka van annak, hogy új verziót csináltak a debreceniek. Egyrészt javítások abban látnak napvilágot, az aeria verziója nem volt frissítve elég rég óta, aug 17-e óta! Azóta nincs semmi új, max a szerveroldalon stabilizálták a programot így már nem dobál le folyton.
Mellesleg a Hannah jó lenne autóbérlés és a bugjai nélkül - van amit javítottak fionához képest, de újak jöttek - ki lepődik meg ezen?
Ha az aeria szerverén is lesz majd új verzió akkor remélem az átgyúrt Hannah lesz.Hannah pozitív dolgai, a negatívakat nem sorolom, mert még nagyon sok van
tehét most csak az előrelépést nézve - legalábbis amit eddig észrevettem:
Te döntöd el melyik módban milyen fizikával szeretnél menni,
Újra sim fizika van a licensznél,
Új játékmódok, új tárgyak,
Gyorsabb autófejlesztés,
Gyorsabb játékosellenőrzés, ráviszed az egeret és látod, hogy milye van (részletsen a tuningját, táskát, szintjét - mindent egy ablakon),
Fiona jó pár hibájának javításaHa csak ezek kerültek volna beépítésre a fiona verzióba akkor szerintem egy rossz szavunk sem lehetne.
Már nem tudok belépni a német lvlR be trükk nélkül, nem is próbáltam, lehet azóta javult valamit a helyzet. De kétlem, hogy az autóbérléses baromságot kiveszik.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Mikor a játék küld 1 report-ot hogy sorry kilépek!
8.8 Ati catalist nekem nagyon bevált, sok videókarit kipróbáltam ezzel a játékkal.
-
Stewe24
csendes tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Nahh ez az szarral akkor sem játszik senki ha oda erőltetik őket inkább tipliznek...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
de akkor a gamigo miert nem allitja vissza a verziot a levelerrben, es akkor meg maradna par ugyfele is. ha egyszer valami szar, akkor mi a picsanak eroltetik ?

-
Stewe24
csendes tag
Bejelöltem egy pár emberkét Facebook-on megkérhetnélek titeket hogy vissza jelöltök
előre is Thanks
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs
üzenetére
Igen azt mondták abban a vidben, és igen itt is volt linkelve

De azt akkor mondták amikor az arcade mód ki volt halva amikor senki se ment ott.
Mostanra ez a helyzet fordult, csak tudnám miért...Az hogy alaból ott kezdesz ennyire befolyásolja a dolgot?Unconn, a HannaH-t senki se akarná hogy feltegyék a szerverére, gamigo se örül annak hogy 1 "elég rossz állapotú - szépen fejeztem ki magam
" verziót kaptak. Azt en mtudom, hogy az aeria miért nem kapta még meg.Előbb a bugokat kéne kijavítani és utána kitalálni ezeket az autóbérlős ostobaságokat - így ez utóbbiak sose kerülnének sorra

-
Bazzzs
senior tag
Most meg nem mondom, hogy itt vagy egy másik fórumon volt-e belinkelve, de úgy másfél évvel ezelőtt azt nyilatkozta az egyik Invictus-os ezen a videón, hogy sajnos az arcade stílus a népszerű. Hozzátette, hogy ez nekik se tetszik, de kénytelenek lesznek ebbe az irányba elmenni, mert a játékosok 80%-a ezért rajong. Sajnos ez alapján nem sok jóra számíthatunk.
Amennyiben itt volt linkelve, akkor bocsi az ismétlésért

Amúgy az én levelemre azóta se reagált az Invictus, pedig annál illedelmesebben nem tudtam volna megfogalmazni.
-
PaJa1
őstag
válasz
Szatyi.
üzenetére
Vannak olyanok akiknek nem tetszik az amit gondolok és kimondom, ami van. Meg ha a játék az arcade irányzatot fogja felvenni és mi is pocsék, összecsapott Hannah-t kapunk akkor részemről valószínűleg ennyi volt, fost nem akarok támogatni. Ami lehet, hogy valakiknek nem fos, mert azt szeretik - valami furcsa okból. De nekem a játék arcade része teljesen idegen, a legrosszabb ami magával a játékkal történt eddig az arcade elterjedése, kb fél óráig talán vicces aztán semmi. Arról nem is beszélve, hogy az új verzióban megint csak az új játékosok kerülnek hátrányba. Eddig is ez volt az általános trend, hogy jobb minél előbb kezdeni, mert minél később szálsz be annál jobban kopik majd az állad.
-
Szatyi.
csendes tag
Paja Miért nem sokáig ? Mit akarsz ezzel mondani ?
-
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba
üzenetére
Nekem 4850 van a shift is megy és a PT is. A legújabb driver van fent catalist nincs.
A shift bosszantóbb mint a PT, ott a gép sínen megy PTben meg nem sokat játszok gép ellen szerencsére, bár mostanság más ellen sem, na majd a héten
ha csak nem kap el valami másik játék.Végre megy a PT full grafikán 1080p felbontásban
San Franon esett le 51re, Circuiton 43ra eddig ez volt a legkisebb amit láttam practice módban.PTvel már több mint 2 éve foglalkozom, másfél éve GS vagyok, de lehet már nem sokáig...

-
sagesz93
addikt
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Tegyél

Amúgy a chat fülek között az Ő-Ú párossal tudsz váltogatni. Csak ne kelljen sokat pötyögetni
-
Karibaba
aktív tag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
Nálam ugyanez volt a Shift ment ez nem! Aztán rájöttem az Ati catalist a ludas 9.2 utániak nem jók. 8.8 oké.
Nekem sajna egy 4890- es Ati kártyám volt.Az régebbi catalistal nem ment. Most geoforce gtx 275-öm van. ez mindenhol jó bármelyik driver rel Ja és megszünt a pt-n A végzetes hiba!!!Láttam a Shift-ben az eredményeidet ,Grat ez nem arcade játék lesz ,ez egy kicsit nehezebb is meg jobb is én 1.5 éve vagyok rajta. Míg a shift-et 2 hét alatt meguntam.
-
ABnormal
őstag
válasz
bakosgabor57
üzenetére
ez nálam most pont fordítva van...hd4850 1280*1024 minden fullon...
-
bakosgabor57
őstag
Felraktam a játékot, de némely pályán egyszerűen játszhatatlanul szaggat, pedig a Shiftet tökéletesen vitte...

-
sagesz93
addikt
válasz
JackShephard
üzenetére
Jah

Nézd meg a feladás dátumát
Az aláirás se friss, de azért kösz hogy szóltál
LoL most nézem a képeket, mik ezek?
-
JackShephard
tag
-
sagesz93
addikt
Na, megvettem a cobrát, jó kis autó, eddig csak teszten mentem vele, a hátulját eléggé viszi szim. módban.
Épp most küzdünk facebookon, hogy meglegyen a 5 ember, 1000thx annak aki segít!
Remélem majd tudom viszonozni
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Arra A(P)énzköltős eventre gondolsz, ahol (szinte) mindenki Accgirl-lel és telipakolt hátizsákkal indult wanganon? jól sz@rrávertek mindezek nélkül
...
De igaz, korábban a fiam nyert valami class 4 upgradet egy másikon, ahol nem lehetett csajt és csomagokat használni.
Egyébként most tényleg a cobra az egyik legfelkapottabb autó. "Sok" szobában az van és jókat lehet vele menni. -
sagesz93
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
THX, a cobrát én is nézegettem, hát ha event is van vele akkor megveszem.
Ezekről az eventekről honnan értesülök?
A facebook-ba segítsen még egy-két ember
-
-
Szatyi.
csendes tag
Na ezt én kihagyom, a multkorit is megszivtam

-
sagesz93
addikt
Valaki tudna segíteni ebben a facebook-os poker heroes-ban?
Kéne az az 500 AP. -
UnConnecteD
senior tag
válasz
mR.bArCeLoNa
üzenetére
pedig tegnap jatszottunk is. ctf-et. lattad, hogy en a HPT-ben vagyok, es meg eleg sokaig igy is lesz, de koszi a meghivast
-
sagesz93
addikt
-
PaJa1
őstag
válasz
sagesz93
üzenetére
APt nem csak pénzt költve lehet szerezni, bár az a leggyorsabb és legegyszerűbb módja.
Nyerhetsz challenge módban, illetve a forumon meghírdetett eventeken. PL most volt valami pókeres fotózás 500APért.Balance arra jó, hogy magadhoz igazístd az autót, mint siftben a tuning - bár ott helytelenül hívják annak mert nem teljesítménynövelés, hanem finombeállítás.
-
sagesz93
addikt
És kocsit se lehet eladni?
Most nemtudom mit vegyek, egyenlőre elvagyok a corus - TA párosítással.
Még gyűjtök RP-XP-t.
A corolla nekem nagyon bejött a misszióknál, kár hogy nincs AP-m és nem tudok venni.
Azt meg csak pénzt befizetve lehet szerezni?
Még1 : A balancingos cuccok mire jók? -
PaJa1
őstag
válasz
sagesz93
üzenetére
Nem tudod átadni az ajándékokat másnak. Vagy kibontod vagy eldobod vagy ott hagyod.
Driftre erősen ajánlom, hogy hátsókerekessel menj. Cl1 ből a corolla jó, cl2ből meg a hexan. A hexan driftet annyira nem ajánlom, igaz hogy nem kell rá utána költeni, de csak driftben mehetsz vele, míg a street Hexxel mehetsz TAn kívül bárhol, bár arra kell tuningot pakolni.
Driftre nekem csak a power és chasis tuning van fent a kocsikon. -
sagesz93
addikt
Hát eléggé át kell szokni

Corussal jó ha összekaparok 200.000 pontot
Igaz most van 70k-m. Mibe érdemes most befektetni? Lvl 17 vagyok.
Ezek a missziók elég jók
Már az összes először választható kocsit megkaptam.
Viszont a corus kupont nem használhatom fel mivel már van 1, oda tudom adni/el tudom adni valahogy? -
sagesz93
addikt
válasz
mR.bArCeLoNa
üzenetére
Én most eléggé rááltam a játékra, csatlakoznék a csapatba, ha lehetséges.
A CTF-et szeretem én is, a driftet annyira nem(vagyis kocsi nincs hozzá nagyon.) -
mR.bArCeLoNa
csendes tag
Hali!
Akinek van kedve jelentkezhet a csapatunkba! Az a helyzet, hogy fejleszteni nem tudjuk a garázst egyelőre. Most 10-fős a garázsunk, tele is van, sőt még páran be is akarnak lépni, de jó lenne, ha magyarok jönnének a crew-be.
A crew neve: Hungarian Racing Team /// ~hRt~
Aki jelentkezni akar az mielőtt join-ol itt a fórumon is jelezze szándékát, mert most az a szitu, hogy azt se tudom szinte ki kicsoda a csapatunkban és ez elég rossz. Szeretném, ha olyan csapat jönne össze, akikkel rendezünk crew futamokat, illetve más csapatok ellen is versenyzünk.
Talán az az oka, hogy nem tudom ki kicsoda a krúban, mert én CTF és DRIFT versenyeket tolok többnyire, tehát aki szintén ezeket a módokat szereti az előnyben.
Több játékos is ki lesz dobva a csapatból, akik külföldiek és elég inaktívak, valamint az alacsony szintűek. Fel szeretném tölteni a csapatot hazai játékosokkal, akikkel lehet kommunikálni. Amint összeáll a TEAM nem lesz kirúgva senki indok nélkül! Ez csak amolyan vérfrissítés lesz!
Wandal te nem akarsz jönni hozzánk? Nem tudom, hogy most melyik crewbe vagy, de szívesen látunk köreinkben! Úgy tudom te is a CTF-et és a DRIFT-et preferálod.
Üdv!

Abnormal: Tudtommal level 50-ig van a szint a PT-ben.
Új hozzászólás Aktív témák

- Okos Otthon / Smart Home
- Búvárkodás
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Háztartási gépek
- Egér probléma
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Most viszont level43ban már több mint fél éve dekkolok, 90k kell a 44hez.

, és leteszteltem a wangant.
, aki bobcat-tal akarna versenyezni a wangan-on)