Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Paja, és mégis kinek válaszolnak?? Szívesen meghallgatnám mit mondanak (bevallom pár hsz-om csalogatónak szánódott
), de nem jön senki se! Mondjuk már magyarul is kiírták az oldalukra ezt a baromságot. A bíróságon majd meghallgatjuk a másik felet...
Én sem a pénzem miatt aggódom (mondjuk nem öltem bele annyit mint egyesek), hanem hogy egyszercsak hopp, kipattan ez az egész és fuccs mindennek, mi meg állunk itt hogy mivan? Elvész minden amiben igazán jól éreztem magam? Lehet hogy nekik köszönhetjük, de így lehet nem akarom köszönni és nem lenne ilyen szar. Persze tudom, ez nem azt jelenti hogy most barátságoknak meg kell szűnniük, de azért volt egy játék amiben össze tudtunk gyűlni, szórakozni, funolni, azon kívül meg mégsem tudom tartani a kapcsolatot mind a 200 baráttal, akik java több száz/ezer km-re van...
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Valami baja van a tápomnak
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Hegesztés topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de nem jön senki se! Mondjuk már magyarul is kiírták az oldalukra ezt a baromságot. A bíróságon majd meghallgatjuk a másik felet...