Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- OLED TV topic
- Google Home/Nest
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
mR.bArCeLoNa
üzenetére
Semmi egyéb részlet nincs, csak amit angolul kiírt Invictus, most már magyarul is olvasható.
www.invictus.hu--levelR, a link sztem csak a főmenüt dobja ki [link]
szerk. ja, ott klikk a levelR-re -
PaJa1
őstag
válasz
mR.bArCeLoNa
üzenetére
Az Invictus-Games Kft. 2009. október 15-én bevezeti ún. Licencek régiónkénti megfeleltetési programját, a Level-R (Project Torque, Скорость Онлайн, Fast Black, 极限飚车)game kliens szintjén.
Az Invictus minden kiadót korlátozni fog, akik a licenccel rendelkező területeken kívül nyújtanak szolgáltatást. Az intézkedés célja az, hogy a partnerekkel szerződésben rögzített kizárólagosságot biztosítani tudjuk.2009. október 15-től a játékosok nem tudnak bejelentkezni a kliensre, ha kívül esnek az adott licencelt területen. Ezúton kérünk minden játékost, aki a nem megfelelő kliensre jelentkezett eddig be, hogy keresse meg az idevonatkozó helyi verziót és ott folytassa a játékot.
Egyelőre ezt találtam.
A kövérített részből az sugallik, hogy ezt jogosan fogják csinálni, erről papír van.
Micur,
próbálok objektív maradni, de úgy hogy csak az 1ik felet hallom nem megy.
A hét elején is mondtam már, hogy 15én kiderül mi lesz, vagy kicsit utána az időzónák miatt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi