Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
Pajaaa
És itt a válasz!
Élethűbb.. persze!! DE nem 3-4 körös versenyeken!! Ha be tudnál állítani min. 10-20 körös versenyeket..Isten lenn!! Na ott lehetne taktikázni, draftolni, figyelni a másik rezzenését.. de 3-4 kör alatt.. örülsz, ha u.a. íven 1centivel előrébb vagy.. ha ghost off, akkor (én) anyázol magadban, mert el tudtál volna menni, de 1., akkor kilököd, 2. ez az utolsó kanyar, és már nem tudod megelőzni szélárnyékból.. 3., "oohh..Soorryy"
Paja papi! Én nem vagyok semmi rossznak elrontója
És igenis élvezetesebb lenne... HA.. ( a 2ezredet csak blöd példaként írtam.. de ebből 2-3 kör alatt lesz párszáz méter, vagy tized.. na mind1
)Nepszter tesó! Azé tudtad "alig" megverni, mert még nem fullos az Evo-d.. ha jól láttam! Nekem is van Szpiedóm.. fullos, és egy kalap szar! Mert megérdemlem

Dani! Stallion! Állat durva gép!! Nagyon jól eltalálták!! Itt-ott az MR-t is veri!!
Na jóccakát PH

Új hozzászólás Aktív témák

- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LEGO klub
- Mini PC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DOOM - The Dark Ages
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung A17 mobiltelefon
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És itt a válasz!
És igenis élvezetesebb lenne... HA.. ( a 2ezredet csak blöd példaként írtam.. de ebből 2-3 kör alatt lesz párszáz méter, vagy tized.. na mind1
)