Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Milyen notebookot vegyek?
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Amit most írok, az én részemről ennek a témának utolsó hsz-e!! Nem érdekel ki, hogyan csalódik bennem, h mit hisztek. Két dolog miatt raktam be (és ez publikus topikban található, amit beszúrtam, bárki elolvashatja!!):
- a legfőbb h okuljanak belőle mások. A modik kiemelték h ne reggeljen 2 hétig...
- h ha valakinek eszébejutott volna később felhozni h hova lett, mivel még friss a téma most zárjuk le, h permanent kapott.
Én megbeszéltem vele dolgot (úgy ahogy) itt. A belerúgás az lenne ha kihasználnám a helyzetet, ő olvashatja a topikot reg nélkül, de nem írhat, én meg ocsmárolnám őt vagy valami hasonló, finomabb formában. Nem is fogok, nem is állt szándékomban hasonlókat tenni. Ennyi. Nem haragszom senkire, de attól még utálhattok.
Egyébként sajnos én is így vagyok, sokkal jobban szeretek külföldiekkel dumálni, versenyezni. (persze az itteni normális társasággal is, de az sajnos elég kevés magyart jelent összességében
)Visszatérve a játékhoz:
Mariann - tegnap velem is dettó uez történt, killépek a lobbyból és csak a kocsimat láttam, a menü eltűnt. Elkezdtem írogatni systembe és megnéztem egy játékos adatlapját. Bejött az ablak és visszajött a lobby és ki tudtam lépni a menübe. De mikor újra megpróbáltam, megint semmi.
Illetve csinálhatnának valamit ezzel a lassúsággal is, mert a kurzor szaggatása elég bosszantó tud lenni...
Új hozzászólás Aktív témák

- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)