Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
válasz
Bazzzs
üzenetére
Én ma vettem PayPal-lal, azonnal ott volt az AP ahogy rányomtam a kifizetésre, szóval no para! De javaslom, ha most veszel először akkor többet vegyél, mert az 50% mellé még jön egy 35% első vételért járó bonus is. Az 5 million members event egyértelműen ma éjfélkor jár le Yozsee!
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs
üzenetére
Én PayPalt használok. Először az expressz lehetőséget kell választani, akkor egyúttal csinálsz is egy péjpál accot, és utána meg rögtön veheted az APt, semmi xtra klikkelés vagy oldal megtenkintése nem volt szükséges, ha jól emlékszem.
Utána, ha már van péjpál accod akkor a credit cardos paypal fizetési opciot kell választani, onnan egyensen a fizetős részhez visz ahol leokézod az átutalást és mire belépsz a játékba már ott is van az AP, kevesebb mint egy percet vesz igénybe! Igaz egy dolcsi kezelési költséget felszámol.
-
Creative997
őstag
válasz
Bazzzs
üzenetére
A google-nél nagyon gyors a dolog, ahogy rsx írta kell egy gmail-es cím. Amikor a supportban lépegetsz h google, x $ és mennyit kapsz,utána tovább, belépsz a gmail-be, értelemszerűen beírod a dolgokat, cím, kártyaszám stb és ennyi. Fél órán belül ott az AP. Ha ezek megvannak a következő alkalomnál kb 1 perc az egész művelet. Tehát a kártyaszámot kell beírni, Visa v MC v Amex kell. Először levonnak 1 HUFot de aztán visszakapod. Banki nyitvatartástól független a dolog ha van a kártyádon cash.
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Androidos fejegységek
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest