- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsx
aktív tag
válasz Bazzzs #16550 üzenetére
Google Checkout-nál 10-30perc belül megtörténik az tranzakció.Kell hozzá még 1 gmail-os cim is, ha nincs kb 2 perc regelni oda.
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
Creative997
őstag
A google-nél nagyon gyors a dolog, ahogy rsx írta kell egy gmail-es cím. Amikor a supportban lépegetsz h google, x $ és mennyit kapsz,utána tovább, belépsz a gmail-be, értelemszerűen beírod a dolgokat, cím, kártyaszám stb és ennyi. Fél órán belül ott az AP. Ha ezek megvannak a következő alkalomnál kb 1 perc az egész művelet. Tehát a kártyaszámot kell beírni, Visa v MC v Amex kell. Először levonnak 1 HUFot de aztán visszakapod. Banki nyitvatartástól független a dolog ha van a kártyádon cash.
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
PaJa1
őstag
Én PayPalt használok. Először az expressz lehetőséget kell választani, akkor egyúttal csinálsz is egy péjpál accot, és utána meg rögtön veheted az APt, semmi xtra klikkelés vagy oldal megtenkintése nem volt szükséges, ha jól emlékszem.
Utána, ha már van péjpál accod akkor a credit cardos paypal fizetési opciot kell választani, onnan egyensen a fizetős részhez visz ahol leokézod az átutalást és mire belépsz a játékba már ott is van az AP, kevesebb mint egy percet vesz igénybe! Igaz egy dolcsi kezelési költséget felszámol.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
JackShephard
tag
Én ma vettem PayPal-lal, azonnal ott volt az AP ahogy rányomtam a kifizetésre, szóval no para! De javaslom, ha most veszel először akkor többet vegyél, mert az 50% mellé még jön egy 35% első vételért járó bonus is. Az 5 million members event egyértelműen ma éjfélkor jár le Yozsee!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest