- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[pH]Lacika #11696 üzenetére
bocsi, csak gorogorszagban voltam egy kicsit, matol megint leszek ;)
-
mackosajt
addikt
válasz
én is csak a frissítéseket figyelem...
Meg a topikot néha olvasom.
Oda van ez a PT már teljesen...
Minden tiszteletem azoknak, akik még bírják a bughalmazt.
Mi mostanában LFS S2-zgetünk inkább. -
Stig20
tag
válasz
Hát igen, én is hihetetlen ritkán lépek fel, mivel itt a suli, tanulni kell, meg hát inkább a zene meg a filmezés megy, és hülyülés a haverokkal.
Meg a játék sem az ami régen volt, persze ezt már millióan írták. Nekem is a régebbi rendszer tetszett. De azért néha még felnézek, remélem találkozunk még a játékban. -
erdol
senior tag
válasz
Én olvasok fórumot rendszeresen de időm most nem volt játszani csak nagy ritkán.Előbb nyaralás azután lakásfelújítás most épp nappali,majd később még leszek csak idő kell még.
-
Isten88
senior tag
válasz
Mert unalmassá vált a játék. Csak class1 és wangan van. Már fél éve nincs értelmes új pálya és autó, semmi említésre méltó újítás, class2 fölött csak wangant látok állandóan, mikor belépek. Fél év alatt jött a drift meg a drag, meg az árkád mód. Árkád módot ráerőlktetik a kezdőkre, drag az 1 nap alatt le is tudta a pályafutását, drift meg azóta semmit sem ér, mióta a hangárt lecserélték. Azután jött egy DownHill és UpHill, Bullfrog, meg a Wangan, driftben meg egy NFS-koppincs pálya.
Ezeket a fergeteges újításokat 3 nap alatt meg lehetett unni. Autó meg a harpoon vételem másnapján érkezett (Panam GT-Ray) még nagyon régen. Azóta említésre méltó fejlesztés nem érkezett...talán ezért tűnt el iszonyatosan sok játékos a PT-ből. Nem halad sehova a játék, csak visszafelé. Köszönjük a fejlesztőknek, akik nem is tudom, hogy mit fejlesztenek.
Mondták még az interjúban panaszos hanglejtéssel, hogy fél nap megtervezni egy autót, ezért nem erőlktetik annyira. Istenem, akkor miért fizetik őket? Tényleg magyar munkásemberként dolgoznak. KB ugyanaz, mint mikor az igazi munkások kimennek 8-10 órát kapálni...ebből MINIMUM 4-6 órán át támasztják magukat a kapán, a maradék időt ledolgozgatják...
A játékban pár nap már eltelt, mondjuk úgy januártól munkanapban számolva 160 nap. Ennyi idő alatt LEGALÁBB 320 autót össze lehetett volna hozni az interjúban említett sebesség alapján. Ebből láttunk vagy 3-at. Panama, Vette, meg a Class1-es Class2-esként viselkedő autót (nem jut eszembe most a neve).
Valami hibádzik talán?
Nemtudomki pénzeli őket, a fejlesztők meg **arnak az egészre. Személy szerint nem is csodálkozok, hogy annyian elpártoltak a játéktól.
Még a csicsás 3D-s szobabejelentkezést nem is említettem. Addig asztali géppel is símán ment a játék, amíg nem jött meg az előző patch. Hollári hollári hó, hogy van 3D-s szoba. Mire a 2800+ AMD proci feldolgozza, hogy belépek egy szobába, addig már rég ki is rúgtak, mert nem tudtam autót váltani 30 másodperc alatt - jó esetben csak 30 másodperc. Tudom, vegyek jobb gépet. Van, csak szervízben, és ez átmeneti állapot, de attól még ez van.
Másrészt visszasírom a régi szobamegjelenítést. Ott is meg lehetett volna oldani, hogy a csajok is látszódjonak. Sokkal áttekinthetőbb volt. Nem kellett 80-at kattinteni, hogy megnézzem kinek van BP-je és mi az.
Amúgy megint egy óriási hiba, hogy akárki is ütközik akárhol a pályán, kibeb*szott nagyot laggolok. Ez tiszta részen nem is akkora baj, de mikor épp Tokyo-n kerülgetem az oszlopokat...
Szerintem ezekért tűnt el olyan sok játékos, de lehet, hogy még több indokot fel lehetne sorolni, de most szerintem elég lesz ennyi...és még komolyabban el sem gondolkoztam, hogy mi a baj a PT-vel, mert valami baj csak van, hogy nem fejlődik sehova és csak úgy ott hagyja mindenki a gammát.Üdvözlet: Isten88
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Sziasztok!
Én még vagyok olyan formában hogy vezetem az 1-es hsz-ben található listát és néha beleolvasgatok a topicba, de sajna a játékkal már nem igazán játszom...
Mindenesetre annak örülök hogy már több mint egy éves a topic és már átlépte a 10k hsz számot is (pedig milyen nehezen indult be a dolog
).
Én jóideig biztos nem leszek (idő/kedvhiány), de remélem páran azért még visszatérnek a "régi" csapatból.
Addig is jó versenyeket nektek és nyomjátok ezerrel!!!
(Az utánpótlást is próbálom összehozni. Ha össze kell rakni egy játékos gépet nálunk a boltban, akkor mindig megpróbálom rá feltolni a PT-t is ha van elég időm
)
-
ABnormal
őstag
válasz
[HUN]Kisa, [pH]Tibee[HUN], Oscar (Wandal), [HUN]Stig, Target78HUN, (pH)Pappen(HUN), mtamashun, ők meg rettentő ritkán játszanak mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged