- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Karibaba
üzenetére
Igen este 10-től.
Jó későn lesznek a futamok, a race 3 fél 1-kor. De hamarosan visszatérünk GMT+1-be.Viszon van pár dolog ami nem tiszta (vagy nem látom vagy nem vettem észre vagy nem tudom lefordítani):
1. ok hétvégén lesz, 1 hét múlva pénteken vége a jelentkezésnek, de mikor kezdődik? Még azon a hétvégén?
2. milyen vettével lehet indulni? stock? v bármilyen tuninggal? én nem látom leírva és azért se tudom mert még azt se tudják lehet e használni bp-t v acc csajt
3. és akkor úgy kell jelentkezni h "írj fel légyszi és az x zónába..."?meg még van kérdés csak eddigre elfelejtettem
4. a szabályok 5. pontját valaki fordítsa le mert nem tudom összerakni a mondatot!
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest