Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nem tetszett a varnyú, olyan egyenes volt a hátulja, de ez sem tetszik, van rajta fehércsík.
Speed(R):
-
djtoomi
addikt
Az én nickem djtoomi(csak az egyszerűsség kedvéért...), még nem késő lecserélni a táblázatban mielőtt beírjátok.

-
djtoomi
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Mert előbb összefutottam vele és enve előtt ott volt hogy ph, és magyarul kommunikált.

-
djtoomi
addikt
Itt ki a pj0tr?
Amúgy szopok már sokat ezzel az első vizsgával, 10-szer lenyomom a tesztet, mindig okés, most emg a vizsgán utsó résznél kanyarba neki vágódik a falnak azt vége.VÁÁÁÁÁ

-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Szerintetek ez mért van?

Megcsináltam a tesztet araanyra, és itt a képen nem látszik de ott van hogy go to shop vagy cancel meg milyen applicaton form hiányzik?

-
djtoomi
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Hoppá, én csak F3 vagyok.
Ahha, akor megnyugodtam alkatrész szinten megyek vásárolni.
Most van egy kis pénzem(7600 körül) úgyhogy ebből veszek valamit, de motort fejlesszek, vagy lököst vagy mit? 
Hát nem tudom, mindig rajtnál ha 2-en 3-an vannak Wizel szépen lassan de elhagynak, pedig se nem kanyarodok, se nem smemi, csak nyomom a gázt.
Meg kanyarokban is mindig kiprödül, ha ha egy füves részről fékezek rá. 
-
djtoomi
addikt
Srcáok!
Mivel lehet pénzt ekresni,illetve mennyi idő kell a TA-hoz? Mert nekem egyenlőre sima versenyeim vanank, de gyenge a wizz, és alig kapok 300-400RP-t, ami semmi, és ahogy néztem mindenhez kell AP ami ha jól tudom pénzért jár, szal autót miből, és hogyan vegyek,honnan szerezzek lóvét?És hogyan lehet TA-zni?
-
djtoomi
addikt
Ehh, ez jó kör volt. Sikerült emgtanulnom vezetni, backspacet meg nyomom mint a félőrült nem reagál, ez lett belőle.

-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Most szedem ezt a gammát,és kérdewznék egy-két dolgot.Hogy látom hogy ta meg va vagy mik vannak,szal ez at jelentené hogy addig online nem lehet gémelni,ameddig nem jutok el egy bizonyos szintig?illetve mi a ph szoba címe,és passja?
Új hozzászólás Aktív témák

- Túra és kirándulás topic
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Amúgy nem kis summád van.