Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
de itt nem az a lényeg, hogy 3 kerékkel ne rajtoljon, hanem ha valaki feladja a versenyt, mert úgy ítéli meg, hogy használhatatlan a kocsi, akkor legalább boxoljon, utána lehet szó büntetés szigorításról, ha kéri, egyébként nem kérhet szigorítást.
Egyébként nem árt, ha le vannak írva a dolgok. A kezdő tagok a szabálykönyvből sok mindent megtanulhatnak. Kevesebb dolgot kell leírni nekik chaten.macy: köszi, bár ebben is mindenhol a lágyabb rugókat a nagyobb értékekkel azonosítja... ez ugye a raceralex-es írás magyarosítva. Megnéztem azt, ott nincs így. Példa:
"Ezért kezdetben érdemes puha rugókat állítani (nagyobb értéket), hogy minél nagyon erőhatást képesek legyenek elnyelni.", az eredeti angol verzióban: "For this reason, I’m going with softer springs to allow the suspension to have enough travel to deal with the bumps effectively."aztán
A fenti képen nagyon jól látható a puhább rugók hatása. A szürke referencia körben puhább első rugók esetén nagyobb az első magasság, míg a keményebb rugóknál alacsonyabb és 7 helyen is eléri a nullát vagy ha úgy tetszik, a betonhoz ér.
angol:
In the above trace you can see how the front is bottoming at seven distinct points during the lap. This will require raising the front ride height slightly.ennél azt nem értem, hogy miért a puhább rugóknál nagyobb a magasság, mikor ezt egyáltalán nem így tapasztalom, hanem fordítva. Ha keményebbre rakom, akkor magasabban lesz a kocsi, ezért a magasságból lehet csökkenteni.
A bajom továbbra is az, hogy a magyar fordítás a lágyabb rugókat a nagyobb értékekre írja. Pedig én továbbra is úgy állok a dolgokhoz, hogy a lágyabb rugó a kisebb értékeket jelenti. Teljesen fordítva. Ezt támasztja alá az is, hogy ha az alap beállításoknál a rugózást keményre rakom, akkor nagy értékeket állít be a rugóknak. De már arra is gondoltam, hogy a keményebb rugózás = lágy rugók, és a lágy rugózás = kemény rugók.
Szóval tényleg nem értem, hogy most mi mit jelent. A 3. rugókhoz meg sosem nyúl hozzá, pedig elvileg azt is kéne ilyenkor módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest