Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Most viszont azt hallom több ismerőstől is, nem csak prog szakmába dolgozóktól, hogy szinte sehol nem kérik már a papírt, kb. mindenütt az van, hogy bemegy az ember interjúra, elé tolnak valamilyen tesztet, ha megtudja csinálni ok, ha nem akkor viszlát.
ROTFL. Ennél többet nem is tudok hozzáfűzni. De mondok egyszerűbbet. Ha egyformán oldjátok meg a feladatot egy mérnökkel szerinted kit fognak felvenni? Ezen felül jó neked, ha Te úgy érzed, hogy Te már többet nem tanulhatsz.Külföldön kimondottan jól fogadják a magyar diplomát. Nem tudom, írtam-e már, de pl. az anyacégnél a szoftverfejlesztők között ketten vagyunk Dipl.-Ing, ebből az egyik az osztály főnöke (sajnos nem én
). Szóval elég jól cseng náluk.#Bucsupeti: Nem rossz ez így. Én is újra egyetemre járok (MSc.), második diplomát szerzek másik szakmában. Én 34 leszek, egy gyerek már nálam is van, tervben a második. Nehéz, de én élvezem. Mondjuk a rengeteg matekkal lehet szívni bőven.

Amúgy MSc.-re egyre nehezebb bejutni. Én 4,47-tel végeztem korábban, és éppen átléptem a ponthatárt. Egyre többen jelentkeznek. Elég kemények lettek a feltételek, 3 karó egy tárgyból, és annyi volt, 15 karó összesen, és szintén annyi volt. Ez persze mind pozitív, legalább újra emelkedik a színvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Szóval elég jól cseng náluk.