Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardverekkel indít a szeptember
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorten
tag
válasz
Jim Tonic #6296 üzenetére
Sajnos nincs, egyetemre jártam (mérnök info), csak anyagi okok miatt abba kellett hagynom. Jelenleg rendszerinformatikusnak tanulok. De még alakulhatnak a dolgok
cucka: hát a referenciákkal vagyok bajban, mert bár sokmindenbe belekezdtem, ahonnan dőlt a tapasztalat a végére, de ilyen szinten meg vagyok lőve. PHP vonalon szeretnék maradni, bár a sitebuildtől sem idegenkedek. Állás után hol lenne érdemes érdeklődni? Nem is gondolok többre, mint egy junior akármi pozíció. Lehet, hogy én nézelődök rossz helyeken, de ilyen pozíciókra embert nem nagyon keresnek.
BTW köszönöm mindkettőtöknek!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest