Hirdetés
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Jelenleg rendszerinformatikusnak tanulok. De még alakulhatnak a dolgok
OKJ-s tanfolyamokat meg gagyi egyetemek papírjait felejtsd el, kár beléjük feccölni a sok munkát. Egy rendes egyetemi diploma sokat segíthet, főleg az elején.hát a referenciákkal vagyok bajban, mert bár sokmindenbe belekezdtem, ahonnan dőlt a tapasztalat a végére, de ilyen szinten meg vagyok lőve.
A referencia nem kell egy űrhajó legyen. Az állásinterjú lényege (többek közt), hogy el kell hitesd az interjúztatóval, hogy képes vagy elvégezni a leendő feladataidat. Ha pl. beviszel egy félkész saját framework-öt és elmagyarázod, hogy miért tervezted olyanra, amilyen, mitől más/jobb, mint a számtalan elérhető framework, akkor ez egy jó referencia.Állás után hol lenne érdemes érdeklődni?
Állásportálok, fejlesztő cégek honlapján nyitott pozíciók - kis cégeknél főleg az utóbbi.Nem is gondolok többre, mint egy junior akármi pozíció. Lehet, hogy én nézelődök rossz helyeken, de ilyen pozíciókra embert nem nagyon keresnek.
Szerintem php fejlesztői állásokból van a legnagyobb kínálat, a probléma inkább a minőséggel van. Javaslom, a junior kulcsszót vedd ki a keresési feltételek közül.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- P1 Gen4 16" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- TUF A17 FA707RM 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- FM1 FÉLKONFIG, Gigabyte GA-A75M-DS2, AMD A4-3420, 4GB DDR3 Memória
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest