Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorten
tag
Ha hirdetésben kérik, hogy jelöljük meg a -nettó- bérigányt, akkor mint szakmában kezdő mit ajánlott írni? Gondolom ez függ a cégtől is, na de úgy általában.
Valamint önéletrajzba miket érdemes részletezni?
-
dorten
tag
Sk8erPeter: Igen nem is nagyon erőltetem a saját fw-t, csak exp szerzésre volt jó
A nagyobbakban érdemesebb fejlesztgetni - legalábbis ezt több embertől is hallottam.
A referencia nem kell egy űrhajó legyen.
Weblaboronolvastam, hogy abból is sokat lehet tanulni, és tapasztalatot szerezni ha csatlakozunk valamilyen open source projekthez. Erről Ti mit gondoltok? Esetleg valaki részt vesz ilyenben? -
dorten
tag
válasz
Jim Tonic #6296 üzenetére
Sajnos nincs, egyetemre jártam (mérnök info), csak anyagi okok miatt abba kellett hagynom. Jelenleg rendszerinformatikusnak tanulok. De még alakulhatnak a dolgok
cucka: hát a referenciákkal vagyok bajban, mert bár sokmindenbe belekezdtem, ahonnan dőlt a tapasztalat a végére, de ilyen szinten meg vagyok lőve. PHP vonalon szeretnék maradni, bár a sitebuildtől sem idegenkedek. Állás után hol lenne érdemes érdeklődni? Nem is gondolok többre, mint egy junior akármi pozíció. Lehet, hogy én nézelődök rossz helyeken, de ilyen pozíciókra embert nem nagyon keresnek.
BTW köszönöm mindkettőtöknek!
-
dorten
tag
Sziasztok!
Egy másik topicból lettem átirányítva ide, hátha nagyobb sikerrel járok.Autodidakta módon mindent magamtól tanultam, közel már 7 éve hobbiból, de szeretnék elhelyezkedni a szakmában.
Aki ezzel foglalkozik, mit tudna javasolni? Hol érdemes elkezdeni? Tisztában vagyok vele hogy van még mit tanulnom. A segítséged előre is köszönöm!
- Magabiztos PHP, HTML, CSS tudás
- Objektumorientált programozás
- MVC alapú keretrendszer tapasztalat (szárnypróbálgatás saját keretrendszer fejlesztésben, a nagyobbak közül van róluk fogalmam: Symfony, Yii)
- Kezdő szinten ismerem: JavaScript, JQuery, MooTools
- Sitebuild tapasztalatok (HTML5, CSS3 + Less)
- Reszponzív webdizájn fogalmának, működésének ismerete
- Több rendszert is ismerek: Joomla, WordPress
- Tiszta kód írásra való törekvés
- Nyitott vagyok új dolgokra
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Bundle topik
- Posta, csomagküldés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMeIR kam gar
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest