Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
samujózsi
üzenetére
Áruld már el, hogy hány útvonaltervező program van a piacon, hány gráfelméletben jártas programozóra van szükségük az algoritmus fejlesztéséhez, és mely országokban vannak ezek a cégek?
Szerintem ez választ ad a kérdésedre.
Még a Google Maps vagy Waze, stb csapatokban sem mindenki az útvonaltervező algoritmuson dolgozik.
Amúgy persze, kell a matek, és a logika, de a mai napig nem kérdezte senki, hogy a képzeletbeli számokat hogyan tudnánk felhasználni profittermelésre. Azt viszont igen, hogy hogyan lehet gyorsabbá tenni a kódot, vagy gyorsabban, könnyebben fejleszthetővé.
Több olyan csapatban is dolgoztam ahol diplomás programozó juniorok voltak, a kód pedig egy őskáosz volt.
Tudod hol kell az orrvéreztetős matek? A 3D játék motor tervezésnél, titkosításnál, hibajavításnál, tömörítésnél, bizonyos tipusú kereséseknél, útvonaltervezésnél.
Az egyetem dolga ezeket az alapokat megadni, de kicsit túl nagy hangsúlyt fektetnek a matekra, és nem eleget a karbantartható kód írási skillekre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest