- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Pentax DSLR topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight #197740 üzenetére
A fogócskázás, kulcskeresés hozzátartozik az fps-ekhez. A pajzs meg nem. Nem azt mondom, hogy egyik fps-ben se legyen pajzs, de remélem nem ez lesz a trend, vagy legalábbis maradnak olyan fps-ek is, amik nem fogják alkalmazni.
Itt is nehéz megtalálni az arany középutat, mert ha kevés az újítás, akkor unalmas, ha meg sok, akkor meg nagyon eltér az elődtől, amit sokan szerettek.
Btw nem akartam kipécézni a Doomot, ezzel az új résszel nem is játszottam még, csak a jelenségre hívtam fel a figyelmet, hogy egyre több adott stílusra jellemző mechanika tűnik fel más stílusú játékokban is, ami akár jól is elsülhet, de kicsit a játékok uniformizálódását is okozhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest