- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz RolEnD_ #188727 üzenetére
Figyelni kell. Mondjuk fura volt hogy nem mondták, mikor jön, aztán egyszer csak bámm. Mókás cucc amúgy, valóban.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
opr
nagyúr
válasz RolEnD_ #185441 üzenetére
Szuper lett, baromi jól néz ki, de szenvedünk vele egyelőre. Utolsó rohadt botot nem találjuk, mert hiányzik 1 vagy 2 ajándék is még.
De meglesz a rohadék előbb vagy utóbb."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz RolEnD_ #185210 üzenetére
Jött végül update? Tegnap úgy bealudtem, hogy ez teljesen elmaradt, úgyhogy ma délután/este fogjuk megnézni.
Ha valaki kipróbálta: Milyen az új pálya? (Spoiler nélkül)"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz RolEnD_ #185206 üzenetére
Akkor lehet ez van a háttérben. Én azt hittem, hogy ma hajnalban, de simán lehet, hogy elszámoltam a dolgot. Ha minden igaz, ha a lányom egyszer kiszabadul a fürdőből, megnézzük lassan mi is a mivant...
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Dzsuri89
őstag
válasz RolEnD_ #148712 üzenetére
Eszembe nem volt a 30 FPS módhoz, de akkor este teszek vele kísérletet, aztán meglátjuk pár óra után mit fogok mondani.
Köszi a tippet. Ha tetszik is úgy a játék majd várok egy 10.000 körüli árat, aztán akkor bezsákolom, valszeg nem fog sok idő eltelni, ahogy az Ubi játékokat ismerem. -
semetka
őstag
válasz RolEnD_ #53791 üzenetére
Beállításba kicsit vedd feljebb a deadzone-t és nem fogja csinálni. Ez az egyik frissítés után jött be. Addig nekem se ment magától a térképen a kijelölés, patch után mindenkinek ilyen lett.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz RolEnD_ #45922 üzenetére
?? Ez hülyeség, kötelesek küldeni érte futárt, nálam is bejátszották mikor gépet küldtem cserére, de mondtam, h a-a a jogszabály szerint ő költségük egyből intéződött az ingyen GLS. Csak ne hagyd magad, mert bepróbálkoznak. Amúgy nem is értem, hisz a jogszabályban feketén fehéren benne van ez, hogy jótállási/szavatossági igény esetén a szállítás költsége a boltot/szervizt terheli...
"A Polgári Törvénykönyv 6:166. §-a úgy rendelkezik a szavatossági/jótállási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek a kötelezettet (eladó vállalkozást) terhelik."
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Szilágyi84
senior tag
válasz RolEnD_ #43793 üzenetére
Az a baj , hamár előjön akkor utána már csak rosszabb lesz és nem fog elmúlni . Nekem a bal és először csak a menüben az írások között még elviselhető volt, de kb 2 hét alatt sőt annyi se kellett és már a játékban a karakter meg meg indul magától illetve van , hogy menüben alig bírom ráirányítani , mert szinte folyamatosan elmegy onnan , hogy rohadna meg viszont nem állandó és változó melyik játékban lesz kedve szórakozni.
-
nubyy
aktív tag
válasz RolEnD_ #42357 üzenetére
7X is jo, ugyanaz a fules csak fekete es megy X1/XSX-en is ha akarnal kesobb venni. En azt huztam be 7P helyett. Steelseries oldalarol jott.
Siman van egy gomb a dongle reszen es ha USB reszre kapcsolod at akkor ugyanaz mint a 7P.szerk: Kozben irtak mar masok is
[ Szerkesztve ]
-
Moby
veterán
válasz RolEnD_ #42357 üzenetére
Az "okosok" egyébként azt mondják (én ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom), hogy egyébként 7X-et jobban megéri venni, mert az ugyanúgy használható PS4-hez és PS5-höz is, mig a 7P viszont nem használható xboxokhoz, így az egy a 7P igazából butább kivitel. Ez esetleg egy ötlet, amire érdemes ráguglizni.
-
GMalik
tag
válasz RolEnD_ #35945 üzenetére
Nem hiszem hogy lehetne cseréltetni, gariztatni, mivel a sony support is elismeri, hogy létező dolog a ps5 konzoloknál és addig, amíg nem romlik tovább a hangereje (süvítő és nagyon hangos).
Ez egy olyan jelenség, ami szépséghibának tudható be, jelen van, zavaró, de nem tehet ellene senki semmit, mert elég széles körben megjelenő dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Politika
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest