Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrterminator

    aktív tag

    válasz Black Dragon #74637 üzenetére

    Kb 5x toltam végig, más-más stílusban. Pedig a játékmechanika nagyon jó, mai napig is csak próbálkoznak az utánzásával, már aki egyáltalán megpróbálja.
    Ez a játék az 1/3 tól kezdi kibontakoztatni magát és a játékost, aki pedig a végére ér az fogja tudni miért hajtanak fejet a játék előtt (és itt nem a történet kibontakozására gondoltam) Játékmenet, történet és a grafikát se nagyon tudják felülmúlni mai napig, nemhogy ezt egyszerre.
    Ez játék nekem 2x játéknál adta a legnagyobb szépséget!, a történet minden apró részlete összeállt, amikre nem tudtam figyelni, vagy elkerülte a figyelmem. (még 3x újrajátszás során is tartogatott meglepetéseket) megtanultam a játékmechanikát, így tudtam sunnyogni és spórólni, de ha úgy tartotta kedvem a felhalmozott arzenált Rambóként vetettem be, na az tudott epik mozzanatokat okozni :) ahogy a sunnyogás is :P. Vagy épp órák óta lopakodó üzemmódban toltam és felfedtek :)

    New Game+ ban easy módban végigvittem halál nélkül a játékot, az volt az igazi feeling, úgy játszani. Hiába könnyű a játék, de nagyon izgalmas lett azáltal, hogy jobban vigyáztam az életemre, mint legnehezebb fokozaton :) és jobban is élveztem.
    Meg persze Platina is a játék.

Új hozzászólás Aktív témák