Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrterminator
aktív tag
válasz
Black Dragon #74637 üzenetére
Kb 5x toltam végig, más-más stílusban. Pedig a játékmechanika nagyon jó, mai napig is csak próbálkoznak az utánzásával, már aki egyáltalán megpróbálja.
Ez a játék az 1/3 tól kezdi kibontakoztatni magát és a játékost, aki pedig a végére ér az fogja tudni miért hajtanak fejet a játék előtt (és itt nem a történet kibontakozására gondoltam) Játékmenet, történet és a grafikát se nagyon tudják felülmúlni mai napig, nemhogy ezt egyszerre.
Ez játék nekem 2x játéknál adta a legnagyobb szépséget!, a történet minden apró részlete összeállt, amikre nem tudtam figyelni, vagy elkerülte a figyelmem. (még 3x újrajátszás során is tartogatott meglepetéseket) megtanultam a játékmechanikát, így tudtam sunnyogni és spórólni, de ha úgy tartotta kedvem a felhalmozott arzenált Rambóként vetettem be, na az tudott epik mozzanatokat okozniahogy a sunnyogás is
. Vagy épp órák óta lopakodó üzemmódban toltam és felfedtek
New Game+ ban easy módban végigvittem halál nélkül a játékot, az volt az igazi feeling, úgy játszani. Hiába könnyű a játék, de nagyon izgalmas lett azáltal, hogy jobban vigyáztam az életemre, mint legnehezebb fokozaton
és jobban is élveztem.
Meg persze Platina is a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest