-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz Jhonny06 #44406 üzenetére
Nem szeretnék senkit megbántani, úgy általánosságban leírnám én is a véleményem ha már így felmerült a dolog:
Kialakult piaci ár, és a reális ár kettő különböző dolog. Az hogy sokan drágán árulják használtan még nem jelenti azt hogy ér is annyit, de nyilván ér annyit, ha valaki megveszi annyiért is.
(minden annyit ér amennyiért elkel.)
Játék árakat annyira még nem nézegettem PS4-re, használt gépek árát viszont igen, szerintem például irreálisan drágák, reális ára szerintem valahol 70-80 ezer körül lenne (alap tartozékokkal, néha van is ennyiért de a döntő többség többért próbálja eladni), van jó néhány eladó aki sok extrával adja, nyilván az azért drágább...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardcore café
- alza vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok