Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz haddent #38927 üzenetére

"annyi szedett-vedett légből kapott faxságot írtál le"

Szeretnélek megkérni hogy ne puhány karaktergeneráló legyél, hanem írjál konkrétumokat ezekre, pontról pontra. Én meg leírom az én állításaimat, mindegyikre gyakorlati példával. Ne futamodj meg, ne halandzsázz és csak kiabálj, pc homokosozzál, konkrétan írd le mivel állítottam hülyeséget, hiszen simán lehet. Itt a lehetőség hogy cáfolj és bizonyítsd hogy csak hülyeséget írok, ezzel talán leesik nekem is valami. Ismétlem: mivel sosem kaptam konkrétan meg mi az ami valótlan az írásaimban, nem kell félénknek lenni és összefüggéstelenül gyorsan primitív stílusban megnyilatkozni. Végiggondolva nyugodtan írd le és majd válaszolok rá megígérem, akkor is ha igazat adok neked valamiben.

Babmester: van akit nem zavar, de én pl. a gta4-et abbahagytam x360-on mert zavart. Nálam ez kritikus pont. Ez olyasmi mint a tv-knél a 3d, valaki a passzívra eszküszik, valaki az aktívra. Én évekig passzívat néztem és vettem egy aktívat, kiderült hogy nekem is a passzív a jobb, de ez van, a tv attól még szuper. (sony w815 én topik által beállított ps4, sony hater ugye...)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák