Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bendi806 #277605 üzenetére
Most már talán célszerűbb az SSD, de ha számít az ár, akkor egy vinyó is jó. Abból 2,5"-es kell, és max 9 mm magas lehet, tehát HDD-ből legfeljebb 2 TB-os ami beépítésre kompatibilis.
Hogy az optikai meghajtónak mi a baja, és, hogy miként javítható, azt ennyi infóból én sem tudom. Szét kell szedni és megnézni, addig nem derül ki biztosra.
Fülhallgatónak én Haylou GT6-ot használok, ez viszonylag olcsó, de nekem bevált. Ha Bluetooth, akkor fontos, hogy legyen low latency módja, különben zavaróan magas a hang késése. Plusz amit tudni kell, hogy szükséges hozzá egy USB-s adapter is.
Kamerás játék nem sok van, jobbára inkább a VR esetén van használva, ahhoz kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest