Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nayrobi
őstag
A fenyx vásárlással én várnék egy fél napot, ma derül ki a ps+ extra felhozatal, és ugye tudjuk hogy még idén 50 ubisoft cím bekerül, szóval sanszos hogy vagy ma, vagy a decemberi játékok között ott lesz, főleg hogy gamepassban már vagy 2 hónapja elérhető.
-
törölt tag
válasz
tboy93 #277893 üzenetére
Nem tudom basszus. Gondolkodom hogy megveszem. De szeretnék majd Game Passra is előfizetni egy hónapra. Meg ott van a régi GoW és az RDR2 amiket újra akarok játsazni. Meg az új GoW és a Forbidden West (bár ezeket nem vettem meg még). És a PS Plusos játékok. Nincs az embernek elég ideje erre!
-
Tasunkó
őstag
-
minilego
senior tag
Uncharted The Nathan Drake Collection a remastered reszeket tartalmazza?
-
minilego
senior tag
-
minilego
senior tag
Horizon zero dawn complete es last of us remastered nem jelent meg magyar felirattal?
-
minilego
senior tag
A CUSA szam valahol fel van tuntetve a jatek dobozan?
-
RangerFox
veterán
-
RangerFox
veterán
válasz
#42308056 #277863 üzenetére
Az is közrejátszik, hogy alapból csökkent az aktív PS-felhasználók száma a negyedévben, illetve hogy tavasszal küldött ki a Sony körlevelet az inaktív felhasználóknak, akiknek még volt aktív előfizetésük, hogy hogy tudják lemondani. És a 2 millió előfizetővesztés ellenére is 10%-kal növelték a bevételeiket az előfizetésekből. Így nem kell félteni a Sonyt.
-
Bogyi007
veterán
válasz
AxBattler #277858 üzenetére
Ismerem pedozs-t régóta így szinte megnéznem sem kellett volna a gépet, de természetesen minden klappolt és fain állapotban van.
Még a dobozfétisem is (mindig elteszem a tévék, konzolok dobozait is) rendben van, szinte kibontás utáni állapotba lehetett be és kicsimagolni a gépet amikor átvettem tőle.
-
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
minilego #277855 üzenetére
Sokan azt mondták hogy én nem feltétlenül az év üzletét kötöttem de nekünk van Series X konzolunk a One X is nem volt használva mellette, a Ps5 beszerzése mostanság nem reális, a PS4-en is komoly játék katalógusom van korábbról és szinte minden Ps5-re megjelent játék -ami érdekelt is belőlük - is elérhető rajta még.
Valamint az eladót ismerem is és ott nála kölcsönösen letesztelük mindkét konzolt.
-
-
válasz
DeFranco #277833 üzenetére
Meg azokat altalaban kihagytam ahol mar a fotorol latszott hogy egy igenytelen taho volt a tulaj mert a sajat zsirjat meg a poros zsirba ragadt borlemezkeit se vakarta le a fotozashoz.
Ó, igen. Amikor tessék-lássék letakarítja a tulaj, de az illesztésekben, résekben, és a hátsó csatlakozókban ottmarad 2 évnyi finomság. Nyami.
-
-
válasz
minilego #277841 üzenetére
A CUSA számokat kell nézned, akkor lesz benne biztosan magyar felirat, ha az egyezik. A magyar Store esetén nem kérdés, de használt lemez vásárlásakor érdemes lehet rákérdezni, ha képről nem látszódik.
Egyes esetekben előfordul, hogy más régiós kiadásban is van magyar felirat, de ez viszonylag ritka. Ezeket nem szedtük össze a táblázatban, mert nem olyan egyszerű kideríteni. -
erzol
őstag
-
minilego
senior tag
Na megvettem
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#42308056 #277832 üzenetére
Nezz korul az apron, be tudod arazni.
En orultem amikor nemreg 60-ert vettem egy 500-as slimet 2 jo kontrollerrel, igaz nekem volt igenyem a szemelyes atvetelre meg par nap probagarira. Meg azokat altalaban kihagytam ahol mar a fotorol latszott hogy egy igenytelen taho volt a tulaj mert a sajat zsirjat meg a poros zsirba ragadt borlemezkeit se vakarta le a fotozashoz.
-
-
minilego
senior tag
Sziasztok,gondolkozok egy ps4 slim 500 gb-os verzio beszerzesen. Van egy 3 eves, elso tulajtol, csak Fifa 19re hasznalta, 2 eredeti kontroller van hozza,az egyik szinte uj,alig volt hasznalva. Az ara 52000 Ft. Megeri megvenni? Nekem csak single gamekhez kellene. Koszonom a valaszokat.
-
Konzolvilág már készíti a GOW csomagokat szállításra.
Elvileg 8-án érkezik.
-
-
Alarikman
senior tag
Üdv. Akkor The Witcher 3 Goty verzió magyar nyelvű store mellett tartalmazza a magyar nyelvű feliratot? A Russian feliratot jelzi, hogy van. Köszi.
-
Bogyi007
veterán
válasz
perge666 #277814 üzenetére
Pontosan így van - extra még hogy haver és én is UK account alól toljuk, de még jó árban volt így is relatíve az 1 éves PS Plus Essential előfizetés. Nekem van egy Ps3 gépem teljes Move szettel felszerelve szüleim házánál (a hétvégi menedékház
) míg páromnál ott a Ps4 konzol. Mindkettőre le van téve elsődlegesnek cimbora Ps accountja, amire most én vettem az előfizetést teljesen (előtte felesbe fizettük, de neki most nincs Ps konzol) így temérdek játék van mindkét konzolon - és persze én is sok játékkal rendelkezem digitálisan a saját profilokkal.
-
Tasunkó
őstag
Az működik, hogy az 1 éves Playstation plusz előfizetéses magyar kártyát külföldi ps account-nál használom fel? Vagy csak magyar regisztrációra érvényes?
-
neo-geo
senior tag
válasz
F-ECT$ #277795 üzenetére
Igen néztem Én is, és ha más nem lesz akkor marad a feltöltőkártya.
Igaz 26.-ig még van pluszom, meglátjuk lesz-e valami BF-kor, és még esetleg haver is tud karácsonyig segíteni a sajátja megosztásával.crue: Hát Én azért várok még, az utóbbi 5 évben mióta PS4-re váltottam, egyszer sem vettem teli árban a pluszt, és remélem most sem fogom! Szerintem még jövőre sem fog emelni a Sony a pluszon a gyenge forint miatt, de majd meglátjuk.
-
nimfas
addikt
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt, akkor várok kicsit hátha tényleg lesz akció az evés előfizetésre.😁
-
válasz
nimfas #277799 üzenetére
A játékokat nem fogod tudni elindítani aktív előfizetés nélkül, de nem törli őket a fiókodról, szóval ha pár hónappal később újra előfizetsz, akkor megint el fogsz érni mindent. A felhőben tárolt mentéseket viszont azt hiszem, hogy csak fél évig tartja meg, utána törli.
-
Bogyi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max