Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Úgy tűnik a hétvégén ismételten szert teszek párommal egy Ps4 konzolra (Slim 1TB 2 kontrollerrel) és gondolkodom hogy kellene hozzá Ps Plus előfizetés is.

    Egyrészt volna egy olyan profil ami angol eredetű de már 2012 októbere óta van rajta előfizetés vagy pedig a másodprofilomra vennék Ps Plus Extrát ami magyar.

    Melyik volna ár/érték arányban kifizetődőbb számunkra? Angliából életben tartani egy brutális tartalommal bíró alap Ps Plus előfizetést vagy hazai profilról kvázi nulláról egy ps Plus Extrát venni? 1 éves időtartamról lenne szó.

    Valamint utoljára Ps4 Pro konzolom volt olyan 2-3 éven át s előtte volt egy 500-as Slimem.
    Nem emlékszem már annyira a grafikai különbségekre de a Slim mennyire van lejjebb a Prohoz képest? Például a legutóbbi God of War, SpiderMan, Detroit esetében és mire számíthatunk ha az új Horizont beszerezném valamint a Gow Ragnarok esetében és párom külön kérésének megfelelően egy Ps4 Slimen a Stray mennyire fut használhatóan?

    Köszönöm a válaszokat előre is nektek!

    Utóirat: Ps5-re még nem akarunk váltani, van egy keveset használt Xbox One X konzolunk a Series X mellett és azt tudjuk cserélni a Slimre és veszünk mellé plusz egy kontrollert is.

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák