Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Remi1234
üzenetére
Én annak esküszöm jobban örülnék ha ps4 miatt lenne ilyen, mert azt sony rendbe tenné, de sajnos a bf4 a szar (minden más multi rendesen megy) és tekintve h a bf3ban levő hibákat second assaultal áthozták 4be is, nem sok jóra számítanék... PC-n konkrétan már alig találni szervert ahol vannak h játszon az ember, s ps4en is egyre kevesebb van, talán ebből észbe kapnak... de sztem annyira mély a szutyok, h kb csak annak lenne értelme ha a bf5öt nulláról megírják, nem a fosbite 3 továbbtoldozásával s előző bf-ek copypaste-jével, s minden bf4 tagnak odaadják ingyen
bár ezek után kb nekem már úgy se kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Nintendo Switch 2 + Mario Kart World
- PlayStation 5 825GB
- Xbox Series S 512GB játékkonzolok garanciával! - konzol beszámítás ok! - FRISSíTVE 02.27.
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár ezek után kb nekem már úgy se kellene...
Kendek