- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kircsi21
csendes tag
-
Digitalis
senior tag
válasz
ittakary #28034 üzenetére
Az egymillióson is ha gyenge a jel, vagy maga a felvétel kula, vagy agyontömörített a forrás, akkor a végeredmény azon is xar lesz. ( Ha nem sz@rabb)
(szemre kalibrálással meg az a gond, hogy a pillanatnyi képhez jónak vélt beállításunk mellett, a többi paraméter nagyon elcsúszik, és a végeredmény szörnyű lesz.) Nagyon leegyszerűsítve a három alapszín kalibrálása határozza meg a több milliárd árnyalatot.. -
T 1000
aktív tag
-
kircsi21
csendes tag
válasz
ittakary #27894 üzenetére
Persze, igaziból nem is vártam el, hogy képet tegyél be, látom én is, hogy a képek a legtöbbször csalókák. A tapasztalatodra vagyok kíváncsi!
Próbáltam véleményeket keresni a 70-esekről, amit olvastam azokban nem volt igazán panasz a bevilágításra. Ebben a topikban meg a 65-ösöknél van bőven, 70-es tapasztalat meg kevés van. Előre is köszi!
-
-
Alien!
senior tag
válasz
ittakary #27830 üzenetére
érdekes nekem 7304-en egyedül a Dolby Bright volt normálisra kalibrálva, nyílván sötét jeleneteknél tudott bizonzytalankodni, de legalább meg lehetett vele nézni a filmeket. Viszont én úgy gondolom, hogy ha a gyárit egyből ennyire szét kell hergelni, akkor az nem jelent jót.
-
-
T 1000
aktív tag
válasz
ittakary #27803 üzenetére
Igen. De van egy kis 82 cm-es Philips-em is, az nem androidos és ott elég hiányos a műsorfüzet, csak néhány műsort lehet előre lapozni. Ha épp hiányos az epg, rányomok az adott csatornára és akkor már betöltődik. Most direkt kipróbáltam, a 8505-ön február 1-ig éjfélig látom az összes műsort. Szóval nem a Diginél van a gond...
-
T 1000
aktív tag
válasz
ittakary #27787 üzenetére
Csak hogy válaszoljon valaki. Nekem is Digi van! A 65pus8505-ön tökéletesen működik az EPG. Ha a távirányítón a középső gombot nyomom, akkor megy a műsor, jobb oldalon csatorna lista, alatta az épen futó műsor. Ha ilyenkor jobb nyíilt nyomok, vagy a műsorújság gombot, akkor megnyílik a műsorújság és nem megy az adás, teljes kijelzőn a műsorújság látható.
-
blakey
titán
válasz
ittakary #27770 üzenetére
Nem minden TV-n sz@r az EPG, nálam pl. egyik TV-n sem volt sz@r és most sem az, Sony, LG, Toshiba, Panasonic, Philips. Vodafone-os vagyok és ott nem árt tudni, hogy akkor sz@r ha nem UPC-t választasz a hangolásnál hanem egyebet. Ilyenkor karakterkódolási problémák merülhetnek fel ha a Magyarországot választod, másik országot választva jó lehet, de az sem mindig. Azért nem hallotak, mert a minimális követelmény teljesül pl. UPC szolgáltató választása esetén. Nálam jelenleg is hibátlan mindegyik TV-n és én kezdetektől fogva a UPC-t választom hangolásnál, "megtanultuk" a saját sorrendjüket. Más szolgáltatónál nem tudom, hogy mi a helyzet.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
ittakary #27523 üzenetére
Saját tapasztalat, de sokan mások is írták már, hogy egy-egy sw frissítéssel addig jól működő funkciók elveszhetnek (gyártó részéről - akár véletlenül, akár szándékosan)
(pl. Samsung H6400-nál Bluetooth audio aktiválható volt service menüben, de egy frissítéssel kivették - így vissza kellett butítanom, azóta is ki van kapcsolva az automatikus frissítés)
Amíg nem tapasztalok hibát, addig nem szívesen frissíteném ezt sem. Egyelőre még ismerkedünk, pl. próbálgatom a különböző média formátumok lejátszását. Lehet hogy egy frissítés után olyan anyagot nem fogok tudni lejátszani, amit jelenleg simán... de ha nem tesztelem előtte, akkor soha nem is fogom megtudni, hogy a sw frissítés miatt nem megy, vagy előtte sem tudta. -
dropi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest