Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• m.lala

aktív tag

válasz Lokids #39426 üzenetére

Én csak harvestet tolok. De messze nem tökéletesen, egyszer már linkeltem, de megteszem újra nézd át: [link]

A lelke a minél nagyobb item pack és quantity. Atlaszon ha bepipálod a growing horde pontot a skillfa tetején van, a scarabok növelik a pack méretet.
    Már egy sima 90-95% os map is szép. Az igazi truváj 4 scarabbal vaalozott mapon 110+ iq....
    Kirakod a fát, végigszaladsz a mapon ha beadja az oltárokat kiválasztot a quantitit, rarytit, aztán go be.

Nekem tegnap 3 map átlag 2-2.5k...mivel 3.2k a sárga lifeforce/1 div igy kitudod számolni hogy 3 mapon kb 2 div volt a bevétel.

A költsége scarab..ha van, plusz a 2 mapbossra tehető charged compass. Az egyik adja fixen a sacred grove-ot, a másik duplázza a lifeforce mennyiségét és az ellenfél életét. A költsége perpill 3 körre olyan 12 sextant.
    Ha elég erős vagy befér mellé rakat essence aztán csókolom, random mapot is tolhatsz.

A crop rotation kirakható pont...lvl 1 lesz az összes tábla, de a végére nagyon eldurvul a fő bumm a legvégén van, csak győzd leverni a népeket.

Új hozzászólás Aktív témák