Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Har_melin

addikt

válasz wiggen123 #38059 üzenetére

aha, köszi. Az essence semennyire sem éri meg szerintem. Én arra indultam rá, ki volt rakva egy ideig az összes (kellett volna a scepter crafthoz), de a) alig esik corrupt, b) alig volt olyan, amire rá lehetett volna rakni. Így meg olyan lvl92-ig összejött két árva eladható extra és talán 15 db T1 szintű többi - ez összesen alig 50c, smafu.

Inkább átváltottam betrayal + expedition kombóra a harbinger és a harvest mellé. A betrayalt sokan negligálják, pedig egyrészt vannak hasznos bónuszai a saját karakternek (hillock páncél és flaska kraftja, vorici foglalalt színezése), másrészt nagyon jól hozó craftjai. Egy lvl1 awakened burning dmg pl. 70c, egy lvl5 (nem corrupt) 1div. Tora nagyon gyorsan fel tudja húzni. A scarabok is sokkal jobban elmennek, mint az essencek és az garantált drop az intrevention hq-ban. Plusz baromi gyors xp, nekem még lvl14-en is ugrik 5-6%-ot pusztán a három küldetéstől egy mapon. Az RF juggal pedig Catarina is easy.

Új hozzászólás Aktív témák