Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
wiggen123 #38059 üzenetére
aha, köszi. Az essence semennyire sem éri meg szerintem. Én arra indultam rá, ki volt rakva egy ideig az összes (kellett volna a scepter crafthoz), de a) alig esik corrupt, b) alig volt olyan, amire rá lehetett volna rakni. Így meg olyan lvl92-ig összejött két árva eladható extra és talán 15 db T1 szintű többi - ez összesen alig 50c, smafu.
Inkább átváltottam betrayal + expedition kombóra a harbinger és a harvest mellé. A betrayalt sokan negligálják, pedig egyrészt vannak hasznos bónuszai a saját karakternek (hillock páncél és flaska kraftja, vorici foglalalt színezése), másrészt nagyon jól hozó craftjai. Egy lvl1 awakened burning dmg pl. 70c, egy lvl5 (nem corrupt) 1div. Tora nagyon gyorsan fel tudja húzni. A scarabok is sokkal jobban elmennek, mint az essencek és az garantált drop az intrevention hq-ban. Plusz baromi gyors xp, nekem még lvl14-en is ugrik 5-6%-ot pusztán a három küldetéstől egy mapon. Az RF juggal pedig Catarina is easy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest