Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chello
tag
Én nemtom mé szólják le annyian a kis penyákat.
Nekem amíg az volt bizonnyal érezhettem, hogy elég sok mindenre elegendő. Voltaképpen amiatt tán még most sem váltottam volna csak kellett egy erősebb videokari. Életemben először érdekelt ez a rész, mert Trine 1, 2-t meg Sonic Generationst akartam játszani és a Trine 1-et már nem vitte a gef6600.Valószínű, hogy 3.4-es peny 4 Ghz-en jó időzitésekkel meg egy maxos 2 procis agp karival el is vinné az említett játékokat.
Prescott-ok legalábbis a 3 gigásak legtöbbjének a kupakolása szar.
Felülteti a sarkain.
Azért melegedik annyira indokolatlanul.
Polír után látszanak a sakoknál a kopások L alakúak és esik a fok 10-15-el.Aztán meg ott van az is, ha nagyon behaltok, hogy a hidat chipsetet és a proc környéket mennyire hűtitek le.
(mondanám, hogy feszelni kell, de az BIOS függő)Volt itt néhány írás amiknél szerintem a lap nem bírt valamit.
Legjobbak a Rézmagba sajtolt közvetlen hőcsöves alu felületű hűtők.
Tapasztalat szerint minél nagyobb felülettel és 1 vag 2 darab 12cm-es ventivel.
A légáthúzás nem hatásos. Nyilván sokat számít a lamellák sajtolási illesztése és a lamellafelület megszakítottsága is.Néha a réztalp bevonatos, hogy ne oxidálódjon ez nálam nem hozott megemelkedett hőmérsékletet.
Aztán, ha mindez megvan akkor még lehet nyerni ram időzítésekkel, de ott nekm használnom kellett az adatcsatorna késleltetést is. Azzal lehetett szépen kihegyezni, hogy még stabil is maradt.
És igen van ebben a dologban valami, hogy a kevesebb kiírt bench érték gyakorlati használatnál néha gyorsabbnak érződik.
Kimondottan örülnék, ha sikerülne megtanulnom hogyan lehet a rendszer többi részét a videomegjelenítéssel szépen összeidőzíteni.
Csomó lag nem a hardver teljesítmény miatt alakul ki.
Remek példa erre a részletesebb videobeállításokkal nyerhető hatalmas grafikai teljesítmény nyereség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- BMW topik
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK!
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest