Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Epson nyomtatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Köszi a választ! Igen a proci feszt elírtam(hiába korán volt még, vagy inkább későn
) 1.38 v. Hát sajnos csak ez a lap van, cserét egyenlőre nem tudok kivitelezni, mert akkor alaplap/proci/ram az meg nekem most sok! Amúgy az a PCI opció mi a fene? Ja és valamivel meg tudnám nézni a PCI-e+PCI sebességet? Azért még kínlódok egy kicsit, csak a kíváncsiság kedvéért is(csakazértis) Köszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- A karakterekre fókuszál a Marathon legújabb videója
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) 1.38 v. Hát sajnos csak ez a lap van, cserét egyenlőre nem tudok kivitelezni, mert akkor alaplap/proci/ram az meg nekem most sok! Amúgy az a PCI opció mi a fene? Ja és valamivel meg tudnám nézni a PCI-e+PCI sebességet? Azért még kínlódok egy kicsit, csak a kíváncsiság kedvéért is(csakazértis) Köszönöm