Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
Superman
üzenetére
én nem szoktam ilyen mélységű elektronikai mod-okba belemászni, egyszerűen úgy társítom az alaplapot és a tápot, hogy az elvárásaimnak megfeleljen(kielégítsen). Szóval a régi bevállt módszer a kizárásos alapon való alkatrész cserélgetés.
ha alap órajelen minden jól működik, és szoftveresen nincs gond akkor tuning terén így jártál ezzel a cuccal. Részvétem.
Tapasztaltam már én is kifáradást tuningnál, hogy az elején vitte, aztán később már csak kevesebbet bírt el. Méretileg a legkisebb dolgok szoktak a legkisebb mértékben ingadozni, kezdve a procitól, majd memória, alaplap és végén a táp.
A táp tuning fogyatékosságát(hibáját) nehéz megitélni, pl. azt se tudom hány db és milyen winyót és VGA karit kell meghajtania a gépedben, de szerintem 550W-ba még a tuningolt procinak is bele kell férnie.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- EAFC 26
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest