Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
Superman
üzenetére
én nem szoktam ilyen mélységű elektronikai mod-okba belemászni, egyszerűen úgy társítom az alaplapot és a tápot, hogy az elvárásaimnak megfeleljen(kielégítsen). Szóval a régi bevállt módszer a kizárásos alapon való alkatrész cserélgetés.
ha alap órajelen minden jól működik, és szoftveresen nincs gond akkor tuning terén így jártál ezzel a cuccal. Részvétem.
Tapasztaltam már én is kifáradást tuningnál, hogy az elején vitte, aztán később már csak kevesebbet bírt el. Méretileg a legkisebb dolgok szoktak a legkisebb mértékben ingadozni, kezdve a procitól, majd memória, alaplap és végén a táp.
A táp tuning fogyatékosságát(hibáját) nehéz megitélni, pl. azt se tudom hány db és milyen winyót és VGA karit kell meghajtania a gépedben, de szerintem 550W-ba még a tuningolt procinak is bele kell férnie.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest