Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
Superman
üzenetére
én nem szoktam ilyen mélységű elektronikai mod-okba belemászni, egyszerűen úgy társítom az alaplapot és a tápot, hogy az elvárásaimnak megfeleljen(kielégítsen). Szóval a régi bevállt módszer a kizárásos alapon való alkatrész cserélgetés.
ha alap órajelen minden jól működik, és szoftveresen nincs gond akkor tuning terén így jártál ezzel a cuccal. Részvétem.
Tapasztaltam már én is kifáradást tuningnál, hogy az elején vitte, aztán később már csak kevesebbet bírt el. Méretileg a legkisebb dolgok szoktak a legkisebb mértékben ingadozni, kezdve a procitól, majd memória, alaplap és végén a táp.
A táp tuning fogyatékosságát(hibáját) nehéz megitélni, pl. azt se tudom hány db és milyen winyót és VGA karit kell meghajtania a gépedben, de szerintem 550W-ba még a tuningolt procinak is bele kell férnie.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sziasztok, eladó több darab Intel Core i5-6500 SR2L6 3.20 Ghz X633D052
- i7-14700
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest