Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
Superman
üzenetére
A HT kikapcsolni szerintem nem érdemes, az hogy egy processzor pár mhz-el tovább húzható, ha nincs HT, meg ha kisebb lenne az L2 cache stb.. hát nem valami számottevő különbség. (manapság kapcsiból ott futnak a háttérben a tűzfal, viruspajzs, amiknél nem árt a HT) persze ha valaki teszteredményekre gyúr, jogos ott minden pont számít
-nagyobb fesznél meg lehet hogy bekapcsol a proci hővédelme, tehát visszafojtja magát, hiába nem éri el a kritikus hőfokot, láttam már ilyet is
Ahogy nézem már töviről hegyire kielemezted a masinádat, jelen hűtésed mellett
Szóval rekorddöntögetéseken kívűl én a helyedben, alapon 12x266 hajtanám, ha meg nagyon oda akarnék húzni neki 15x266, mert a 266Mhz alapórajel úgy is szabványos, így a memória és a VGA is könnyebben viszonyul a dolgokhoz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval rekorddöntögetéseken kívűl én a helyedben, alapon 12x266 hajtanám, ha meg nagyon oda akarnék húzni neki 15x266, mert a 266Mhz alapórajel úgy is szabványos, így a memória és a VGA is könnyebben viszonyul a dolgokhoz.