Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Superman
üzenetére
Hát ezt a p5p800-at nemigazán ismerem, hogy mennyire tuninglap.
Ami tény, hogy s478-ban talán a legjobb tunindeszka az Asus p4p800-e dx!!!!
Nekem tuning terén egyszer sem a lap volt a szűk keresztmetszet.
Látott már DDR1 ramot 600MHz-felett, FSB-t 280MHz környékén, olyan feszeket hogy csak na /vcore 1.95v
/stb...
Tehát a p4p800-e dx az egy igazi tuning deszka volt, viszont a többi verziója /p4p800, p4p800-se, stb.../ hallomásaim és tapasztalataim alapján nem voltak űbertuning cuccok.
Tehát a chipset megegyezet: i865PE --> de nem lehet igazán a chipset függvényében általánosítani, ezért nemtom, hogy mennyire jó a p5p800.
Miközben irogattam, kutakodtam cseppet --> hát általában azt olvastam, hogy jól ment vele a tuning.
Viszont amit Qkacka mondott, az én lapomra is igaz vol: ha 1:1-be tuningoltam, vagy netán a ramot szoroztam fel, úgy addig ment amíg valamelyik cucc be nem adta a kulcsot, viszont ha visszaosztottam a ramot, úgy már nemigazán szerette a tuningot --> tehát kell hozzá egy jó ram is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
/stb...