Hirdetés
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Superman
üzenetére
Hát ezt a p5p800-at nemigazán ismerem, hogy mennyire tuninglap.
Ami tény, hogy s478-ban talán a legjobb tunindeszka az Asus p4p800-e dx!!!!
Nekem tuning terén egyszer sem a lap volt a szűk keresztmetszet.
Látott már DDR1 ramot 600MHz-felett, FSB-t 280MHz környékén, olyan feszeket hogy csak na /vcore 1.95v
/stb...
Tehát a p4p800-e dx az egy igazi tuning deszka volt, viszont a többi verziója /p4p800, p4p800-se, stb.../ hallomásaim és tapasztalataim alapján nem voltak űbertuning cuccok.
Tehát a chipset megegyezet: i865PE --> de nem lehet igazán a chipset függvényében általánosítani, ezért nemtom, hogy mennyire jó a p5p800.
Miközben irogattam, kutakodtam cseppet --> hát általában azt olvastam, hogy jól ment vele a tuning.
Viszont amit Qkacka mondott, az én lapomra is igaz vol: ha 1:1-be tuningoltam, vagy netán a ramot szoroztam fel, úgy addig ment amíg valamelyik cucc be nem adta a kulcsot, viszont ha visszaosztottam a ramot, úgy már nemigazán szerette a tuningot --> tehát kell hozzá egy jó ram is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
/stb...