Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
Hi Mindenkinek!
Lenne 1nagyon nagy gondom.
!Adott egy Pentium D915 2.8Ghz-es procko ami eddig senkiért nem volt hajlandó feljebb menni 3.8Ghznél tegnap azonban valami történt
!
GOndoltam probálkozom nem hagyott a kiváncsiság!!
Biosba be fsb-t 300ra
(Eddig csak 277ment max) cpu v1.6ra (Gyári hütö rajta
) ram 2.0vra 10:8ra viszaosztva a ram igy is 750mhz en és láss csodát a win bejön és eddig általam sosem látott 4200MHZ simán ment annyira hogy everest is lement,a super pi ujabb rekordott döntött (PR)..Egyszoval nem tudom mitől lehet ez?
Sajnos lekellet álljak mert én hülye a stock collernek az aljárol leszedtem a szürke szinű valamit
paszta szerüség és mostmár alapbol 80fokon megy és winbe lépéskor alapon levágja..
AMugy tegnap 4.2ön 67fok volt terhelés alatt szoval lekell hogy cseréljem a hütést.NA de nem tudom mitől engedte 1. naprol a másikra az ekkora előre lépést?Minden ugyanugy volt mint a 277es fsb beállitásakor csak az fsb-t emeltem meg +voltot a procinak,de ezt akkor is megtettem mikor elsőnek probálkoztam.
ÉS tudom off de tudnátok 4Ghz környékén is hatásos léghütést ajánlani?
Előre is köszönöm!
Üdv.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
!Adott egy Pentium D915 2.8Ghz-es procko ami eddig senkiért nem volt hajlandó feljebb menni 3.8Ghznél tegnap azonban valami történt
!
) ram 2.0vra 10:8ra viszaosztva a ram igy is 750mhz en és láss csodát a win bejön és eddig általam sosem látott 4200MHZ simán ment annyira hogy everest is lement,a super pi ujabb rekordott döntött (PR)..Egyszoval nem tudom mitől lehet ez?