Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
Sanyi.mTs #49097 üzenetére
Ez éppen belefér a keretbe és 8-portos: D-Link DGS-1100-08.
-
Sanyi.mTs
addikt
Létezik kb 10k körül otthonra olyan GbE, legalább 5 portos switch, ami tudja a LAG-ot?
-
Chosen
addikt
Köszönöm a gyors segítséget!
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Először is boldog karácsonyt mindenkinek!
Kérdés: Ha itthon 2 router van sorba kötve, akkor a második routeren kikapcsolhatom a NAT funkciót?
Így néz ki a hálózat és a végeredmény, amit ad:
Korábbi rendszer:
Modem -> Archer C7 (NAT ON) -> Gép = Open NATJelenlegi rendszer:
Modem -> Archer C7 (NAT ON) -> Archer C2 (NAT ON) -> Gép = Moderate NATItt a Moderate a probléma, ezért gondoltam, hogy a C2-n kikapcsolnám a NAT-ot.
Ez megoldás lehet, hogy Open legyen ismét?
-
Buckey
őstag
válasz
MasterMark #49090 üzenetére
-
Buckey
őstag
válasz
MasterMark #49088 üzenetére
Oké, akkor a kapcsolat és a hálózat jó. De az automatikus hálózat felderítés miért nem? Miért nem látszik néha? Miért csak napokkal később, mikor bekapcsolom a gépet? Vagy elfárad a nagy frissítésben, keresésben és lesz@rja egy idő után? Majd mikor kipihente magát, akkor már hupsz, kipihenten egyből meg is találja? Mert valami ilyesmi a helyzet.
Mert az nem megoldás, hogy írjam be kézzel az IP címet vagy a gép nevét, ha egyszer tud(na) jól müködni is. -
Buckey
őstag
válasz
MasterMark #49085 üzenetére
Ugyan azokat megcsináltam (nem először állítom be a rendszert, nagyjából értem is mi mire való), mint a leírásban van. Az egyik gépen tökéletesen be tudom állítani, a másikon meg nem?
A beállításokat összehasonlítva minden egyforma, mégsem jó az egyik (pedig újraindítás és a beállítások ki-be kapcsolgatása is volt, meg a hálózati kártya alapra állítása stb.). Majd egyszer csak magától helyrejön a kapcsolat (több nap múlva, még kikapcsolt gép esetén is, mint most is, a legutóbbi esetben).
Akkor ez most így is user error? Vagy a krampuszok szórakoznak velem?
Mert a gyanúm szerint a win10 ezen a téren (is) még nincs igazán a toppon. Mert azért ne mondja nekem senki, hogy egyszer tudom, pár perc múlva meg nem, ennyire hülye (még) nem vagyok (a hangok is megmondták). Meg két (több) beállítást össze tudok hasonlítani, hogy mi egyezik és mi nem.
-
Buckey
őstag
Volt róla szó, de ez állítólag "user error", ugyanis a win10 az egy tökéletes op. rendszer, aminek nincs hibája.
Én már kaptam ezért, most is fogok, mert a kritika az nehezen elviselhető valami.
A win10 nem szeret egyes embereket, babusgatni, szeretgetni kell, akkor talán engedi.
Én is ezzel küzdök néha. Egy frissítés után hol az egyik, hol a másik gép nem lát a hálózaton bizonyos gépeket (néha még saját magát sem), minden hozzá kapcsolódó beállítás egyforma a két gépen, de hiába. Újratelepítés után érdekes módon van, hogy megfordul az egész, és ami jó volt, az romlik el. És volt olyan is, hogy pár nap múlva magától megjavul! A win10 az egy ilyen hisztis picsa, hogy azt csinálja, amihez kedve van.
No, meg legyen a rendszergizdáknak is dolguk, ne csak vakarják a zacsit egész nap.Várj egy-két napot, hátha megjavul.
(érdekes módon, volt olyan, hogy bevált! Mint a legutóbbi nyűglődésem óta, most is magától megjavult, pedig be sem volt kapcsolva azóta a "rossz" gép a mai napig!)
-
MasterMark
titán
-
Doner
aktív tag
Sziasztok, hogyan lehet megcsinálni hogy két windows 10-es gép hozzáférjen egymás megosztott mappáihoz? Minden beállítást megadtam a hálózatfelderítést is és a teljes hozzáférést is. A jelszavat kikapcsoltam. a két gép látja egymást ha a hálózatra kattintok, de amint be akarnék lépni "a windows nem tud kapcsolatot létesíteni.."
Biztos volt már szó a csoportban de nem találom.
-
Milli82
tag
válasz
Soma01 #49075 üzenetére
Lehet még probléma:
win10 alapból nem támogatja már a régi SMBv1-es megosztásokat.
Vagy engedélyezed, vagy a kiszolgálót húzod fel SMBv2 de inkább v3-ra.
Nyilván a v3 lenne az ideális a biztonság miatt.https://support.microsoft.com/hu-hu/help/2696547/detect-enable-disable-smbv1-smbv2-smbv3-in-windows-and-windows-server
-
Livius
őstag
válasz
krealon #49032 üzenetére
A lényeg, ami lemaradt ahhoz hogy ez az ágrajz működjön, az az, hogy a szolgáltatói eszkőz ne csak szimplán modem üzemmódú legyen, hanem routerként üzemeljen és a 192.168.1.X -es IP cím tartományban, azon menjen a DHCP szolgáltatás is. Valamint a menüjében nem árt lefoglalni ezeket a kitalált IP címeket a Router 1 és 2-höz majd.
-
Soma01
veterán
Windows 10 alatt, hogyan kell IP alapján elérni egy SMB megosztást, ha magától nem látja, nincs a listában? Sok gép látja a megosztást, de egy nem, ezért próbálnám IP alapon.
-
Lexe
csendes tag
Sziasztok,
Otthoni hálózat építésére szántam el magam, de az alábbi problémába ütköztem.
Az eszközök:
Telekom Huawei modem
TPlink sg1016de switch
2db Ubi ac liteAz eredeti elképzelésem az volt, hogy a modem LAN -ból húzok egy kábelt a switch -be majd onnan osztom tovább mindenfelé de így nem láttam eszközt.
Érdekes, hogy ha a switch -be van pl. egy PC és a két AP akkor nem látom az AP -ket de ha a modembe dugom az AP -ket (a PC marad a switch -be) akkor látom őket. A PC-n van net is minden jól működik.Nagyon úgy néz ki jelenleg, hogy amik a switch -be vannak azok nem látják egymást de a direkt modembe dugott eszközök láthatóak a switchen lévőknek.
Egy példa:
PC + TV kábellel a switch -be akkor nem látom a TV-n a PC megosztást.
PC switch -be TV Wifi-n (ap a modemben) akkor látja a TV a PC megosztást.Bocs a buta leírásért de nem vagyok szakember.
Szívesen venném ha tudnátok segíteni.Köszönöm,
L -
viperabácsi
addikt
válasz
MasterMark #49069 üzenetére
Kipróbálom , hogy áthozom ebbe a helyiségbe egy másik kábellel rádugom a modemre és agépre , kipróbálom . Már csak holnap tudom ezt megtenni. Addig is köszi a tippet .
Látom közben te is leírtad ugyan ezt az ötletet -
MasterMark
titán
válasz
viperabácsi #49068 üzenetére
Szerintem meg ott lesz a gond. A 250 eddig is ment, meg most is megy. Ha eddig is limitált a kábelhiba miatt, azt nem vetted észre a lassabb netsebesség miatt.
A kábelt kizárhatod úgy, hogy átviszed a routert, ott rádugsz egy gépet, és egy rövid másik kábellel a modemre dugod.
-
viperabácsi
addikt
válasz
MasterMark #49067 üzenetére
Az asus egy másik lakásban van (ugyan azon a családi házban. Eddig a 250 -es net ment hibátlanul ugyan ezzel a konfiggal , csak kicserélték a T-s modemet az 1000-es net miatt . Holnap megnézem azért a kábelokat , de nem hiszem , hogy ott lenne a gond.
-
MasterMark
titán
válasz
viperabácsi #49066 üzenetére
Ha AP módban van, akkor sima switchkent kéne működnie, és nem nyúl a forgalomba.
Nézd meg a kábeleket, csatlakozókat, főleg azt amit pluszba raksz be mikor a routeren keresztül kötöd.
-
viperabácsi
addikt
válasz
MasterMark #49065 üzenetére
Ezeket az asuson kellene néznem ugye ? Nem kapcsoltam be semmit egyszerűen csak a gyári gyors beállítással AP módba tettem az asus-t. A telekomoson meg semmi nem lett állítva.
-
MasterMark
titán
válasz
viperabácsi #49058 üzenetére
Tippre vagy nincs bekapcsolva a hardveres gyorsítás, vagy QoS-t kapcsoltál be amit úgy hagytál a régi beállításon.
-
mezis
félisten
válasz
viperabácsi #49062 üzenetére
Vagyis kábeLAN.
-
viperabácsi
addikt
válasz
Gubek-Einste #49061 üzenetére
Természetesen kábelon !
-
válasz
viperabácsi #49058 üzenetére
Kábelen vagy wifi-n?
-
viperabácsi
addikt
Üdv ! Segítségre lenne szükségem ! Tegnap kicserélte a telekom a modemot mert 1000/200 netre fizettem elő. Eddig 250 -es netem volt a modem után van egy Asus RT-AC55U router AP módban. Eddig át is ment szépen az egész sávszél az asusra is. Ma mértem volna egy speedtest-et az új nettel , a modemba dugott gép 930/27 et mér az asus AP-n pedig csak 250/27 -et . Mi lehet a gond ?
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
MasterMark #49054 üzenetére
Azt a kb. egy órát ki lehet bírni wifi nélkül, amíg megoldja.
Bár, ahogy nézem, az egyik csak 2.4 GHz-et, a másik 5 GHz-t is tud, ez mondjuk lehet szempont, igen.
-
MasterMark
titán
válasz
NeoPampalini #49053 üzenetére
Azert ne, mert ha elmozditod a routert a helyerol, akkor onnan eltunik a wifi lefedettseg. Ami nyilvan nem jo.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
MasterMark #49051 üzenetére
Persze, ennyire nem kell átrendezni a dolgokat, de ha már úgyis belenyúl, miért ne?
-
MasterMark
titán
válasz
Kisbre #49048 üzenetére
Ha a modem csak modem, akkor az a megoldas, hogy a switch-et kicsereled egy routerrel, vagy a tieidbol egyel, vagy kell egy uj.
NeoPampalini: A routerek itt most elsosorban wifi ap-k valszeg, azert igy van elrendezve. Nem rakhatod el a helyerol, illetve mint irta tobb kabelt se fog huzni. Igy nem megoldhatoak a normalis topoligak amire gondolna az ember alapbol.
Borisz76: Nem eleg az amit mondasz, mivel a switchen keresztul van kotve a modem. Nem lehet egyszerre a wan is meg a lan is a router wan oldalan. Most is emiatt nem eri el a masikoldalt.
-
NeoPampalini
senior tag
Oh, most nézem, felcseréltem R1-et és R2-t, meg, hogy mi hol van.
Kicsit túl van komplikálva a hálózat a jelenlegi felállással. WAN-t LAN-nak használni router módban nem tudom, hogy jó-e...
Megoldás lehet, ha a 10/100-as routert csak wifi AP-nek használja, ekkor így nézne ki:
- modem -> gbit-es router WAN port (egyik lakás), itt lenne 3 használható vezetékes gbit-es LAN port
- 10/100-as router (wifi-nek) -> switch -> gbites router LAN port (másik lakás)
- NAS és egyéb vezetékes eszköz mehet a switch-reÍgy a 2. lakás wifi kivételével mindenhol lenne gbit-es hálózat, és az internettel (feltételezem, ez több, mint 100 mbit) sem lenne probléma.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Kisbre #49048 üzenetére
Nézd már meg annak a modemnek a pontos típusát !!!
Lehet , hogy "csak" modem....akkor kell az egyik saját routeredet használni router módban a másikat AP módban.
HA a modem router funkciót is ellát AKKOR mehet mindkét saját routered AP módban.
Lényeg, hogy egy eszköz legyen router módban , ami az eszközöknek az IP-t kiosztja. Így lesz egy közös belső hálózatod és a NAS-t is eléred mindkét házból.
[Tessék] nézd meg, hogy nálam hogyan is fest a hálózat.
Ebben is van szolgáltatói berendezés , saját router AP módban , 2 db switch. -
Kisbre
tag
válasz
MasterMark #49047 üzenetére
Sajnos R1-től nem tudok több kábelt húzni.
Ha jól értem kettő megoldás van:
1, Modem tud router is lenni
2, És ez csak az én feltételezésem: R2-LAN-->R1 WAN, Switchet pedig elteszem későbbre. -
MasterMark
titán
válasz
NeoPampalini #49046 üzenetére
Ha csak modem, akkor igy lenne jo, viszont ehhez duplan kell kabelezni az R1-et, illetve a switch ertelmet veszti, hiszen kozvetlen is be lehet dugni az R2-be az R1-et.
Illetve ha a switch-re kotod a nas-t, akkor mar harom kabelt kell kivinni.
-
NeoPampalini
senior tag
Feltételezve, hogy az a modem tényleg CSAK modem, nem lenne jobb úgy, hogy:
- modem -> R1 WAN port
- R1 LAN -> gbit switch -> R2 LAN, plusz erre a switch-re lenne kötve a NAS?Így R2 és a NAS között lenne gbit-es vezetékes kapcsolat.
Ha jól sejtem, jelen állás szerint R1 végzi a route-olást is, ergo azon az egy WAN porton menne a net is meg a LAN is!?
-
-
Kisbre
tag
válasz
MasterMark #49040 üzenetére
Amit szeretnék, hogy ha a Router_2-re csatlakozunk, elérjük a Router_1-re kötött NAS-on lévő fájlokat.
A Router_1: Asus AC-57U
Router_2: Asus RT-N12D
A switch: T-plink TL-SG1005D
A modemet megnézem. -
Gabesz87
veterán
válasz
MasterMark #49041 üzenetére
Igen, ez lett a megoldás. OneDrive-ra feltoljuk, 20 perc.
-
Kisbre
tag
válasz
MasterMark #49037 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget és az építő kritikát.
A hálózat kialakítása azért ilyen, mert nem értek hozzá és mindez mellet, folyamatosan lett "fejlesztve", ehhez még hozzá jön, hogy a modem, swithc, router_2 az anyósoméknál van, a szomszédban. Kábelen van áthúzva a net hozzánk. Előtte reapeter módban működött a router_1, de az nagyon siralmas volt. Ezután húztam át kábelen. Aztán jött a switch vásárlás, mivel az anyósék routerén nincs gigabites port, így olcsóbbnak tűnt a sávszélesség emelés nálam.
A modemet meglesem, hogy pontosan milyen, a szolgáltató a vidanet.Ebben az estben van valami megoldás?
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Gőzöm sincs ez-e a legmegfelelőbb topic, de hátha tudtok segíteni. Mi a legegyszerűbb, és leggyorsabb módja annak, hogy én a telefonomról távolról az otthoni gépen lévő videót nézhessem? Feleségem otthon van, meg tud csinálni egyszerű dolgokat. Két ötletem van, valami médiaszerver, KODI/Plex, csak ezekn nincsenek a PC-n perpill, úgyhogy le kéne szedni, beállítani, amihez valószínű páromnak nem sok kedve lenne, és nem is szeretném ezzel traktálni. A másik ötletem a TeamView-er átmásolom a videót, csak hát 6,8GB, nem tudom az mennyi ideig tartana TV-n keresztül....otthoni net 300-as Telekom kábel, mobilon meg telekom 4G. Vagy még netán OneDrive-re feltenni, de hát 7GB-ot feltölteni elég sok idő lenne szerintem. Van valami ötletetek?
-
válasz
MasterMark #49035 üzenetére
Mást értettem modem alatt. Voltak ugye a jó öreg matávos ADSL D-Linkek, aztán a kábelkorszakban a UPC egységei, amelyek "modem" módban három publikus IP-címet osztanak.
Meg sem fordult a fejemben, hogy egy modemben switch legyen.
Köszönettel: MaCS
-
MasterMark
titán
válasz
MaCS_70 #49034 üzenetére
Ha a modem PPPoE akkor működhet így is, mert a belső forgalom a switchen keresztül megy. De így a kapcsoltepítő router wan es lan oldalát is be kell kötni a switchbe ami teljesn nonszensz.
Ha most csak a wan oldal van bekotve akkor netje van, de a másik oldalt nem fogja elérni. Ha meg a lan oldal lesz bekötve akkor netje nem lesz.
A modemet a routerbe kell kötni, abba amelyik a kapcsolatot építi.
Ez így a képen működésképtelen.
Kivéve ha a modem router is egyben, viszont akkor elég bonyolult lesz a beállítás, a jelenlegivel így se fog menni.
szerk.: Közben látom a wanra van kötve a switch. Ez így nem fog működni.
Nem tűnt fel hogy a másik oldalon nem kapnak IP-t a gépek? -
válasz
krealon #49032 üzenetére
Én ezt akkor sem értem.
Eleve csak úgy lehet az egésznek esélye a működésre, ha a szolgáltatói eszköz nem modem, hanem routerként működik.
Akkor meg már ketten vannak, akik DHCP-t akarnak szervezni.
Tehát vagy én nem ismerek valamilyen trükköt, ami itt működik, vagy hibás az egész, és aki összedugta, nem értette az egész működését.
Mi lenne a célja ennek a topológiának? Mit akartak megvalósítani?
MaCS
-
krealon
veterán
válasz
Kisbre #49018 üzenetére
Ha nincs okod elszeparalni az ASUS router_1 -re es ASUS router_2 -re csatlakozo gepeket, akkor javasolnam az
Adminisztracio --> Uzemmod --> Hozzaferesi pont (AP)
menupont hasznalatat.
Ekkor a WAN csatlakoz is LAN csatlakozova valik az ASUS routereken.Ha nincs meg a fenti menu, akkor a router_1 -et a router_2 -hoz hasonlo modon erdemes beallitani, vagyis altalanos AP/SWITCH mod -ra.
-
toshiba300
tag
Ha nem megy a PCI kártyás bővítlés, akkor marad a vacak USB-s csatlakozás a valamihez (ami egy RTG feldolgozó)
-
CirrMee
addikt
válasz
toshiba300 #49029 üzenetére
A leendő vacak USB -s ethernet port egy vacak RTG feldolgozó egység? Vagy mi van...?
-
toshiba300
tag
Köszönöm a tanácsokat @mezis @Intruder2k5!
Egy mini Dell OptiPlex 9020-as gépről van szó, lecsekkolom, hogy mennyire bővthető. Ha nem megy, akkor marad az USB. -
CirrMee
addikt
válasz
Intruder2k5 #49026 üzenetére
Ergo azt a valamit kell akkor rávágni az USB -s vacakra, a kártyára meg mehet a router...
-
válasz
toshiba300 #49024 üzenetére
Üdv!
Én a magam részéről jobban bízom a kártyákban, szóval ha van szabad bővítőhely a gépben, akkor én azt venném, és nem pedig USB-s kütyüt.
-
mezis
félisten
válasz
toshiba300 #49024 üzenetére
USB - RJ45: laptophoz is használható.
Ethernet kártya az PC-be: Csak PC-ben használható, de van belőle 10Gbps-os változat is. Állítólag. -
toshiba300
tag
Sziasztok!
Asztali PC-men az RJ45 csatlakozóm már foglalt (egy külső hardverhez csatlakozik, ami csak úgy működik, ha közvetlenül a géphez van bedugva, switch-el nem jó). Szeretnék csatlakozni a helyi routerhez vezetékkel. Ehhez kell vennem egy USB-RJ45 átalakítót, vagy más megoldást javasolnátok? Előre is köszönöm a segítséget!
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
MasterMark #48969 üzenetére
igen tudom (de gondoltam is hiszen szerver funkciók... stb.)
-
Kisbre
tag
válasz
MasterMark #49015 üzenetére
Nos a router_1 és router_2 is egy switchtől kapja a delejt.
A router_1 re van kötve a NAS. A router_2-re pedig semmi. Azt szeretném, ha a router_2 internet megosztását használom elérjem a NAS mappáit.
Talán annyi volt a különbség a leírtak és az én általam elvégzettekhez képest, hogy a router_1-en a WAN porton volt a LAN kábel. -
válasz
NeoPampalini #49003 üzenetére
Elvileg megfelelő lehet.
-
zolee001
őstag
válasz
Milli82 #49010 üzenetére
Igy már világos,akkor beüzemelsz egy saját smtp-t ,emlékeim szerint a windows kliensekben is benne volt vagy 1000 másik külsö program volt de magam részéröl passzolom
A gmail smtp ip-t nslookup paranccsal tudod kiszedni belöle,hogy azt mennyire cserélgetik azt nem tudom -
Borisz76
nagyúr
válasz
Kisbre #49005 üzenetére
[Így állítottad be ?] Ha nem , akkor az a gond.
-
Kisbre
tag
Sziasztok,
Így néz ki a hálózatom:
Internetbe-->Szolgáltató modem-->Switch-->Asus router_1 - Asus router_2
Asus router_1-en van egy NAS, amit erre a routerre kapcsolódva bármilyen módon elérek.Ennek a routernek az IP-címe: 192.168.1.1
Viszont az Asus router_2-n nem érem el a NAS-t. Ennek az IP-címe: 192.168.1.253 és ki van rajta kapcsolva a DHCP.Mit kellene még állítanom?
Köszönöm szépen. -
NeoPampalini
senior tag
Sziasztok!
Nem konkrét hardver, inkább elhelyezés kérdéskör.
Nemsoká költözünk a saját házba, ahol majd (valamikor jövőre, ha összejön rá a keret) egy külön helyiségben lenne a hálózat, a - még nem létező - NAS, satöbbi. Kábelezés a padláson lesz, mindenhonnan oda futnak fel a fali csövek.
Van a háznak egy kamra szerű része, fűtetlen, de most a hideg napokon is csak +10 fok volt a minimum, amit mértem. A kérdés, hogy itt biztonsággal elhelyezhető-e ilyen cucc, nem tudom, esetleg még páratartalmat mérhetek valahogy, ha fontos (nem hiszem, hogy vészes lenne, esőtől, naptól védett hely).
-
Milli82
tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem volna, ha van egy olyan kliensem, aminél nem tudok név alapján, csak IP alapján csatlakozni az Smtp szervhez, akkor van-e a Gmail-nek olyan ip címe, ami nem fog változni? Vagy simán csak írjam be az egyik szerver IP-jét. Ami a Ping-re válaszol? Esetleg ha nincs ilyen, akkor saját PC Smtp szerver létrehozást csinálnék. Mi a legolcsóbb megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest