Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
válasz
Cxgrav #18419 üzenetére
Na most ugy néz ki (kop-kop-kop) hogy a rendszer funkcionál. Az volt amit gondoltam. Ameddig az én gépem, amely direkt volt rákötve az ADSL modemre nem volt bekapcsolva, a problémás WIFI hálózat dolgozott. Viszont amikor bekapcsoltama gépem, akkor jött ugye a MAC cim ütközés és nem dolgozott a problémás WIFI hálózat. Egyszerűen nyomtam egy restore factory adress gombot és most dolgozik. Azt viszont, hogy miért bomlott meg a rendszer még most sem tudom, hiszen dolgozott minden..
Kicsit problémás amugy a routerek beállítgatása, mivel az ADSL routeren keresztül ha beütöm a WIFI routerek IP cimét egyszerűen nem elérhetőek. Tehát ugye alapból egy TP link cuccnak a cime 192.168.1.1 - ez az ADSL router IP cime, az egyik WIFI routeré 192.168.3.1 a másiké pedig 192.168.2.1 és nem tudom őket elérni ha a browserbe benyomom ezeket a cimeket (csak az ADSL modem menüje jön le).
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Medence topik
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Huawei watch GT5
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest