Hirdetés
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
Először is Boldog Új Évet Kívánok minden kedves Opel tulajdonosnak és balesetmentes élményekben gazdag közlekedést!
Ha már élményeknél tartunk, megemlítem, hogy mostanság csúszósabbak az utak, így kisutcából kifordulással egybekötött kettesben történő lepadlózás eredménye egy jó kis ''drift'' lehet. Mostanában egyre jobban élvezem, néha picit meg is ijedek, mert az asszony rámordít az anyósülésről.
Na jó, nem teljesen direkt csinálom, könnyen összejön mikor forgalmas útra kell kikanyarodni és igyekezni kell, hogy ne akadályozzak senkit.
Múltkor kipróbáltam egy gyors startot lámpáknál merő kíváncsiságból. Nem megkaparva, de viszonylag lendületesen indultam el és ~30-35-nél váltottam 2-esbe. Itt kicsit meg is kapart egy pillanatra, majd padlógázzal húztam egészen ~85-90-ig, utána jött az ötös és beálltam ~95-100-ra. Rendesen lemaradt a társaság, de ez úgyis lényegtelen tudom, hiszen amikor csak lehet, én is finoman gyorsítok, hogy spóroljak a benzinnel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na jó, nem teljesen direkt csinálom, könnyen összejön mikor forgalmas útra kell kikanyarodni és igyekezni kell, hogy ne akadályozzak senkit.