-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adams84
aktív tag
Technikai értelemben igazad lehet.
Azonban amikor majd olyan ajánlatokkal bombázza az exdigiseket a One az elkövetkező időszakban, hogy a család akár havi több tízezer forinttal kevesebbet fizethet(ne) a One-nál, ha átvisznek (átvinnének) minden mobil előfizetést, akkor a legtöbb ember -szerintem- félreteszi a technológiai elvárásait, sőt, túlnyomó részt nem is fogják érzékelni az esetleges különbséget ezen a téren.
Nem gondolom, hogy ha bárkinek azt mondják, hogy havi 20-30-40 ezerrel kevesebbet fizetne havonta, az a technikai fejlettség feltételezett különbözősége miatt nem fog váltani.
A magyarok nagyon árérzékenyek.
A Yettel árai szerintem elképesztően magasak, nagy ügyfél lemorzsolódás várható, de ez igaz lehet a Telekomra is.
Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő
A 20-30%-os lakossági sávos kedvezmény szerintem nagyon erős ütőkártya a One kezében.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged