- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adams84
aktív tag
A kalkulációd valószínűleg nem helyes (lsd. előzményeket).
Vagy esetleg te is vontál be egyéb (pl. mobil vagy más vezetékes) szolgáltatást a One-ba és ezáltal 20% (vagy 30%) kedvezményt kaptál?
Ha nem, akkor szerintem kérdezd meg telefonon, hogy pontosan milyen havidíjat látnak a szerződésednél, nehogy kellemetlen meglepetés érjen -
gduck
addikt
Mint pl. én is írtam #2348, nálam is, még csak most rakták be az új csatikat. Azaz, most teremtődött meg az a lehetőség, hogy exDigi területen Family csomagot adjanak.
Szóval szerintem eddig még nem nagyon kezdhették el a Family csomag aktiválásokat, én szerintem jövő héttől indul a "buli"
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● One mobilszolgáltatások ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged