Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
szőröscica #62457 üzenetére
Először párosodási gond-nak olvastam
-
-
kraftxld
félisten
válasz
parandroid #59833 üzenetére
Hentestokány sertés módra?
vagyis akarom mondani sertéstokány hentes módra.
-
-
kraftxld
félisten
válasz
Viszlát #59550 üzenetére
Én is voltam már pár érdekes interjún, az egyiken a kedves jelölt bizonygatta, hogy mekkora spíler, igaz már egy éve keresett melót, az idő alatt egy szalmaszálat nem tett keresztbe, aztán mondta, hogy mekkora játékos a mindenféle desktop image telepítésben.
Jött a keresztkérdés, hogy akkor végülis az előző gyárban hogy oldották meg, SCCM, MDT, vagy milyen eszközt használtak, nézett nagy kerek szemekkel, utána kibökte, hogy "valamiféle scripteket" használtak a központból amit ő sose nézett meg, csak kiválasztotta, hogy Win7 települjön, és nem érdekelte, hogy miképp történik. -
kraftxld
félisten
válasz
EQMontoya #59255 üzenetére
Jaja, elsősorban az indiaiakra meg az egyéb arcoknak van kitalálva akik $2/óráért mindent bevállalnak, de lehet elég jó melókat kifogni, én egy $15-ös Blackberry DST probléma megoldással kezdtem ott, aztán már egész jó full time melót ajánlott ugyanez a cég New England-ben
-
kraftxld
félisten
válasz
EnergyCoke #58960 üzenetére
Estét? Reggel van
Simán délután 5-ig. -
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp #58584 üzenetére
De, mobilt is lehet, csak itt néhány járaton bekapcsolva lehet hagyni, és simán lehet közben netezni
A képet is repülés közben töltöttem fel. -
kraftxld
félisten
válasz
parandroid #58200 üzenetére
Azaz, de nem tartom be az előírásokat 100%-ban mivel lenyelem
-
kraftxld
félisten
válasz
parandroid #58198 üzenetére
Vissza is térek a gyógyszeremhez, ki kell kúráljam a megfázást
Tegnap jött csomag a gyárból, a sztahanovista éremrend helyett ezt hozta a futár:
[link]
Nagyon jól dolgozik, pucolja a rendszert elég szépen -
kraftxld
félisten
Ennek olyan a hangja, hogy nem lehet mellette megmaradni.
Amikor én WS gépekkel bütyköltem, mindig 1-2 generációval korábbi alapkonfigot vadásztam le fillérekért, majd raktam bele jóféle procikat, rengeteg memóriát, FireGL-t, 10K-s SCSI vinyókat az apróról (SSD akkoriban még mutatóban se volt) és kb harmad/negyed áron kijött. -
kraftxld
félisten
válasz
bandus #56872 üzenetére
Nem kevés tőke kell, hogy Ausztráliába kijusson az ember, itt elég sok infót megtalálsz: [link] Megfelelő diplomával / hiányszakmával a vízumot el lehet intézni Mo-ról nem kevés idő alatt és pénz felhasználásával, de elég sokan a tanulóvízum / némi munka majd továbblépés utat választják.
-
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp #56830 üzenetére
Kemény matek után, mondjuk 17%-os elhasználódást?
-
kraftxld
félisten
válasz
Winner_hun #56595 üzenetére
A paypal mindig is egy nagy rohadék volt ha devizaváltásról van szó, elég vastag haszonnal dolgoznak.
-
kraftxld
félisten
válasz
Winner_hun #56441 üzenetére
Amúgy miért nem valami cashback-es hitelkártyát használsz ilyenkor, hogy legalább valami hasznod legyen azon, hogy a digitális analfabéta usereknek segítesz rendelni? Az elvert pénzből már pár száz ezer simán visszajött volna
-
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp #56084 üzenetére
Úgy duplán be van táblázva a következő 10 év mindenféle tervekkel
-
kraftxld
félisten
válasz
bobsys #55729 üzenetére
Valami marketinges propagandagyáros kéri egyik ügyféltől?
Ha igen akkor gondolom a tesója annak aki ma kitalálta nálunk az egyik ügyfélnél, hogy neki nem tetszik a regicegnev.local a bejelentkezéskor, legyünk szivesek holnapra átnevezni ujcegnev.local-ra holnap reggelre -
kraftxld
félisten
válasz
bobsys #55727 üzenetére
Mit értessz meghibásodás alatt? Vinyó elhal? Mi van akkor ha nincs vinyó a szerverben, és SAN-ről megy minden? Ez is hibának számít?
Memória modul hiba? ECC javítja, monitorozó rendszer kidobja, cuccot átmigrálják másik szerverre (ugyebár virtualizálva van minden), memoriát cseréli az emberke, majd megy vissza minden.
Alaplaphiba? Tápegység hiba? Leállást okozó hardveres hiba? -
kraftxld
félisten
válasz
fokukac #55695 üzenetére
Az emberek nagyrésze nem tud vele értelmesen bánni, és teljesen kinullázzák a hitelkeretet majd sír, hogy a rohadék bank. Innen jön a bevételük nagyrésze, meg a tranzakcióért is keményen kell fizetni az elfogadó helynek.
Ebből a pénzből oszt vissza a felhasználónak valamennyit, hogy minnél többen kérjék a kártyát és fajlagosan többen pörgessék a 20-40%-os kamatot vissza. -
kraftxld
félisten
Nagyon jó safety videót nyomtak ma a repülőn, erre tényleg figyel az ember
[link]Bár az esti repülés még jobb lesz, a kedvenc légitársaságommal, pilóta hátrahajol, "látom már mindenki jött velünk, övek okés, kijáratokat tudjátok, telefonok maradhatnak bekapcsolva, gyerünk
"
-
kraftxld
félisten
válasz
fasyrt #54969 üzenetére
Még régen, 2008-ban jelentkeztem ki, akkor még volt állandó külföldre település opció, megmaradt a személyim, van egy üres lakcímkártyám, meg egy sajtpapírom, hogy valahol NZ-n lakok. Úgyhogy passz, hogy miképp lehet szavazni meg mire, de ezt meg is hagyom annak aki ténylegesen az országban lakik.
Nem akarok a partvonalról okoskodni.
A magyar bürokráciának meg inkább nem adom meg a mostani címem -
kraftxld
félisten
válasz
parandroid #54963 üzenetére
Nálunk eléggé aktív, igaz rendes követség sincs. Intéz jogsifordítást, útlevél dolgokat, szervezi a biometrikus csodagépet, hogy itt a világ végén is lehessen újat kérni, közösséget szervez Wellingtonban, a magyar emlékparkot bütyköli, stb stb.
-
kraftxld
félisten
válasz
parandroid #54533 üzenetére
Ez a kép valami hatalmas... legközelebb ha Mo-on leszek, valahonnan kerítek egy pár szakadt munkásruhát, öreg bicajt és elmegyek ide Békésen bedobni pár kőbányait
-
kraftxld
félisten
válasz
parandroid #54527 üzenetére
Kecskesajtra elboltoltuk.
-
kraftxld
félisten
válasz
parandroid #54290 üzenetére
Nekem is volt egy hasonló töritanárom, mindig vérig volt sértve ha nem duplándoktoroztuk
-
kraftxld
félisten
válasz
EQMontoya #54249 üzenetére
Nyáron ittam egy raklap sörnek csúfolt alkoholkihagyásos magyar szeszipari terméket, azóta csak 5% fölött jöhet szóba a cucc
Itt a helyi iparosok csinálnak rengeteg cuccot a 6-14%-os kategóriában is, multkor egy kis rostonsülthöz ittam fél liter tizenpár %-os imperial stout-ot, le kellett dőljek szunyókálni munkaidőben utána, mert kicsit megcsapta a fejem -
kraftxld
félisten
Nagyon durva dolgot láttam ma este mikor ballagtam a kikötőben kb egy órája:
[link]
Kb mintha egy tengeralattjáró megerőszakolt volna egy brutál nagy yacht-ot. Valami brutálisan nagy. -
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp #53818 üzenetére
Lehet ugyanazt kéne csinálnia mint blekinek az óbégatás helyett
-
kraftxld
félisten
A fiatal szovjet mérnökök már feltalálták a DNSSEC-et, bár termelésben még nem láttam.
Mi már a legtöbb helyre host-olt antispam-et rakunk, nem szokott vele gond lenni. Kisebb cégeknél Trend Micro, ez a szolgáltatásuk még nem került fel a "Miért ne használjunk Trend Micro-t" blogba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Tesla topik
- További aktív témák...
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Dell Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest