Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FehérHolló
veterán
Kutya, cica, mérési hiba.
1-2 év és romba dől a modern fizika.
[link] -
neduddki
nagyúr
HI!
Kedes Elvtarsak, sak annyot szeretne mondani, hogy Vago BEttinek tovabbra is ISTENI SEGGE VANNNNNNNN!!!:- )))
udv
neduddki
-
tildy
nagyúr
válasz
zolynet #15086 üzenetére
Nekem 2 heten belul volt 2 koltozes... Fel a fejjel, egyszer vege.
tbs: 21 volt fater, amikor szulettem. Ezen a kepen kb 1-2 eves lehetek
-
bobalazs
nagyúr
Komolyan mondom, ennyire nem lehet genny a vatera.
Azért függesztette fel a fiókom, mert Kodály Z. u. írtam címnek.
Mit kellett volna? Ez van kíírva az utcán táblára!
Még hogy ne használjak rövidítéseket.
Bunkó csövesek. -
zolynet
veterán
3éven belül a 4. költözésem jön holnap
jó lenne abbahagyni már ezt (ahogy a betegséget is) -
jos3ph
tag
válasz
Cicero #15084 üzenetére
Pöpec alatt annyit értek, hogy ha felújítást, átalakítást tervezek, akkor az előrébb való, minthogy elmenjek a Bahamákra. Tehát az otthon nekem az első mindenek felett, mert nekem a tudat maga, hogy a lakásom, házam tökéles, az megnyugtat, és tudom, hogy egy olyan helyre megyek be, amikor hazaérek amit én csináltam, én terveztem, és jól érzem benne magam. De félre ne érts, imádok nyaralni, sokat járok tenger közelben a munkám miatt, de igazán pihenő nyaraláson már régen voltam.
-
-
jos3ph
tag
válasz
Kassadin #15080 üzenetére
Mindegy mit dolgozol külföldön, ha sz@rt lapátolsz is jobban keresel mint itthon, és az, hogy mennyire éri meg ezt a tevékenységet kint végezni az csak is az adott ember leleményességén múlik. Mert ha többen laktok egy bérelt házban, lakásban, már is több pénzt tehetsz félre akármilyen drága fővárosról is beszélünk. Mert ugye külföldön a szállás a legdrágább. Kompromisszum mindig kell, itt ugye az, hogy többen kell bérelni szállást, mert máskülönben nem lehet eljutni odáig, hogy egy idő után már ne kelljen másokkal együtt lakni, a külföldön élésnek, kezdésnek ez a kulcsa, na meg a nyelvtudás. Bár van sok hely az osztrákoknál, és más helyeken ahova nyelvet sem kérnek.
-
Cicero
őstag
Okok, igazatok van nektek is. Csak rossz példával tudnék jönni amire Kassadin hsz-e lenne megint csak a válasz..(bezzeg nyugatra menve nem így van)
-
jos3ph
tag
válasz
Cicero #15075 üzenetére
Én is magam csinálnám, miért fizessek olyanért, amit én is megtudok csinálni. Ez már nem az az ország ahol gondolkodás nélkül szakemberre bízzuk a dolgainkat. De valóban úgy lenne a normális, ahogy te is írtad. Csak sokunknak nincs arra pénzünk, hogy szakit fizessünk. Persze vannak akik bele is buknak, elrontják, utána hívják a szakit, és így már is többet költöttek annál mint ha már elsőre szakit hívtak volna, de ez egy másik sztori. A lényeg, hogy én sem fizetek azért amit megtudok csinálni, nem élek abban a luxusban sajnos
-
Cicero
őstag
válasz
jos3ph #15064 üzenetére
nincs eszköz. a másik meg hogy nem éppen a saját fürdőszobámon akarok megtanulni csempézni. anno a régit faterék tették, én inkább kimaradok az ilyesmiből.
a másik meg hogy ebben az országban az is nagy gond, hogy mindenki maga akar megcsinálni mindent (lsd.: autószerelés, villanyszerelés, stb) és a kisiparos meg éhenhal...
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #15073 üzenetére
Hívd a bringangyalt.
-
FehérHolló
veterán
Kevláros külsőn keresztül kilyukasztotta a belsőm egy tüske... Ennyit a mai időben való beérésről.
-
FehérHolló
veterán
Egy hét múlva lép hatályba az utóbbi évek legnagyobb gyógyszerárváltozása: 2220 orvosságért kell majd többet vagy kevesebbet fizetni a patikákban - írja a Magyar Nemzet. Az egészségbiztosító állítja, egyetlen betegnek sem emelkednek a terhei, ha hajlandó lesz átállni valamely olcsóbb készítményre.
-
bobsys
veterán
Hat nemtudom. Mi ezt a modellt adjuk a kisebb ugyfeleinknek. Amit ne vegyel az Netgear ReadyNAS, lassu mint a dog, epp most mentek az egyik ilyenre es max 25 Mb/s
QNAP-bol a legkisebb az a TS-110, de ennek is gigabites LANja van. Az arat nemtudom a 112-es modell kerul itt $215
-
tildy
nagyúr
Koszonom mindenkinek, aki drukkolt edesapamnak, remelhetoleg most mar nem fordulnak rosszra a dolgok, es a helyzethez merten rendes eletet tud elni. Az elmult napok nagyon megviseltek az egesz csaladot, de bizunk benne, hogy hamarosan vege ennek a rossz idoszaknak.
-
Mawyx
őstag
mennyi gól
A szomszédok bulit tartanak, röhögcsélnek összevissza meg "tologatják a bútorokat" (nem valószínű, de a hang amit hallok az olyan). Nem elég hogy eláztattak, még meg is bolondulnak teljesen. Szeretnék már aludni.
-
Kassadin
addikt
Tapasztalatból írod? Gondolom, hogy nem. A legtöbb interjú pont beleesik a munkaidőbe(főleg ha 12 órázik az ember), arról nem is beszélve, hogy nem te mondod meg az esetek 99%-ában mikor érnél rá, adnak időpontot, ha mész, akkor mész, ha nem akkor nem. Nem értem, olyasmiről miért kell nyilatkoznia az embereknek, amihez halvány lila gőzük sincsen.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #15058 üzenetére
Szerintem még időben voltam, vagy nem?
-
bnss
veterán
Valamivel biztos, hogy többet fogyaszt, mivel a lerakódott vízkövön keresztül kell a vizet felmelegíteni. Persze lehet, hogy tévedek, pusztán gyakorlati tapasztalatra alapozom állításom.
venember: hőmérsékletfüggő az ellenállás. Ahogy mondod, tovább van bekapcsolva*, többet fogyaszt a forróvíztároló.
*: ez megint érdekes kérdés, több okból is: egyrészt ha áramszolgáltató által vezérelt körre van kötve - HKV -, akkor nem mehet és nem is fog fűteni órahosszakat. Másrészt idővel közbeszólna a termikus védelem is, mielőtt "megfőzné" saját magát a rendszer.
-
venember83
nagyúr
-
Mawyx
őstag
Csak gyorsítani gondoltuk a festést
(#15052) Bon3ss: Most írta valaki attól hogy vízköves, nem fogyaszthat többet, max jobban melegszik a szál, de nem fogyaszt többet.
Pedig jó tippnek tűnt hogy azért ilyen sok a villanyszámlám és ha már így alakult, akkor meg kéne nézni. -
Mawyx
őstag
Régi bojler fűtőszála szokott vízkövesedni?
Mekkora munka azt kiszedni és megnézni? Gonoltam ha már úgyis így áll a fürdő... -
Mawyx
őstag
mythbusters, szobafestés festékrobbantással
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #15043 üzenetére
Nos, ha van gyomrod küzdeni, akkor tedd azt.
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #15035 üzenetére
thx
a fürdőszobától legszívesebben elsírnám magam, ha idegességemben birnám, annyi mérget hazahoztam munkahelyről, hogy be se férünk a lakásba
lefényképezek mindent, azután összeszedem ezt a vizes sittet, undorítóan gusztustalan, tele vele a fürdőszobapolc is
nem birom felfogni hogy hagyhatnak így itt egy lakást, ha én ilyet tennék melóhelyen, kirúgnának egyből már feleennyiért is, ezeket miért nem rúgja ki senki?
persze a barátomnál még össze is takarítottak maguk után, szóval olyan is van, csak gondolom ritka mint a nagyon ritka -
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #15041 üzenetére
szarjál rá, ilyenért rosszul aludni...
-
Már csak elvből sem veszem vissza, azért mert ő vergődik
. Egy 10k és 20k közötti összegről van szó, tehát nem nagy pénz, viszont én eleve nem akartam úgy eladni ahogy ő kérte (uv.-vel), de erősködött, így feladtam neki. Javítás igazán nem kell neki, mert ha visszaolvastál, akkor láthatod hogy az nem tetszett neki hogy a két porvédő gumi/műanyag van picit benyomva, ez nem zavarja semmiben, de ő rögtön hazudott és azt mondta hogy be van szakadva a dóm, illetve recseg, mint utólag kiderült, ez nem igaz...
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #15041 üzenetére
Nos, ezt hívják tanulópénznek...
Vedd vissza, és morcogj csendben, vagy piszkáld akárhogy. Anyagilag tedd magad függetlenné a figurától. Kapjabe.
szerk.: Nem tudom mekkora összegről van szó, de ilyen sültparaszokkal pár 10e-ig nem szórakozom. Elutalom neki a javítás általa igényel költségét, oszt kapjabe.
-
1. Ha visszavenném akkor tuti hogy egy szétb@szott terméket kapnék vissza. Ezt pedig már senki sem bizonyítja be nekem, hogy a hangfallal történt változások nála következtek be.
2. Nincs időm, sem pénzem most perelgetni. Így visszagondolva lett volna sok más vevő, eladhattam volna másnak is.
#15040 Cicero: Ez a gond hogy nem alszom nyugodtan mert tudom hogy van egy haragosom, és nekem ilyen nem volt, remélem nem is lesz. Ezért én mindenképpen békés úton szeretném rendezni, de ő nem hajlik erre.
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #15031 üzenetére
Úristen, sztem neszarozz, vedd vissza a terméket, oszt pereld be hitelrontásért. Medtudja, hogy miapék.
-
válasz
Pisztillus #15035 üzenetére
Jah, két összes 300-400Ft-os kis sz@rért ami amúgy rajta van, meg minden, csak egy kis kézügyességgel állítható vissza. Mondtam neki hogy utalok 500Ft-ost és vegyen abból újat és akkor hagyjuk egymást békén, de ő nem, hát akkor majd meglátjuk mit szeretne.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Indíthat nyugodtan polgári peres eljárást, de - szvsz - a bíróság úgy elhajtja, hogy azt öröm lesz nézni.
Mawyx: Ez a fórum már csak ilyen, sajnos valószínű, hogy még egy párszor előkerül ez a téma - pedig a kereső használata segítene ezen is. De ne legyen rossz kedved emiatt, mi ilyennek szeretünk, amilyen vagy, amilyennek megismertünk.
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
[ Szerkesztve ] - helyesírási hibák...
-
Mawyx
őstag
nem hiszem el hogy ezt nem leheett volna privátban összeszedni most itt van egy helyen minden, eddig legalább szanaszéjjel volt hányva a fórumban, aki követte, az követte, msot meg itt van minden 1helyen
-
válasz
Winner_hun #15032 üzenetére
Küldtem pü.-t hogy átlásd a dolgot, nem akarom a topicot telebarmolni
.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Szerintem semmi nem fog történni csak fenyegetőzni próbál.
-
válasz
Cicero #15028 üzenetére
Csak hülyülök, okés, értem.
ui.: Az előbbi kálváriám új fejezethez ért. Emberünk a két porvédőt újjal visszarakta a rendes origi állapotába, amit már régóta írtam neki, de szerinte így is csak sérültként adható el (jó mert én nem úgy vettem és már újonnan be volt nyomódva). Tehát emberünk ma elment a rendőrségre ahol feljelentést nem tudott tenni, de polgári peres eljárási úton akarja ezt velem lerendezni, vagy vegyem vissza a terméket. De az írásaiból arra következtettem hogy szegén kis hangfalpárost jól meghajthatta mert nem úgy szólhat mint nálam szólt, így nem szeretném visszavenni, mert lehet egy lelakott terméket kapok vissza, nem olyat amit eladtam neki. Felajánlottam neki hogy veszek rá két porvédőt, de ő új dómokat kar bele, 3k-ért, vagy vegyem vissza az egészet. Hmmm, próbagaranciát nem adtam, nálam tökéletesen működött, ő hazugsággal indít, elhord minden gazembernek és még vegyem vissza amit már ő tönkre vágott!? Mondjuk érdekes most azt írja hogy már nem recseg, a horpadást is kiszedte, de azért beperel. Valaki segíthetne aki ilyen ügyekben jártas, mert még nem fordult velem ilyen elő.
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #15029 üzenetére
oké, így már képben vagyunk
-
kételkedem
addikt
válasz
vikvuk #15027 üzenetére
A pasijáról csak annyit tudok, amit ide a fórumba leírt. Mondjuk azok alapján én már javasoltam, hogy dobja, de úgy látszik, még mindig együtt vannak!
Semmi extra nincs van egy lány és van egy fiú.
#15028) Cicero: már lediplomázott, most éppen melózik, bár nem a legjobb helyen
-
Cicero
őstag
válasz
Tothgera30 #15024 üzenetére
Ez a döntéses dolog azért nem éppen igaz, persze ha elkötelezi az ember magát az más.
A gép"zenét" én is rühellem, bp parádé, meg gaypride day meg ilyenekre meg csak a f@szok mennek. Mind a rózsaszín dildószopó mind a tojásdobálós tábor részéről.
Így van.
Most lenézel emiatt? baszki, értsd félre légyszives
kételkedem: műegyetemre jár?
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #15025 üzenetére
aha, és a kedves?
-
válasz
kételkedem #15025 üzenetére
Felfedted a titkát
. Mindennek vége
.
-
válasz
Cicero #15023 üzenetére
Érdekes ez nekem, a melegeket már nagyjából elfogadom ha nem Bp. parádén vannak és félmeztelenül vagy még úgy sem vonaglanak a techno-ra. Egyáltalán utálom azt a gépi zenét, a kifestett férfiakat meg még jobban, kivétel Johnny Depp - Jack Sparrow. Szerintem te még fiatal vagy hogy eldöntsd hogy mi is érdekel igazán, kipróbálsz ezt is-azt is, és majd 10 év múlva döntesz. A csókozás nagy közegben nekem sem igazán szimpatikus, az nem a népnek szól, hanem két embernek, és ők lehetőleg a közös intimitás terén tegyék ezt, ne az utca közepén.
ui.: Hetero aggyal nehéz is lesz megérteni. - Most lenézel emiatt? Sohasem érzem vágyat a férfiak felé, tehát nem igazán vonzódom hozzájuk, el tudom képzelni, de nem lenne az igazi.
-
Cicero
őstag
válasz
Tothgera30 #15020 üzenetére
Hetero aggyal nehéz is lesz megérteni.
Egyszerűen csak mind a két csapatban játszok, és akkor váltok amikor akarok. (Na ezt ne tessék félreérteni, hűséges vagyok, és ha valakivel komoly a dolog, nincs semmi kifogás, meg kibúvó) Nem vagyok az az időszakos típus sem, inkább amit kivet a part, vagy ahogy hozza az élet.
Amúgy biszex szemszögből nézve nehéz lehet melegnek lenni, próbáljon csak az ember kézen fogva végigsétálni valahol.. (a csókolózást én sem támogatom, nem szeretek polgártpukkasztani)
kételkedem: fiú vagyok, 20 éves
-
vikvuk
senior tag
válasz
Winner_hun #15021 üzenetére
kati és géza
béla és géza
az utóbbi. köszönjük -
válasz
Cicero #15017 üzenetére
Nem tudom ezt a biszex dolgot, szóval ezt sohasem fogom megérten, neked akkor jó mindkét nemmel is? Ami jön az lesz, vagy hogy van ez? Ha egyszer az ember a fiúkhoz vonzódik akkor az van, ha a lányokhoz akkor meg az.
#15018 kételkedem: Jó, jó nem tudtam...
Kaptam segítséget. Most már értem, akkor egy korábbi hsz.-ében biztos csak hülyült vagy rosszul emlékszem
.
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #15018 üzenetére
két nevet és világos lesz
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #15016 üzenetére
Rosszul gondolod, egyáltalán nem ilyen vadregényes a történet!
#15017) Cicero ha már így beleszaladtunk a témába, te milyen nemű vagy? Fiúnak gondollak, de nem követem a hozzászólásaid annyira, hogy biztosra merjem állítani.
-
Cicero
őstag
válasz
Tothgera30 #15016 üzenetére
Én meg biszex vagyok, az egyik legjobb barátom pedig meleg így képben vagyok. Bár számomra még mindig homályos ez a lánynak érzéses dolog - annak is öltözik(zöl)?
-
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #15013 üzenetére
Csak azt nem tudom mi lesz ha rámkenik? Mondhatom, hogy kifizetem, de kérdés mire megyek vele, akkor ebből mindig gond lesz itt. Viszont nem értem még rá másik melóhelyet keresni és addig meg kellene ez a melóhely.
Ráadásul 2óra alatt nem tudok új képeket ráphotoshopolni, szombaton meg rendezvény, kell a szórólap... Persze amikor már hét elején mondtam ez húzós, legközelebb esetleg ha korábban szólnának...erre jött a főnöktől a szokásos "kedves" hangnem, hogy hadd ő döntse már el mennyi időt szánunk rá, többet nem. De mondom én tudnám mennyit időt akarok én rászánni, elvégre én csinálom... -
Mawyx
őstag
Rossz adatokat adtak meg rossz grafika alapot, 900példányban most hozta a nyomda a szórólapokat és rossz rajta minden
Fölső szomszéd nem engedte be a szerelőket reggel, mind kiderült pontosan tudták, hogy náluk van a baj, a pasim kifigyelte mikor mennek el otthonról és elkapta őket, hogy engedje be őket a szerelővel. A pofátlan rohadékok
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FireKeeper #15009 üzenetére
Nem,nem akarok külön erre a célra semmilyen gépet építeni.
Vagy NAS vagy egy mediaplayer lesz a befutó.Csak a sebességnek még utána kell járnom. -
Mawyx
őstag
Azt a részét utálom, hogy túl vannak misztifikálva ezek az emberek. Az ember segítséget akar kérni fórumon, hogy maga szeretne megcsinálni valamit és csak a fika jön, hogy hívni kell szakembert vagy el kell vinni szerelőhöz. Csak ez a bizonyos "szakember" sokszor egyáltalán nem ért hozzá, fölösleges túldimenzionálni őket.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #15005 üzenetére
Én vagy egy NAS-on gondolkodom vagy egy olyan mediaplayeren amiben van torrent kliens.
Kérdés hogy ezekkel milyen sebesség érhető el.(Ezt próbálom kideríteni) -
kételkedem
addikt
Jelenleg egy Compaq Evo N1015v laptop végzi ezt a munkát. Sajnos a 20 GB-os merevlemezre (amiből az xp elfoglal kb 2-3 GB-ot) nem sok minden fér, és a laptop is egyre többet tiltakozik a munka ellen!
Most ezt szeretném kiváltani az előbb linkelt géppel. Van már média lejátszóm, de az nem tud torrentezni. A linuxos modemen elgondolkodtam, de beleolvasva a módosított firmware beállításának menetébe, az sem egy egyszerű ujjgyakorlat! -
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #14999 üzenetére
Úgy látszik hogy igen.Csak én nem egy újabb PC-vel akarom megoldani a dolgot,mert nem férne el
Hanem valami kütyüvel ami tud torrentet kezelni.Bár nem tudom,hogy egy asus oplay mondjuk mennyire birná 80/25 netet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest