Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Mini-ITX
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
én nem vagyok beteg. ez most bug, vagy feature? esetleg átmeneti állapot?
-
Mawyx
őstag
Tv-vel vagy TV- vel, azaz kell-e szóköz a kötőjel után?
és
pl. mailben vagy mail- ben? Tehát ha angol a szótő és magyar rag van rajta, akkor egybe mintha egy magyar szó lenne, hogy pl. levélben vagy kötőjellel? -
Ma a R.E.M. - Orange Crush szól, bírom ezt a számot. Na, lassan indulni kellene, szerencsére szintén jó idő van.
-
ToBeY
nagyúr
Reggelt,iszom egy coldrex-et hátha az segít a megfázáson.
-
Lacazr93
senior tag
De kihalt itt minden ilyenkor
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #8274 üzenetére
Napi 500-1000 mg C-vitamin,
És napi 1 pirula Béres Actival.És csak semmi BKV.
Ja, meg sál, sapka, nagykabát... hisz tudodAz egész családom beteg volt, hónapokon át, meg a kollégáim is, mind. Én nem.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
molnarpeter #8255 üzenetére
Hát figyu. Nekünk van itthon desire, meg gt540. Azt kell mondjam imádom a gt540 kijelzőjét, hiába olyan , amilyen, merthogy lehet nyomkodni körömmel, nekem meg az kényelmes, mivel tömzsi a hüvelykujjam. Amúgy tudja a forgatást ...
Emellett 13 ezer forintért több mint megérte.
Nem cserélném le a desiret, mert szeretem, de ebben a gt540ben pozitívan csalódtam, nem kicsit.Attól függ ki hogy használja egyébként, nekem pont a körmöm miatt könnyű használni a gt540-et.
-
NoLF
veterán
jó ég most végeztem a melóval úgy, hogy nincs munkahelyem
de szerencsére a mérleg mindenképp pozitív
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #8262 üzenetére
Nem akkor jött el melóból amikor szokott, vagy előbb, vagy később, vagy pont mikor rászántam magam hazavitte valaki más. Mindenesetre nem láttam ma akkor mikor máskor minden egyes nap. Ekkora egy peches lúzert baszki.
Nem baj, holnap tárgyalásom lesz, öltönyben nyakkendőben leszek. Hátha az nyom a latban és nem kell kapacitálni. Minden nap megbámuljuk egymást délután melóból kijövet, én kocsival, ő gyalog buszhoz sétálva. Persze nem tudom hogy engem lát-e egyáltalán benne, vagy csak a kocsi jön be nekiMindenesetre megkérdezem, hogy hazavihetem-e, ha nemet mond, akkor majd mondom hogy affene, ezek szerint csak a kocsim tetszett neki...de felajánlom a kocsim nevében is
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
venember83 #8274 üzenetére
H1N1 oltás
mp
-
lujó55
addikt
Nagyon komoly torokfájásom van. Nincs valami vírus?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kételkedem #8259 üzenetére
Á, értem
Jól tudod, alapkövetelmény mind
Esetleg Galaxy Gio, vagy Optimus One (P500)? Ezek egész jó képeket csinálnak, szerintem leginkább az előbbi.
lujó:: nekem a fejem + hasam enyhén fáj. Oka: #@>{ keveset alszok.
kp
-
AMD Power
titán
Istenem de szeretek itt élni....
A Blikk szerint a 78 ezer forintot kereső, gyermektelen, minimálbéres dolgozók idei 60,6 ezer forintos fizetése jövőre alig 53 ezer forint lesz,
-
Lacazr93
senior tag
Végre jó idő van
De jó is ilyenkor kocsit mosni
-
NoLF
veterán
és most sopronban meló, szép egy városka ez, mindig tudtam
-
Lacazr93
senior tag
válasz
kételkedem #8250 üzenetére
Én ezek közül a ZTE Blade-et mondanám
-
mikoljan
tag
válasz
kételkedem #8259 üzenetére
Ezt az LG-t ne vedd meg. A kijelzője miatt annyira nehézkes, macerés használni, hogy egy idő után fájdalmas lesz még ránézni is.
(Második, cégestelefonként használom - mert ezt adták - kb. fél éve.) -
kételkedem
addikt
válasz
molnarpeter #8257 üzenetére
Én semmire!
A fiam ajándéka lesz, ha leteszi a nyelvvizsgát. Jelenleg egy sok éves törött kijelzős SE K800i-t használ. Mindenképpen megérett már a cserére, a nyelvvizsga pedig pont kapóra jött!
Egyébként nyomkodásra lesz használva!A mostani telefonját zenehallgatásra is használja, jól jön egy kamera, játszani nem szokott rajta, sms-t havi 1 alkalommal küld. Androidos telefont szeretne. Legyen benne wifi, gps, rádió stb. Bár tudomásom szerint ezeket az összes androidos telefon tudja.
#8258) BlacKSouL kb 15 éve vettem 18 lottószelvényt, megjátszottam mind a 90 számot. 5 db egy találatos eredményt értem el. Azóta csak akkor veszek lottót, ha 2 milliárd körül van a nyeremény!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #8254 üzenetére
Én meg egyszer nyertem hármassal 11 890 Ft-ot, egyszer meg 16 978-at. A kettő együtt már biztosan visszahozta azt a pénzt amit 2000 óta ellottóztam. Már ha egálban vagyok is jó, mert én megtettem mindent hogy nagyobbat is nyerhessek.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kételkedem #8256 üzenetére
Az LG azért nem tudja a multitouch-ot, mert rezisztív a kijelzője, ezt a típust kell körömmel nyomogatni
Nekem Galaxy 3-am van, 1,5-2 napot lazán megy
Egyedüli hátránya a kijelző felbontása, ami nem túl elterjedt (240x400 px). Mire használnád?
mp
-
kételkedem
addikt
válasz
molnarpeter #8255 üzenetére
THX!
A Blade lenne a a befutó, ha kibírna 1 napot lemerülés nélkül és lehetne kapni. A T-nél gyakorlatilag csak papíron létezik, nehéz hozzájutni.
Most olvasom, hogy az LG nem tudja a mutitácsot, meg talán a kijelző elfordítást sem.Megyek megtapogatom mindegyiket az üzletben!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kételkedem #8250 üzenetére
Ha nem állnak távol tűled a főzött ROM-om, akkor a Blade, ha csak használni akarod, a Mini-t javaslom, bár elég alacsony felbontású a képernyője... GT 540 a kijelzője miatt namánemá kategória
Igen, a téma topikjában is szoktam irkálni
Üdv mindenkinek
mp
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #8252 üzenetére
..lottót, bakker..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #8246 üzenetére
Remek. 22 fok, enyhe langyos szellő, felhőtlen rikító derült kék ég, napsütés, nincs főnök.
5 nő körülöttem, igazán akarjak még bármit?
... ebben a másodpercben lépett be a főnök...mit kiabáljak még el...
nem nyertem a lottón..!
...basszus, fel kéne adni...Délután leszólítom a szőkét, felajánlom hogy hazaviszem. 95% az esély hogy nemet mond. De mi van ha nem... nem kéne feladni...
-
kételkedem
addikt
Kézrátétellel és ráolvasással helyrehoztam a munkahelyi netet. Kíváncsi vagyok meddig fog működni!
Melyik telefont vennétek az alábbiak közül?
Samsung Galaxy Mini
LG Optimus GT540
ZTE Blade
Az áruk nagyjából hasonló, T-nél 2 éves hűséggel 19-23 ezer.Tudom, hogy van topikja, de érdekel az on topik közönségének a véleménye!
-
Lacazr93
senior tag
végre szüneeeet
-
ngabor2
nagyúr
süt a nap, kék az ég, csiripelnek a madarak...
én meg a melóhelyen ülök...
-
Milyen jó lett a Road új albuma, és a kedvenc számom a lemezről
.
-
válasz
venember83 #8244 üzenetére
1 messzi-messzi galaxisban ?
Szép napot
-
-
ToBeY
nagyúr
Voltam corába ki van állítva egy életnagyságú mozgó milka tehén.
Nem elég,hogy az óvodások nagy rész azt hiszi a tehén lila,most a marketingesek meg is erősítik ebben őket. -
BlacKSouL
addikt
Egy oldalra kifér 4 nap összes hozzászólása. Régen ez nem volt így...
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30 #8236 üzenetére
ebbe most mi a vicces?
-
De szép idő van
.
-
ToBeY
nagyúr
Itt a jó idő, bölcsisek az udvaron üvöltenek, és mennek azzal idegesítő műanyag motorral körbe-körbe az udvaron.Hogy ezt hogy imádom
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #8233 üzenetére
Hmm, éhbérért dolgoztathatod őket de pl. tanácsadásért nem fizethetsz bárkinek milliókat? Netán fordítva?
-
kételkedem
addikt
A tagjai befolyásos politikusok, akik a kamaráktól illetve az adóhivataltól kérhetnek be adatokat. Ha nagyon akarják akkor egy cég komplett adatállományához hozzájuthatnak, beleértve a bevétel, adózott nyereség, dolgozók száma, dolgozók fizetése stb. Ha az előző években valamilyen pályázaton eu-s vagy állami pénzt nyertél és nem úgy fizeted a dolgozókat, ahogy a kormány elképzeli, akkor kizárhatnak a későbbi pályázatokból stb.
-
bobsys
veterán
válasz
kételkedem #8217 üzenetére
Ez ilyen gittegyletnek tunik
-
lujó55
addikt
válasz
SpongyaBob #8230 üzenetére
Lehet, hogy ugyanarról a ragyáspofájú bunkóról beszélünk csak most már nem neked, hanem nekem a munkatársam?
-
lujó55
addikt
Uhh! Láttátok már ezt a Pick reklámot? Kóbászgyárban énekelve dolgoznak a kollégák. Ez valami tragédia! Édes Istenem! Agyonverném a marketingest, az biztos!
-
pohár
félisten
-
lujó55
addikt
Na, szép estét mindenkinek! Látom fincsi kis parázs hangulat van.
Most jöttem haza és fel tudnék robbanni egy hülye kollégám teljesen kiborított a tudálékosságával, ráadásul nem ért semmihez. Egyre többször tapasztalom, hogy hozzá nem értő emberek maximális határozottsággal úgy tudják állítani a hülyeséget, hogy teljesen el tudnak bizonytalanítani, de a végén mindig kiderül, hogy nekem volt igazam. Hogy csinálják? Hangosabban kéne érvelnem? Vagy üssek egyből és csak utána nyissam ki a számat? -
pohár
félisten
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #8220 üzenetére
Az egy dolog, de pl. az arra járó autós biztos nem unatkozna, ha épp az amplitúdóval közlekedő biciklist kellene kikerülni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #8217 üzenetére
óh, de precíz...
Jöhetne hozzánk is a kommandó, nekem 3 éve ugyanannyi a fizetésem
csak az a hétszámjegyű bónusz hiányzik. -
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #8211 üzenetére
Az nem bérkommandó, hanem Bér- és adómonitoring bizottság
#8212) bobsys válasz a linkben!
-
Szép napot emberek.
-
bobsys
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest