Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #9296 üzenetére
valóban. főzdefeszttel
-
NoLF
veterán
nem jó a wifi a volánbuszon, kénytelen vagyok mobilnetezni. 80 km 1470 ft, 1óra 10perc menetidő,csak a thinkpadben bízom
-
-
kételkedem
addikt
Subbán leltem, nagyon beteg!
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #9290 üzenetére
na az már valami akkor
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #9287 üzenetére
hogy mindenki szoboszlóra megy, hihetetlen
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #9286 üzenetére
péntek!!
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #9286 üzenetére
A mai napnak ne legyen hamar vége, elég ha a munkaidő véget ér! Délutánra egy poroszlói kirándulás és egy késői vacsora van betervezve a hajdúszoboszlói Admirális étteremben.
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #9280 üzenetére
mind meghalunk
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #9260 üzenetére
Tessék mondani, a keresőt tetszik ismerni? [link]
-
kételkedem
addikt
A babonásoknak nem. Én tisztelem azokat is, akik a babonákban hisznek, számomra az egyfajta vallás. Tisztelem azokat is akik vallásosak. Tisztelem azokat is, akik nem babonások és nem vallásosak. Csak a szélsőségesen gondolkodókkal nem tudok mit kezdeni, azokat ugyanis nem értem.
Ha nem vagy babonás, akkor számodra a mai nap valóban csak egy nap az év összes többi napja közül.
Az imént 23 tűzoltó autó (daruszer, kosaras, gyorsbeavatkozó stb) ment el előttünk dudálva, szirénázva! Szerencsére csak tűzoltónapi ünnepi vonulás, de a karomon azóta is áll a szőr!
-
vikvuk
senior tag
válasz
kételkedem #9280 üzenetére
ugyanolyan szürke? nap mint a többi.
-
kételkedem
addikt
-
bobsys
veterán
Reggel bertem az irodaba. Kellemes 13 fokot mutatott a homero, be is kapcsoltam a legkondit (hut-fut) es beallitottam egy laza 30 fokra
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #9269 üzenetére
hi!
A múltkor, amikor jöttél, sikerült annyira meglepned / elterelned a figyelmem, hogy lehúzva maradt a kocsi ablaka, és úgy volt egész éjszaka...
De nem vitték el...
Az én kocsim nem kell senkinek -
bnss
veterán
válasz
Winner_hun #9269 üzenetére
Ezt egy szóval sem mondtam, de hanyagoljuk a témát.
-
válasz
FehérHolló #9270 üzenetére
Erről az Így jártam anyátokkal c. sorozatból ez a rész jutott eszembe, szóval aki nem ismeri nézze mert rákattan, de nagyon...
-
FehérHolló
veterán
Cenosillicaphobia - az üres pohártól/korsótól való félelem. Erre inni kell.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #9256 üzenetére
Azért ennek a felvetésnek nem sok esélyt adok hogy ez lenne a háttérben. Ha mégis akkor az nagyon gáz..
-
fokukac
nagyúr
Látod-látod, kellett neked átmenni...
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #9243 üzenetére
Miért gondolod, hogy a mamából ki tud jönni a fény?
Bon3ss: Azt mondjuk legalább elfogadnám, mint indok.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #9263 üzenetére
És akkor a biciklit még nem is mondtam.
-
bnss
veterán
válasz
Winner_hun #9255 üzenetére
Téged nem érint, nem értem mire ez a fene nagy felháborodás (vagy csak félreértelmeztem a mondanivalód). Én nem nevezném felesleges időhúzásnak, ahogy Te is, úgy mi is dolgozunk, a kevés szabadidőben pedig - pl. nálam - a család élvez prioritást a fórummal szemben. Hamarosan...
---
Szép napot!
-
HIMYM forum/blog van itt a PH-n? Esetleg lenne rá érdeklődés?
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #9256 üzenetére
szerintem be kéne vezetni, hogy mostantól csak a nagyurak meg a fél és egészisten jómunkásemberek kaphatnak, és kész.
Nehogymár minden jöttment őstagnak saját avatárja legyen...
-
kételkedem
addikt
válasz
Winner_hun #9255 üzenetére
Szerintem nem győzik a sok igénylést. Előzetes elbírálás, arckép elbírálása, engedélyezés, beállítás. Biztos vagyok benne, hogy egy hónapban jóval több igénylés fut be, mint akár 1-2 éve. Persze abban is van valami, hogy addig, míg valami használható új koncepció nem áll össze, addig mehetne minden úgy, mint eddig.
-
Winner_hun
félisten
Valaki elmagyarázná hogy ennek a teljesen felesleges időhúzásnak mégis mi értelme van? Ha majd ki van találva akkor be lesz vezetve, addig meg megy úgy ahogy eddig jó volt...
-
kételkedem
addikt
A főkapu gps koordinátáit ( N 47° 58.346' E 19° 24.246' ) megadod a varázsszőnyegednek és odarepít! És mivel nem csak királylány vagy, hanem bagoly is, talán még varázsszőnyeg sem kell hozzá!
Hátha olvassa a kérdésed valamelyik lovagias lelkületű fórumtárs és kivisz kocsival!
-
Dylen
senior tag
tudja valaki hogyan lehet kijutni a hungaroringre autó nélkül? (és nem gyalog)
-
ToBeY
nagyúr
válasz
zolynet #9247 üzenetére
Egyből a kommandót kellett volna hívni,erre közbiztonságra nagyon veszélyes személyre.
Nemhogy inkább a komoly bünzőkkel foglalkoznának.Nálunk van játékterem, az előtt csak hammer,merci,lambo és egyébb 20-30 millás kocsik állnak mindíg csoportosan.Ez vajon miért nem tűnik fel a szerveknek?
-
kételkedem
addikt
A rendőrök 30%-al több intézkedést kezdeményeztek a tavalyi adatokhoz képest. Rend lesz itt meglátod! A közérzet, meg a közbiztonság és a biztonságérzet megfoghatatlan fogalmak. A statisztikák pedig szépen levezethetők, számolhatók. Tehát majd jól megbüntetjük az ilyen közbiztonságra különösen veszélyes sétálókat!
Más:
Ez a jószág általában 3-4000 méter mélységben fordul elő, de egyes fajaik a tenger szintje alatt 7000 méterrel élnek.
[link]7000 méter a tenger szintje alatt!
Ha jól számolom, minden egyes négyzetcentire jut 714 kg -
ToBeY
nagyúr
18 ezerre büntették: pirosban sétált át a zebrán éjjel a kihalt utcán
Nem értem miért nem az igazán fontos dolgokkal törődnek....
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #9242 üzenetére
Fekete lyukra. Tudod, az olyan sűrű, hogy még a fény se tud kijönni belőle! Ha a fénnyel így el tud bánni, mit tenne szegény mamával?
-
lujó55
addikt
Kérdés: ha a kollégám ad nekem holiday csekket amit nem tudott felhasználni és az asszonykám és kedves mamája nagyon szeretne belőle pancsizni Hajdúszoboszlón, akkor el fogják fogadni tőlem, ha más neve szerepel rajta?
-
lujó55
addikt
Nem tudok aludni, sz@r napom volt, szét tudnék verni valamit! De jó Alekosznak! Nem kell gondolkodnia és még buta nőket is kap, minden ujjára kettőt!
-
fokukac
nagyúr
Gyerekek, megtaláltam Blacksoult!
-
Winner_hun
félisten
A Toggle Playlist Shuffing monnyon le.
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #9230 üzenetére
Általában igen...
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #9230 üzenetére
Legjobb
-
Winner_hun
félisten
Fürdőgatya, papucs, aztán lehet dolgozni. Teljesen jó
-
fokukac
nagyúr
jó estét,
mi történt, mindenki elment a sötétlélekkel megünnepelni a nyarat, valami kerthelyiségbe??
-
Eddig tűz a nap most meg fúj a szél
. Nem értem ezt az időjárást
!
-
vikvuk
senior tag
most aztán nem lehet panasz: 26 °C, de napon van az 40 is (nekem már ez bőven elég) nem bírom a kánikulát
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #9215 üzenetére
főleg egy gyári M3-as
ki kell fújni, aztán gyors betömni a kipufogó végét aztán haddszóljon -
kételkedem
addikt
Ez nagyon jó, most fejeztem be. Az a gond, hogy a végén kérik a neved, telefonszámod, hogy felhívhassanak a teszt kiértékelésével kapcsolatban. Valamint, hogy tanácsokkal tudjanak ellátni, hogy mit és hogyan kellene tennem. Olyat szeretnék, ami online azonnal ki is értékeli a kapott válaszok alapján.
(#9213) pohár szerintem a minimum 3 m hosszú (orr motoros), dobokkal, katalizátorral, részecskeszűrővel ellátott kipufogó rendszeren képtelen végig terjedni a purhab. A purhab is a legkisebb ellenállás irányába terjed. Legfeljebb a hátsó dobig, aztán vissza ki a kipufogó cső nyílásán. Persze egy kipufogó sor csere sem olcsó mulatság!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #9212 üzenetére
Ilyet találtam neked [link]
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #9212 üzenetére
egy flakon purhab a kipufogóba, szépen felkúszik a motorig aztán mehet a motorcsere
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #9209 üzenetére
Fontos, hogy ne okozz neki kárt! (szerintem)
A papírozás csak bosszúságot, kárt nem okoz.Károkozásra is vannak tippjeim (pillanatragasztó a kilincsbe, kulcslyukba, szeleptűk kicsavarása és eldobása, hogy csak a barátságosabbakat említsem), de a világképembe és a személyiségembe nem nagyon fér bele a szándékos károkozás.
Online személyiségtesztet nem tud esetleg valaki valahol? Kíváncsi vagyok, milyennek látom a gyerekeim, és ők milyennek látják saját magukat!
-
tildy
nagyúr
Tegnap vettem London-Luton távolságra jegyet. 1 font volt.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #9205 üzenetére
Billenős Kamazt melléparkolni úgy hogy a sofőrajtó ne legyen elérhető, közben homokkal kicsit megszórni a visszapillantót, ablakot, miegymást.
Ismételt elkövetés esetén kereket kétoldalról szöggel megtámasztani. Vagy ez már gec|ség? -
7
addikt
válasz
kételkedem #9205 üzenetére
Nekem nincs annyi kidobni való pénzem, hogy így bunkózzam le a sofőrt
-
kételkedem
addikt
Létezik olyan mentalitás, hogy lesz@rom! Bár leggyakrabban drága autók tulajdonosaira jellemző, mégsem mondhatnánk, hogy csak ők a képviselői. Az ilyenek megállnak második sorban, útkereszteződésben, rokkant helyen, zebrán, virágoskerten vagy egyáltalán bárhol, ahol csak jónak látják. A többi embert, legyen az biciklis, gyalogos, kismama, autós vagy bárki, nagy ívben lesz@rják.
Védekezni ellene nagyon hatásosan lehet! Egy minimum A/4-es lapra ki kell nyomtatni a "Bunkó vagyok!" mondatot, majd körben az autó ablakára legalább 4 darabot fel kell ragasztani bármivel. Sokszor az is elég, ha csak simán csapvízzel megnedvesített papírt simítunk az üvegre! Míg körömmel vájja a papírt, biztosan elgondolkozik néhány dolgon!
-
7
addikt
Én eztet kérem szépen nem értem...
Van nekünk itten egy szép kis kertvárosi környezetünk, ahol alig van forgalom, és ilyentájt kocsik is alig parkíroznak, amik meg mégis, azok az egysávos úton félrhúzódva. Tehát hely bőven normálisan megállni.
Adott egy, a környéken idegen, csodaszép BMW M3-as (szlovák rendszámmal). Leparkolt az utcasarokra úgy, hogy a gyalogosok csak az árkon keresztül tudnak továbbmenni, olyan ügyesen blokkolja a járdát mindkét oldalról. Mindemellett szépen rá is lóg a sarkot övező mindkét útra egy csöppet, így az épp azon a sarkon beforduló sofőrnek trükköznie kellett a kanyarodással. Ügyes.
Amit nem értek: miért?
Bőven elfért volna szinte bárhol máshol, ahol nem akadályozza a forgalmat.Mondjuk meghajlok a kreativitása előtt, ennél kellemetlenebbül már nehezen állhatott volna meg, bár az úton keresztbefordulva vagy a kereszteződés közepén parkolva még erre is rátehetne egy lapáttal.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #8602 üzenetére
Hogy értelmeznéd a szimmetriára vonatkozó tűrést ezen a rajzrészleten?
-
Jamby18
senior tag
Hello!
Számlaszámra szeretnék utalni pénzt, ezt megtehetem a postán?
Vagy csak a K&H-nál lehet mivel ott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika