Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #9898 üzenetére
E örö, e bódottá.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #9897 üzenetére
Kérdés, hogy kell-e bizonyítani az erőszakot vagy 14 év alatt automatikusan ez a vád. Mert ugye ha erőszakot is bizonyítani kell, akkor már kicsit más a helyzet... Mondjuk a családja (bátyja, a nagyapával vérrokonságban nem lévők) is igazán agyonverhette volna, kár ilyesmivel az ügyészséget terhelni.
-
neduddki
nagyúr
-
glutamin
őstag
Ismer valaki aránylag olcsó jack dugós FM rádisó headsetet? Olyasmit mint a Sony Ericsson MW600, de nem kell h vezeték nélküli legyen.
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Egy másik topicban feltettem egy kérdést, de nem igazán van arrafelé élet...szóval belinkelném ide is, hátha: [link] A helyzet azóta sem változott sajnos...tud valaki jó ötletet?
Köszönöm előre is
-
NoLF
veterán
-
venember83
nagyúr
A Salgótarjánba kihelyezett helyszíni tudósítónkat kérdezném, hogy igaz-é a következő állítás:
"Salgótarjánban a piaccal szemben adnak Kapros-juhtúrós lángost. Most már mondjuk sóherkednek, de régen tele volt küldve a túróval, nha ez életem legjobb lángosa, ez a verzió. tészta még sütetlenül kettéhajtva, közepébe ugye a kapros juhtúró és úgy van kisütve. Eszméletlen jóóóóó!"
-
válasz
kételkedem #9876 üzenetére
Akkor nem olyan durva. Szerintem ilyen esetben külső közbeavatkozás nem igazán alkalmazható, esetleg a felhasználót megkéred hogy törölje le a hsz.-t.
#9877 FehérHolló: Bocs, rosszul tudtam.
-
tildy
nagyúr
Hatha valakit erdekel, egyik ismerosom Social media symposiumra var par fiatalt , aki elmondana a velemenyet kozossegi oldalakkal kapcsolatban :
"Keresünk 3-4 értelmes 16-17 éves lányt és/vagy fiút, aki értelmesen tud beszélni, okos, nem fér mikrofonba közönség előtt beszélni a The Social Network Symposium egyik kerekasztalában. Téma: Hogyan és mire használom a közösségi oldalakat?"Privben johet, akit erdekel.
vikvuk: pffu, de jo hogy nem vagyok otthon. 31 fok...brrrr...
-
Cicero
őstag
Nem tudjátok, TV-ről való műsorrögzítés (pl. Warner film, nem pedig az adó reggeli műsora) legális? Ha jól tudom, VHS-eken, CD-ken, DVD-ken stb, ezért van artijus, de megköszönném ha valaki tudna valami biztos forrással szolgálni.
-
vikvuk
senior tag
válasz
FehérHolló #9879 üzenetére
májusban is minden lehet, széles a skála
-
vikvuk
senior tag
31 °C májusban?
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #9875 üzenetére
Csak rendőrségi eljárás során adják ki a felhasználó adatait, és akkor sem neked.
Egy ismerős kell a szolgáltatónál. -
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #9875 üzenetére
Azért írtam, hogy ezek a fotók átlagos, teljesen vállalható fotók! Iskolában, utcán készült mosolygós fotók, amit nyugodtan feltehet magáról. Nem arról van szó, hogy félrészegen, bekatizva egymást nyalná, falná két tini lány, vagy hasonló. A gond azzal van, hogy valaki feltölt mondjuk egy félprofil képet és leribancozza a képen látható lányt.
-
válasz
kételkedem #9872 üzenetére
Igen, a címmel keresd meg a szolgáltatót, elvileg kiadhatják az előfizető adatait. A témához meg hozzászólva, nem az első eset hogy kisgyerekek nem közösségi oldalra való tartalmakat osztanak meg, van egy pár oldal ami összegyűjti a legjobbakat.
-
7
addikt
válasz
kételkedem #9871 üzenetére
-
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #9871 üzenetére
vagy el kell hagyni a józan paraszti ésszel való gondolkodást
eddig csak training volt, holnap délben indul a menet
-
kételkedem
addikt
Adott egy 13 éves kislány, akinek a neten található fotóit (teljesen normális, bárhol felvállalható képek!) egy lelki szegény user rendszeresen feltölti a fészbúkra trágár, obszcén, sértő képaláírásokkal. A fészbúkkal sikerült felvenni a kapcsolatot, le nem tilthatják állítólag, de az IP címét elárulták a feltöltőnek.
Nem akkora horderejű a dolog, hogy rendőrségi feljelentés legyen belőle. Egy IP címmel tudok valamit kezdeni? El tudok jutni a cím gazdájához? -
7
addikt
válasz
kételkedem #9861 üzenetére
Kötőjel nélkül.
A toldalékok kapcsolása
215. Az idegen írásmód szerint írt közszavakhoz és tulajdonnevekhez általában ugyanúgy közvetlenül (tehát kötőjel nélkül) tapasztjuk hozzá a toldalékokat, mint a magyar szavakhoz és tulajdonnevekhez: businessből, cowboynak, fairül, schillingért, signorét, Amundsenről, Stockholmnál, Janus Pannoniustól; stewardessek, Habsburgok; barrelnyi, shoppingol, horatiusi, verdis, greenwichi, wrocławi, toulouse-lautreci, karl-marx-stadti; stb. (Vö. 163–165., 174–184.)
Az i-re végződő idegen helységnevek -i képzős származékának végén (a magyar i végű helységnevekhez hasonlóan) csak egy i-t írunk: (a) helsinki (olimpia), (a) pompeji (ásatások) stb. [Vö. 175. b)]
Ha az i képző egyelemű, y-ra végződő idegen helységnévhez járul, az -i-t a névhez közvetlenül kapcsoljuk: coventryi, vichyi stb.
216. Ha idegen írásmód szerint írt közszavakhoz és tulajdonnevekhez közvetlenül kapcsolunk magyar toldalékokat, az alábbi két részletszabály megtartására kell ügyelni:
a) Mind a közszavak, mind a tulajdonnevek végső a-ja, e-je, o-ja és ö-je helyett á-t, é-t, ó-t, ill. ő-t írunk az olyan toldalékos alakokban, amelyekben ezek a szóvégi hangok a magyar kiejtésben megnyújtva fordulnak elő: signorina, de: signorinák; – Coca-Cola, Coca-Cola-szerű, de: Coca-Colát; – Sinaia, sinaiai, de: Sinaiában; campanile, campanileszerű, de: campanilén; – Goethe, goethei, de: Goethének, goethés (Vö. 29.); – allegro, allegroszerű, de: allegróban, allegrós; – Oslo, de: Oslóban, oslói; – Malmö, de: Malmőből, malmői; stb.
b) A -val, -vel és a -vá, -vé rag a mássalhangzót jelölő nem magyar betűre vagy betűkapcsolatra végződő idegen közszavakhoz és tulajdonnevekhez úgy járul, hogy v-je teljesen hasonul az utolsó kiejtett mássalhangzóhoz: Andrićtyal, Balzackal, pechhel, Bachhal, Greenwichcsel, Steinbeckkel, Engelsszel, hertzcel, fixszel, fixszé, ortodoxszá, Félixszel, Marxszal stb. [Vö. 163. b)]
217. Bizonyos esetekben kötőjellel kapcsoljuk a toldalékokat az idegen közszavakhoz és tulajdonnevekhez.
a) Ha az idegen írásmód szerint írt közszó vagy tulajdonnév végén hangérték nélküli (ún. néma) betű van, vagy ha az utolsó kiejtett hangot betűknek bonyolult, írásrendszerünkben szokatlan együttese jelöli, akkor a magyar toldalékot mindig kötőjellel fűzzük a szó testéhez: guillotine-t, monsieur-nek; Glasgow-ban, Iaşi-nál, Loire-on, Montesquieu-nek, Montreux-ig, Peugeot-t, Rousseau-val, Voltaire-é; stb. – De hagyományosan: Anjouk.
A -val, -vel és a -vá, -vé rag v-je ilyenkor is az utolsóként kiejtett mássalhangzóhoz hasonul: guillotine-nal; Iaşi-sal, Molière-rel; stb. Az egyelemű vagy kötőjellel összefűzött tagokból álló tulajdonnévnek (a néma betűs végződés miatt kötőjellel odakapcsolt) -i (-s, -ista, -izmus) képzős származéka természetesen kis kezdőbetűs: shakespeare-i, voltaire-es, voltaire-izmus, bordeaux-i, lille-i, ploieşti-i; joliot-curie-s, châlons-sur-marne-i; stb.b) Ha az idegen tulajdonnév két vagy több különírt elemből áll, akkor az -i (-s, -ista, -izmus) képzőt (a többelemű magyar tulajdonnevekhez hasonlóan) mindig kötőjellel kapcsoljuk az utolsó elemhez, s az alapforma szerinti kezdőbetűket megtartjuk: Victor Hugó-i, Walter Scott-os, Leonardo da Vinci-s, Anatole France-i; New York-i, Karlovy Vary-i, Frankfurt am Main-i; stb. (Vö. 164.)
c) A mássalhangzót jelölő kettőzött betűre végződő idegen tulajdonnevekhez az azonos betűvel kezdődő magyar toldalékot (s így a -val, -vel és a -vá, -vé rag megfelelő alakját is) kötőjellel kapcsoljuk, hogy a név alapformája világosan kitűnjék: Mann-nak, Tallinn-nál, Scott-tól, Falstaff-fal, Grimm-mel, Scott-tal stb. [Vö. 94., 163. c)]
-
zolynet
veterán
válasz
zolynet 'urat' várják a leszarom pultnál
szép délutánt ombrékok
-
NoLF
veterán
micsoda flash!
(kötőjellel imho)
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #9865 üzenetére
de sajna nem tudod más szóval helyettesíteni, csak pár mondatban elmagyarázni...
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #9864 üzenetére
Nagyon gyakran alkalmazom ezt a módszert! Ha egy szó írásában nagyon bizonytalan vagyok, akkor inkább megpróbálom helyettesíteni.
A fenti példa azért is volt nehéz, mert flash helyére nem nagyon tudok mást tenni!
Szövegkörnyezettől függően inkább körülírnám. -
venember83
nagyúr
válasz
Én simán kerülném a használatát vagy mindenféle rag nélkül használnám, ha lehetséges. Nagyon nem magyar szó, ezért nem is erőltetném rá a magyar szabályokat. Uff.
-
válasz
Én már készítem na meg ezt is
-
ToBeY
nagyúr
Igazság szerint haverommal keveredtem vitába.Ő a kötöjeles megoldásról állítja hogy helyes,én a kötőjel nélkűlire szavaztam.
-
kételkedem
addikt
Figyelem, szolgálati közlemény!
NoLF és venember urakat kérjük a kettes pulthoz!
ToBeY kérdezi, hogy hogyan kell írni a flash-eltetem szót! Én úgy gondoltam, hogy flasheltetem, de pohár szerint a flash-eltetem a helyes írásmód, ám Lortech szerint sem kell kötőjel, hogy miért, azt nem ecseteli, de saját bevallása szerint talán jobban is járunk így mindannyian!
szerk: csak eldőlni látszik a kérdés!
#9860) Lortech : olyan elképesztően bonyolult a helyesírásunk, hogy magyar anyanyelvű emberek közül is csak azoknak megy, akik ösztönösen érzik az alapokat, a kivételeket pedig megtanulják. Nem is csodálkozom, hogy a gyerekek egy részének a magyar nyelvtan az egyik legnehezebb tantárgy!
-
Lortech
addikt
Lenyomoztam, forrás: [link]
Kötőjel mindegyik toldalék előtt
Ha egy idegen szó néma betűre vagy bonyolult betűkapcsolatra végződik (AkH. 217. a), 265. d)). – Megjegyzés: Ehhez tudni kell, hogy az illető nyelv írásában mely betűk felelnek meg az egyes kiejtett hangoknak, és hogy hagyományosan mit tekintünk betűkapcsolatnak. A magyarban az alábbi betűkapcsolatokat többjegyű idegen betűknek tekintjük, így a toldalékokat közvetlenül kapcsoljuk hozzájuk: ae, ee, ii, oo, ou, sch, sh, th (l. OH. 275–276.). (Az ae nem mindig tartozik ide, például az angol reggae szónál már kötőjelet használunk.) A ch közkeletű magyar szavakban is előfordul, így hagyományosan a fentiek közé sorolható.
Shakespeare-t, voltaire-es, joliot-curie-s: néma hang miatt kötőjel
Peugeot-t, bordeaux-i, Glasgow-ból, sydney-i: bonyolult betűegyüttes miatt kötőjel
DE: Goethét, Balzackal, Andrićtyal, coventryi: kiejtjük az utolsó betűt, ezért egybeírjuk
DE: Bachot, greenwichi, Sopianaeról, Tennesseeről, Kleenek, Hawaiin, Dawootól, Ouagadougouban, Boschsal, Macintosht, Smithszel, Bayreuthban: a megadott betűkapcsolatokat egynek vesszük, és egybeírjuk velük a toldalékot -
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #9856 üzenetére
már bocs, de mit nem csinálnak rendes lányok?
fogalmam sincs, közöm nincs hozzájuk
-
Lortech
addikt
-
kételkedem
addikt
Szép magyarázat, elfogadva! thx!
#9854) Lortech jaj! Akarom mondani macskajaj!
#9855) Dylen már bocs, de mit nem csinálnak rendes lányok? Ha a rúdtáncra gondolsz, (mert én arra gondoltam) akkor én azt gondolom, hogy rendes lányok is nyugodtan csinálhatják! határozottan nem sztripre gondoltam, akkor nem forrónadrágot és topot javasoltam volna öltözetként!
-
Lortech
addikt
válasz
kételkedem #9851 üzenetére
Áh, lábon kihordtam, de az már szokott jelenteni valamit, ha taxival érkezem melóba. No nem a gyorsaság miatt.
De a legérdekesebb, hogy az epszilon sugarú környezetemből még dobogós helyet sem értem el az éjszaka folyamán, már ami a lealjasodást és fogyasztást illeti. -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #9852 üzenetére
flash-eltetem a helyes írásmód, mert nem ejted a h betűt a flash szóban, így kötőjellel kapcsolódik hozzá a rag, vagy az ami
ha nem lenne ott a h betű a végén, akkor lehetne egybe írni -
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem #9851 üzenetére
szerk:
illetve jelenidőben flasheltetem
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #9848 üzenetére
Mi a helyes írásmódja a flash-eltetem szónak?
-
Lortech
addikt
No csak jöttem lecsekkolni, hogy nem írtam-e ph-ra tegnap este, illetve ma reggel.
Amúgy meg szép napot, ez hosszú menet lesz. De kurv@jó featúra ez az ittszótamhozzá. -
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem #9844 üzenetére
Ha egyszer így fog menni, videóra veszem, ebben biztos lehetsz
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #9839 üzenetére
ááá, de vagyány, énis énis!
-
7
addikt
válasz
kételkedem #9841 üzenetére
Ez az új divat. Ha már ruha kevés van az emberen, a fokozás érdekében másból kell elvenni.
-
kételkedem
addikt
válasz
dekoratív sport, bár némelyiküknek picit lekopott a bőre itt-ott!
-
FehérHolló
veterán
válasz
Nőstényördögök!
Azért a könyökvédő nem ártana mindenkinél.. Páron még térdvédő sincs.. -
venember83
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
hat hijjaba a diginel tugyak a dogukat:- ) /sima vs. vpn/
udv
neduddki
mod: ja elmeletileg 2/.5, gyakorlatilag par honapja 4/1
-
BlacKSouL
addikt
nebasszamámega vörösseggűpatásördög hogy napsütéses verőfényesség óta nem írtatok...
kérdés hogy mit ver ő fényes.. -
-
bnss
veterán
válasz
kételkedem #9828 üzenetére
Gyakorlott, azt látom...
---
Szép napot mindenkinek! És akkor kezdődjön a jól megérdemelt pihenés.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Tothgera30 #9832 üzenetére
Egyik ismerünk a havanna lakótelepen el akart addni egy gyönyörűen felújított lakást.
Jött is egy roma asszonyság aki azt mondta, "nagyság nagyon szíp ez a lakás, de hát ez a környék - én ide nem költözöm." - Szóval a normálisabbja tényleg kerüli a tezsvíreket. -
válasz
FehérHolló #9826 üzenetére
Ezzel én is teljesen egyetértek. Viszont azt vettem észre, hogy azok a cigányok akik kiemelkedtek a putriból és azóta normális munkahelyük van (a kétkezi segédmunkás is) inkább próbálja titkolni cigány származását, vagy szinte utálja a cigányokat. Igazság szerint én sem kedvelem őket, de amit leművel nagy részük, az borzasztó, szóval ez egyértelmű. Viszont tisztelem és becsülöm a cigány embert aki becsületes munkát végez főállásban (és nem a gyerekgyártásból él), legyen az szemételtakarító vagy utcaseprő, de legalább dolgozik.
-
fokukac
nagyúr
Hogy a k...... ............ Verje bele az összes biztosítóba a ...............
Bocs, de nem találtam a káromkodós topicot.
Óvakodjatok az Aegon biztosítótól..! Ritka undorítóan gerinctelen banda. Mindjárt felrobbanok...!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #9828 üzenetére
..meg a golyó, kötél, injekció...
..persze én se kívánok ilyet senkinek...aki nem érdemli.. -
kételkedem
addikt
Leesett az oszlopról, és megbénult egy kábeltolvaj
Természetesen nem kívánok ilyet senkinek, de úgy látszik csak a fizika képes visszaszorítani ezt a jelenséget!
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #9826 üzenetére
Még annyi, hogy él mellettünk olyan 20-30 család. Ebből állandó jelleggel 2 csinál balhét. Mivel a többiekről nem hallani semmit, nincs ellenkező tapasztalat. Így túlzottan is könnyű általánosítani, hogy a romák így rosszak, a romák úgy kerülik a munkát, stb. Bullshit.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #9825 üzenetére
Egyik cigány barátomat kitagadták otthonról, mert jelentkezett fősulira. Hamarosan el is fogja végezni. Ja, őt nem zavarja, ha lecigányozom. Büszke arra, amit elért és ahogyan (beleértve a származását is) elérte.
Ettől függetlenül vannak olyan romák (itt a közvetlen szomszédomban), akiket legszívesebben kiirtanék, de nem a származásuk miatt. Ne nézzetek álszentnek. -
válasz
kételkedem #9823 üzenetére
Erre egy jó példát hoznék fel, mert nekem van egy rendes becsületes megbízható roma ismerősöm, már-már baráti szinten vagyunk. Jó pár éve ismerem, és mint emberileg, mint szellemileg eléggé kielmélkedik sok ember közül. Annyit hozzátennék hogy ő utálja a származását és fél a cigányoktól. Ő nem abba a közegbe nőtt bele mint amit látni, hanem magyar családok között nőtt fel.
-
kételkedem
addikt
A Sport szelet csomagolásában a Sajnos most nem nyertél! Próbálkozz újra. feliratot találtam! Hát mit gondolnak, mi vagyok én? Kiskutya?
-
kételkedem
addikt
Az imént volt bent egy cigány házaspár. Munkát, munkalehetőséget kerestek. No nem nálam, hanem érdeklődtek, hogy valahol nem tudok-e valamilyen munkát. Mindketten munka nélkül vannak, a ruhájuk mégis ápolt, tiszta volt. Jó fél órai ügyintézés után kaptam tőlük 500 Ft borravalót. Természetesen nem akartam elfogadni, hiszen egyrészt nem vagyok rá szorulva, másrészt csak a munkám végezetem. Emiatt szinte megsértődtek, és mégiscsak itt hagyták az ötszázast.
Nagyon kell évente egyetlen ilyen alkalom, hogy ne általánosítsak és lássak közöttük jóérzésű embereket is!Ne kezdjünk el ellenpéldákat hozni, egyrészt a fórum miatt, másrészt mert tényleg vannak kivételek!
FH: milyen kapitalizmus? Kísérleti!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #9820 üzenetére
államosított, magánnyugdíjból és különadóból finanszírozott, fiatal demokrata polgári kapitalizmus
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL #9819 üzenetére
Milyen kapitalizmus az, ahol a benzinárakat az állam akarja szabályozni, a svájci frank árfolyamát maximalizálják, satöbbi? Mindezt természetesen kölcsönökből. Utána meg a pofádba dörgölik, hogy válság van, és megszorításokra van szükség egyéb területeken?
Persze ha ez nem fér bele a fórum politikamentességébe, akkor nyugodtan törölje egy illetékes.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #9816 üzenetére
Régen a mocsok elnyomó undorító pfejjj kommunizmusban vót valami Ikarus nevű izé. Valami üveges vasdobozokat hagyigáltak kifelé belőle.
Aztán jött maga a megváltó kapitalizmus..
Most meg vagyunk váltva. -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #9817 üzenetére
HI!
de kivacsi lennek, hany kulfonom dogozo szakember valasztana a Klados eset utan:- (
udv
neduddki
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #9816 üzenetére
Dehogy! Miért forgatnánk a kölcsönöket termelő ágazatba?! Elszúrná a mutatóinkat... Sokkal jobb érzés például kölcsönből tőzsdézni.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy a külföldi tervező és gyártó cégeknél (pl Siemens) vannak megfelelő tapasztalattal rendelkező magyar mérnökök, akiket rendes fizetési ígérettel haza lehet csalogatni.
Irán is gyárt metrószerelvényeket, mi miért ne tudnánk? -
kételkedem
addikt
Nincsen metrókocsi gyártó üzemünk a hozzátartozó infrastruktúrával, szakemberekkel és technológiával.
Ha most egy járműiparban járatos szakember a nulláról meg szeretné teremteni a hazai metrókocsi gyártást, akkor olyan falakba ütközne, amit nem biztos, hogy át tudna lépni. Teljesen új típust tervezni, tesztelni, próbagyártani dollárban számolva is milliós tétel. Liszensz alapján esetleg lehetne gyártani metrót, villamost, hévet, de a liszensz sincs ingyen és akkor is fenn áll a megfelelő szakemberek, technológiák, tapasztalat hiánya. Arról nem is beszélve, hogy ha a BKV igényeit kielégíti, akkor utána mit csinál?
Ebben az esetben lehet, hogy egyszerűbb, olcsóbb venni vagy bérelni új vagy használt metrókocsikat.
Persze hosszútávon nemzetgazdasági szempontból akár még jó ötlet is lehet. Ott porosodik egy csomó della az MNB-ben, lehet, hogy építeni kellene egy Nemzeti Tömegközlekedési Járműgyártó Céget?
-
válasz
kételkedem #9814 üzenetére
1 költői kérdés : Miért nem mi gyártjuk le, itthon ?
-
kételkedem
addikt
Nocsak! Lehet, hogy az oroszoktól veszünk használt metrókocsikat! Milyen háttéralkuk lehetnek a MOL pakett vásárlás mögött?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
kételkedem #9809 üzenetére
Ilyen játékokat csak annak adnék akit meg akarok viccelni
De hasonlóképpen meg lehet szivatni kutyás barátunkat,egy sípoló labdával -
BlacKSouL
addikt
Aki eszik vagy enni készül ne olvasson tovább..
Aki kitalálta a víz alá pottyantós budit, annak kívánom, hogy élete végéig a nyakáig frecsogjon vissza a szaros víz minden egyes alkalommal, és máskor is, véletlenszerűen mondjuk autóvezetés közben vagy kocogáskor, esetleg templomban és más ünnepélyes alkalmakkor.
-
kételkedem
addikt
A legidegesítőbb, mikor az ilyen korú gyerek pl karácsonyra valamilyen zajos játékot kap. Zenélő játékvasút, zenélő "zongora", hangot kiadó "sugárpisztoly" stb. Na most, a gyerek addig nyeszteti ezeket a játékokat, míg az elem le nem merül, majd ha végre lemerült, akkor a szülőt nyeszteti, hogy rakjon új elemet a játékba!
Bár az is embert próbáló, mikor egy bölcsis, vagy ovis csoport az udvaron a járdán versenyezik a kis háromkerekű műanyag motorral! -
ToBeY
nagyúr
Reggelt,Olyan jó hogy bölcsöde van mellettünk,így nincs szükségem vekkerre.Pontban fél 8kor kiengedik őkat az udvarra,és megy a sírás,üvöltés,műanyag motorozás (ami a legidegesítőbb)
-
.bableWes
őstag
magátol megjavult a gép reggelre. besirok. vagy valaki aki datanetes annak se volt jo a net este 10 után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika