Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hunspikey

őstag

válasz ρσгτσ #99560 üzenetére

Synder egy rettenetesen érdekes figura. Az igazság ligáját én imádtam, pont nem érdekelt a fasz képarány, gondolom mivel a fotósokhoz közel van (az eredeti 6 45-ös filmre gondolok) ez így ez volt a kreatív döntés hátterében - oké - én is fotós voltam, megveszem. Fekete fehér? Oké - imádom- ezt is megveszem. Aztán jött egy-két film, mind csodás. Illetve álomháború - referencia anyag - képileg is, szori, látvány mind "ott" van

Erre most csinálja ezt a rebel moon-t. Persze rögtön kettőt...

Atya isten... mi a delérium trémenszes repedt köröm-nőtt pöcsöm ez??

Egy két szép kép a filmből:

TDI füstöt eregető hiperhajtóműves űrflotta. Izomból kaszálunk mint a cukornádültetvényes néger, de a lekaszált kalászt antigravitációs lebegő szekérre pakoljuk? Mindeközben a hiper intelligens android életviteli coachingot tart a hegyekben, ahelyett hogy dolgozna a kurvája.. :D
    Intergalaktikus űrflotta érkezik, hogy star wars szintű csatát vívjon a mindösszesen kb 1000 m2 területen termő búzáért? (aztán elunják és elhangzik a mondat, a főgenyótól: "eluntam ezt, a parasztok túl kemények, menjünk haza búza nélkül, majd eszünk máshol" - neeeeee

Ja a titanic belsejében látott fűtők lapátolják a szenet a hiperhajtóműbe az űrhajókon...

és így tovább a végtelenségig..

Szóval kicsit is finoman szólva bekattant a csóka. Elgurult a gyogyó- vagy elfogyott valami cucc mittudom én de kajak zárt osztály pozitív lett a barátunk...

Új hozzászólás Aktív témák