Hirdetés
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Szerintem a belső lejátszó a legkevésbé jelentős elem a képmegjelenítési láncban. Az idei LG modellek ugye két különböző chipsettel jönnek majd, ennek a részletei most nem fontosak, de az igen, hogy jelentős különbségek vannak a képfeldolgozási képességeikben és teljesítményükben. Ezért gondolom azt, hogy ez a chipset a felelős azért, hogy a végén a kép a lehető legjobb legyen. Hogy ez a chipset egy külső v belső jelet dolgoz fel, szerintem kevéssé fontos a végeredményt tekintve.. Egy külső forrásból származó jelet tetszés szerint módosíthatsz, amit majd a tévé rendszere még egy lépcsőben dolgoz fel, ezért az biztos, hogy nem lesz teljesen azonos összehasonlítva akár a belső lejátszóval, akár egy másik forrással. Ezzel azt akarom csupán jelezni, hogy lehet, hogy a külső lejátszó képe neked jobban tetszik, szerinted szebb, de lehet hogy éppenséggel sokkal rosszabb, ha kalibrátorral néznéd. Nagyon szubjektív műfaj ez, hdrről nem is szólva, kinek a pap.
Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, az utóbbi három napot egy külső armlogic 905x chipsetes lejátszó tesztelésével töltöttem, a szent grál Kodival küzdve, és én semmi olyan minőségbeli különbséget nem találtam eddig, ami miatt plusz egy eszközzel kellene terhelni magam, ez az én személyes véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor