Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz blakey #90190 üzenetére

    1. Ha fontos a DTS, akkor legyen mellé valami érdemesnek nevezhető hangrendszer.
    2. Ha van ilyen, akkor nem kérdés, hogy meg fog szólalni a DTS.
    3. Ha nem tudok tévén DTS hangot "élvezni", akkor előtte megnézem a ..rrent infójában, hogy milyen hangot tartalmaz. Ez mindösszesen egy kattintás. Ha ez nem fér bele valakinek, az nyugodtan a kardjába is dőlhet felőlem. ;]
    4. Azt írod, hogy "ha megvan az anyag". Ha megvan az anyag, nem figyelt. Ennyi. Ez sem a tévé hibája. Én biztosan nem választanék amiatt másik tévét, csak mert nem kezeli a DTS hangsávot, inkább odafigyelnék, mit kölcsönzök ki a virágboltból. Én meg így gondolom és nem fogsz tudni meggyőzni, hogy DTS nélkül nincs élet és az a tévé, amelyik nem kezeli a DTS-t az szemétrevaló hulladék.....csak mert nem eléggé alapos a gazdája.
    5. Ha igényes vagyok a "jó minőségre" és kell a DTS, legalább annyira, hogy szóljon, akkor kell egy külső lejátszó, amin be tudod állítani a DTS konverziót sztereóra. Én is így teszek évek óta. Tudniillik a NODE nem fogad sokcsatornás hangot, aztán mégis szól nálam a DTS LPCM sztereóban. Nem éretm, miért nem fektet valaki némi-minimális figyelmet arra, hogy olyan anyagot nézzen/hallgasson, ami kompatibilis a rendszerével. Nem a tévé a hibás elsősorban, mert mikor megvette is tudta mit vesz. Én meg így gondolom. Emiatt nem kéne telesírni a fórumokat szerintem.

    Részemről nincs több mondanivalóm. :N

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák