- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
MM-ben vettem az E6V-t és nem próbáltak lebeszélni róla.

Igazából ha határozott elképzelésed van, és képben vagy a technológiákat tekintve, hovatovább még a modelleket is ismered akkor nem fog megvezetni senki sem.Főleg nem egy eladó aki tizedannyit sem tud az egészről mint mi itt a topikban.
Ha ezek után tényleg veszel egy kúledet akkor egyszerűen hiszékeny vagy és befolyásolható.
Egyszer régebben galvanikus leválasztót akartam venni az MM-ben - közel volt a bolt, nem akartam egy külkerületi szakboltba elmenni -, az MM-ben még csak nem is hallottak róla, hogy létezik ilyen.
A problémáról pedig nem is hallottak, amelyet az eszköz orvosolt (volna).
Akkor döntöttem el, hogy ITT és ehhez hasonló boltokban szakvéleményt sosem fogok kapni semmiről sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor